Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Dr. Seszták Miklós

nemzeti fejlesztési miniszter

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

A nemzeti szuverenitást nem korlátozhatja az EU energiaügyi szabályozása

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Energiaügyért Felelős Államtitkárság, 2017. február 27. 17:07

„A végfogyasztói árszabályozás kivezetése Magyarország számára elfogadhatatlan, mivel szükségtelenül korlátozná a tagállamok mozgásterét a fogyasztók védelmében” – hangsúlyozta a magyar delegáció vezetőjeként Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár az Energia Tanács 2017. február 27-ei ülésén, Brüsszelben.

Felhívás

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Infokommunikációért és Fogyasztóvédelemért Felelős Államtitkárság, 2017. február 27. 12:29

a Szupergyors Internet Programhoz kapcsolódóan önerős fejlesztések elmaradásával és felhordó hálózati összeköttetések hiányával érintett igényhelyek és települések jegyzékének

PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSÉRE

Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére

Átadták a nyírbogáti iskola új tornatermét

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 24. 15:10

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében elkészült létesítményt ünnepélyes eseményen bocsátották rendelkezésre a diákok számára 2017. február 24-én.

Új bányászati koncessziós szerződések a hazai ásványvagyon hasznosítására

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Energiaügyért Felelős Államtitkárság, 2017. február 17. 14:18

A fejlesztési tárca 2016 júniusában közzétett bányászati felhívásán nyertes mindkét pályázó, a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. és a PannErgy Geotermikus Erőművek Zrt. is aláírta a koncessziós szerződést.

Az NFM-hez tartozó 230 állami cégnél 143 ezer munkavállaló bére emelkedik januártól

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. február 17. 11:49

Több lépcsőben 30 százalékkal emelkedik a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz tartozó mintegy 230 állami vállalatnál 143 ezer munkavállaló bére, amire az emelés első évében, 2017-ben 44 milliárd forintot fordít az állam - jelentette be Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára sajtótájékoztatón.

Elérhető az „Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése a Közép-Magyarország Régióban” pályázat útmutatója

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Infokommunikációért és Fogyasztóvédelemért Felelős Államtitkárság, 2017. február 17. 11:28

Tájékoztatjuk a Tisztelt Pályázóközönséget, hogy az „Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése a Közép-Magyarország Régióban” (NFM-KMR-2016-01 kódszámú) c. pályázati felhíváshoz kapcsolódó, „Közintézmények Bekötése Útmutató” elnevezésű dokumentum a mai naptól elérhető.

Hátrányos helyzetű településeken folytatódik az Idősügyi Infokommunikációs Program

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Infokommunikációért és Fogyasztóvédelemért Felelős Államtitkárság, 2017. február 14. 13:56

63 településközponttal bővül a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) irányításával megvalósuló innovatív infokommunikációs fejlesztés. A program 5000 egyedül élő, 65 év feletti idős ember számára teszi lehetővé otthoni számítógép, laptop használatát és további 5000 fő saját számítógépével csatlakozhat a programhoz.

Február végén újabb energiatakarékossági pályázatok jelennek meg

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint Kiemelt Közszolgáltatásokért Felelős Államtitkárság, 2017. február 14. 12:21

Február végén újabb energiatakarékossági pályázatok jelennek meg - mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.

Mintegy 3000 milliárd forint jut útépítésre és útkorszerűsítésre a következő években

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közlekedéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 13. 17:30

Mintegy 3000 milliárd forint jut útépítésre és útkorszerűsítésre a következő években, az idén több mint 1200 kilométer út újulhat meg, a beruházásokat túlnyomórészt költségvetési forrásból fedezik - mondta Homolya Róbert sajtótájékoztatón.

2016 minden idők legjobb éve volt a turizmusban

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2017. február 11. 11:39

Rekordévet zárt tavaly a magyar turizmus, az idegenforgalom minden idők legjobb évét könyvelhette el 2016-ban, és idén is hasonló eredményekre számítanak az ágazatban, miután 2017 a sportturizmus éve lesz - mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója sajtótájékoztatón.