Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Dr. Seszták Miklós

nemzeti fejlesztési miniszter

Vezető hírek

Újabb köznevelési létesítmények alapköveit helyezték el Pest és Komárom-Esztergom megyében

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. november 30. 16:13

Szobon 360 millió forintból épül tanuszoda, Dunaalmás általános iskolája pedig új tornateremmel bővült. A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében megvalósuló beruházás alapkőletételére és az elkészült fejlesztés átadására 2016. november 30-án került sor.

A fejlesztési tárca szándéknyilatkozatot írt alá a Víz Világtalálkozó alkalmából

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint Kiemelt Közszolgáltatásokért Felelős Államtitkárság, 2016. november 30. 8:19

„A magyar klímavédelmi vállalások mellett kiemelten fontos az éghajlatváltozáshoz köthető vízbiztonság és vízminőség kérdése is” - jelentette ki Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár a Globális Zöld Növekedési Intézettel kötött szándéknyilatkozat aláírásakor 2016. november 29-én, Budapesten.

Elég gáztartalékkal rendelkezik Magyarország

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2016. november 29. 15:14

Magyarország elég gáztartalékkal rendelkezik, a tárolókban 3,7 milliárd köbméter földgáz van, ami 13 százalékkal haladja meg a tavalyit - mondta Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés vállalkozásfejlesztési bizottságában kedden.

Magyar-albán közvetlen légi járat indításáról írtak alá szándéknyilatkozatot Budapesten

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2016. november 28. 14:10

Magyarország és Albánia közötti közvetlen légi járat indításáról írt alá szándéknyilatkozatot Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Sokol Dervishaj albán közlekedési és infrastrukturális miniszter Budapesten.

NFM: a lakossági épületenergetikai hitel törlesztését fedezheti az elért megtakarítás

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint Kiemelt Közszolgáltatásokért Felelős Államtitkárság, 2016. november 25. 14:18

A jövőre induló csaknem 120 milliárd forint keretösszegű lakossági épületenergetikai hitelprogramban felvett hitelek törlesztőrészleteit várhatóan fizetni lehet majd az elért megtakarításból - mondta el Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára az MTI-nek.

Uniós forrásokból fejleszthető a HÉV

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2016. november 24. 20:58

Megnyílnak az uniós források is a HÉV-vonalak fejlesztése előtt azzal, hogy a fővárostól a MÁV-csoporthoz került a HÉV, és elővárosi vasútként működik tovább - mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Jövőre új iskolában tanulhatnak a diákok Geszten

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. november 24. 15:15

A 800 millió forintot meghaladó beruházás egy új tornateremmel is kiegészül. A fejlesztés alapkövét ünnepélyes eseményen tették le 2016. november 24-én, Geszten.

Tasó László: 2022-ig 2464 milliárd forintot fordítanak közútfejlesztésre

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közlekedéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. november 23. 14:35

A közúthálózat fejlesztésre 2464 milliárd forintot fordítanak 2022-ig - jelezte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára Hajdúsámsonban.

A fejlesztési tárca is csatlakozik az Európai Hulladékcsökkentési Héthez

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint Kiemelt Közszolgáltatásokért Felelős Államtitkárság, 2016. november 23. 11:30

Ötödik alkalommal vesz részt Magyarország az Európai Hulladékcsökkentési Hét kampányban, amelyhez idén a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) is csatlakozik – jelentette be Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár 2016. november 23-án, Budapesten.