Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Dr. Seszták Miklós

nemzeti fejlesztési miniszter

Vezető hírek

Megnyílt a forgalom előtt a Nyíregyházát nyugatról elkerülő új útszakasz

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2014. október 31. 9:59

A 2,2 km hosszan megvalósult beruházás az M3-as autópályát köti össze a Kálmánházi úttal. A Nyíregyházát nyugatról, új nyomvonalon, 2x1 sávon elkerülő szakaszt 2014. október 31-től használhatják a közlekedők. Az útszakaszt Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere és Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs vezetője adták át a forgalomnak.

Stop a kamionoknak: most szombaton már reggeltől

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közlekedéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2014. október 30. 9:10

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a pontos tájékoztatás érdekében emlékezteti a fuvarozókat és más közlekedőket, hogy a nehéz tehergépkocsik forgalomkorlátozása a szombati munkaszüneti nap miatt a hétvégén már november 1-jén reggel 8 órakor életbe lép.

Senki nem esik el a pályázati lehetőségtől

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2014. október 28. 18:19

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tájékoztatja a lakosságot, hogy az Otthon Melege Program keretében kiírt lakossági energiahatékonysági pályázatok informatikai rendszere a túlterheltségéből adódó technikai okok miatt nem üzemel.

Szakmai díjakat és miniszteri elismeréseket adott át Seszták Miklós

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2014. október 28. 17:54

A nemzeti fejlesztési miniszter szakmai díjakat és miniszteri elismeréseket adott át az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódóan 2014. október 28-án, Budapesten.

A következő európai uniós ciklus nyertese a vasút lesz

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közlekedéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2014. október 28. 16:08

A következő európai uniós fejlesztési ciklus nyertese a közlekedés területén a vasút lesz, amire a fejlesztési források mintegy háromnegyedét lehet majd fordítani - mondta Tasó László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedéspolitikai államtitkára kedden Siófokon, a Nemzeti Közlekedési Napok szakmai konferenciáján.

Bővült a fejlesztési tárca stratégiai partnereinek köre

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2014. október 28. 11:14

Tizennyolcra bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium stratégiai partnereinek száma, miután Seszták Miklós miniszter aláírta az erről szóló megállapodást a Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetségével és a Magyar Energiafogyasztók Szövetségével 2014. október 28-án, Budapesten.

Több mint 100 fuvarozó vállalkozás menekült meg a fizetésképtelenségtől

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közlekedéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2014. október 27. 18:07

1-2 milliárd forintnyi bírság megfizetése alól mentesülnek a jóhiszemű úthasználók, miután az Országgyűlés elfogadta az e-útdíj törvény kapcsolódó módosítását 2014. október 27-én.

Az Európai Bizottság szerint is biztonságos Magyarország földgázellátása

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Energiaügyért Felelős Államtitkárság, 2014. október 27. 15:54

Befejeződött a földgázszállítási zavarokat modellező lehetséges forgatókönyvek vizsgálata. A vizsgálat eredményeit összefoglaló bizottsági közleménnyel, a kapcsolódó rövid- és hosszú távú, valamint az országspecifikus ajánlásokkal kapcsolatos vita a napokban vette kezdetét.

Átvette államtitkári kinevezését Kara Ákos

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Infokommunikációért és Fogyasztóvédelemért Felelős Államtitkárság, 2014. október 27. 13:46

Áder János köztársasági elnök - a miniszterelnök javaslatára - a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkárává nevezte ki Kara Ákost 2014. október 27-én.