Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Dr. Seszták Miklós

nemzeti fejlesztési miniszter

Vezető hírek

Nyolcadik alkalommal rendezték meg az Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferenciát

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. április 28. 10:54

Az eseményt, amelyen a fejlesztési tárca részéről Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár tartott előadást a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusán tartották, az egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kara, valamint a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. szervezésében, 2017. április 28-án.

A közlekedés jövőjéről szól idén a Mobilitási Héthez kapcsolódó kreatív pályázat

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2017. április 26. 16:34

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva ismét meghirdeti egyéni, családi és csoportos kreatív pályázatát.

Elhelyezték a pécsi Kosárlabda Akadémia alapkövét

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. április 26. 13:42

Olyan utánpótlás-nevelő intézmény épül, amely miatt nemcsak Magyarországról, hanem az egész régióból is érkezhetnek Pécsre akár családostul tehetséges fiatalok, akik a legmagasabb színvonalú szakmai képzésben és a legjobb technikai feltételek között szeretnék megalapozni jövőjüket a sportágban - jelentette ki az eseményen Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkára 2017. április 26-án.

Új tornateremmel gazdagodik Andocs általános iskolája

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. április 21. 14:51

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében megvalósuló beruházást a programot irányító fejlesztési tárca részéről Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár adta át 2017. április 21-én.

Az energiahatékonyság a fenntarthatóság és versenyképesség alapja

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint Kiemelt Közszolgáltatásokért Felelős Államtitkárság, 2017. április 21. 12:48

Jászberény, 2017. április 21., péntek (MTI) - Megfelelő energia-beszerzéssel és az energiaellátó-rendszerek korszerűsítésével hosszú távon is fenntarthatók és versenyképesek lesznek a hazai cégek és intézmények - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára pénteken, az I. Jászsági gazdasági és fejlesztési konferencián, Jászberényben.

Hazai forrásból épült tornatermet adtak át Gárdonyban

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. április 21. 11:06

A felgyorsult Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében új tornatermet adtak át a Fejér megyei településen, 2017. április 21-én. Az átadó ünnepségeken a programot irányító fejlesztési tárca részéről Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár vett részt.

Középiskolások számára indul karrierprogram az Észak-alföldi régióban

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2017. április 20. 16:04

Északkelet-Magyarországon különösen nagy szükség van arra, hogy támogassák és motiválják a fiatalokat, akik a program segítségével felépíthetik karrierjüket, versenyképes tudást szerezhetnek - hangsúlyozta Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a projektindító sajtótájékoztatón Kisvárdán.

Ha Brüsszelen múlik, akkor a magyar családok több rezsit fizetnek

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Energiaügyért Felelős Államtitkárság, 2017. április 19. 10:15

A szabályozott lakossági áramár nem torzítja a piacot, mert az egyetemes szolgáltatásban részt vevők átmehetnek a versenypiacra - mondta Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornának.

Emeletes motorvonatokat vásárol a MÁV-Start a Stadlertől

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közlekedéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. április 12. 14:08

Negyven darab nagy kapacitású, emeletes motorvonatot vásárol a MÁV-Start a Stadler cégtől, az első KISS elnevezésű járművek 2019 tavaszán állhatnak forgalomba a váci és ceglédi vonalon - jelentették be szerdán a szerződés aláírási ünnepségén, Budapesten.