Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Dr. Seszták Miklós

nemzeti fejlesztési miniszter

Találatok száma:

Hírek

Magyarország 2020-ra a GDP 1,8 százalékát akarja kutatás-fejlesztésre költeni

Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2018. szeptember 7. 8:27

Magyarország 2020-ra a bruttó hazai termék (GDP) 1,8 százalékát akarja kutatás-fejlesztésre költeni - mondta az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön, az 56. közgazdász-vándorgyűlésen Debrecenben.

Ötmilliárdos beruházással gyümölcsfeldolgozó és sűrítmény-gyártó üzem épül a szabolcsi Tornyospálcán

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. március 29. 20:09

Közel ötmilliárd forintos beruházással gyümölcsfeldolgozót és sűrítménygyártó üzemet épít a Hungarian Juice Company Kft. Tornyospálcán, a fejlesztés alapkövét csütörtökön tették le a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei község határában.

A lehetetlen nem létezik

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2018. március 27. 16:09

A lehetetlen kétségbevonására biztatta Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Gimnázium diákjait és tanárait kedden az iskola udvarán felszerelt játszótér és sporteszközök felavatási ünnepségén.

A magyar nép sorsot választott magának

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2018. március 14. 12:39

A magyar nép sorsot választott magának 1848. március 15-én, olyan sorsot, amitől megremegett egész Európa - jelentette ki a nemzeti fejlesztési miniszter a nemzeti ünnep alkalmából szervezett önkormányzati ünnepségen szerdán Kisvárdán.

Az egyház és az állam közösen dolgozik a nemzet felemelkedéséért

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2018. február 10. 13:42

Az egyház az állammal közösen dolgozik a magyar nemzet és társadalom felemelkedéséért és fejlődéséért - mondta a nemzeti fejlesztési miniszter a Nyíregyházi Egyházmegye felújított görögkatolikus papnevelő intézetének és egyházi hivatali épületeinek ünnepélyes felszentelésén szombaton, Nyíregyházán.

Jók a magyar gazdaság kilátásai - Varga Mihály fogadta az Amerikai Közgazdasági Társaság elnökét

Pénzügyminisztérium, 2018. január 18. 17:04

Magyarországon kiegyensúlyozott és tartósan magas ütemű a gazdasági növekedés, a kedvező folyamatok fennmaradását a külső környezet is támogatja – mondta Varga Mihály, miután hivatalában fogadta Olivier Blanchardot, az Amerikai Közgazdasági Társaság elnökét.

Éticsiga feldolgozóüzem épül Kisvárdán

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2017. november 10. 15:08

Száz százalékban exportra fog termelni az a 6,5 milliárd forintból felépülő, élő éticsigát feldolgozó és fagyasztott tésztatermékeket gyártó üzem, amelynek alapkövét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán tették le pénteken.

Több mint 1100 milliárdot takarítottak meg a családok a rezsicsökkentéssel

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2017. november 7. 14:53

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2013-tól 2017 szeptember végéig 1111 milliárd forintot takarítottak meg a családok - mondta éves meghallgatásán Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter az Országgyűlés költségvetési bizottságának ülésén.

Elegendőek a gáztartalékok a téli hónapokra

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2017. november 7. 13:40

Elegendőek a gáztartalékok a téli hónapokra, a tárolókban 4,3 milliárd köbméter, a biztonsági készletben 1,2 milliárd köbméter gáz áll az ország rendelkezésére - közölte Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter az Országgyűlés gazdasági bizottságának keddi ülésén.

Gerendai, Széll és Zoób az idei Pro Turismo-díjasok között

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2017. október 16. 19:01

Hat turisztikai szakember vehette át Seszták Miklós nemzeti fejlesztési minisztertől a turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését 2017. október 16-án, a budapesti Művészetek Palotájában. A Pro Turismo-díjak rangját idén az is emelte, hogy ünnepélyes átadásukat az ágazat első számú szakmai fóruma, a Turizmus Summit 2017 gálaestjén tartották.