Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság

Rákossy Balázs

Európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár

Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

Új pályázatok nyíltak a Pest megyei önkormányzatok és vállalkozások számára

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. január 23. 9:16

A mai naptól nyújthatják be a támogatási kérelmeiket Pest megye településeinek önkormányzatai, valamint mikro-, kis- és középvállalkozásai az összesen közel 5 milliárd forint keretösszegű két pályázati felhívásra, amelyeket elsőként hirdetett meg a Nemzetgazdasági Minisztérium a Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási program részeként. A vállalkozások számára 1,4 milliárd forint érhető el telephelyfejlesztésére, és 3,5 milliárd forint belterületi utak gazdaságfejlesztési célú felújítására– tájékoztatta Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásért felelős államtitkár az MTI-t.

Emelkedett a kkv-k által megpályázható támogatás

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. január 20. 17:03

Jövő szerdától újra pályázhatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások egyebek mellett eszközvásárlásra, új technológiai rendszerek kialakítására, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására, a megpályázható összegek pedig magasabb lesznek - hívta fel a figyelmet Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára pénteken.

Turisztikai pályázati felhíváshoz várják a javaslatokat

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. január 20. 10:34

Elindult a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) piacképes turisztikai szolgáltatáscsomagok fejlesztését célzó pályázati felhívásának társadalmi egyeztetése - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára pénteken az MTI-t.

Megjelent a felhívás az exportképes innovatív termékek fejlesztésére

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. január 19. 16:11

Megjelent az "Exportképes innovatív termékek fejlesztésének támogatása az innováció vezérelt exportbővítés megvalósítása érdekében" pályázati felhívás; a mikro-, kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok 5 milliárd forint vissza nem térítendő fejlesztési forrásra pályázhatnak a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében - közölte Rákossy Balázs, az NGM európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára csütörtökön az MTI-vel.

Társadalmi egyeztetésen a tranzitfoglalkoztatási programok támogatása

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. január 19. 15:34

A munkaerőhiány kezelését célzó, speciális módszereken alapuló képzési programok támogatására pályázhatnak a tervek szerint a mikro-, kis- és középvállalkozások, az összesen 5 milliárd forint értékű vissza nem térítendő támogatásra szóló pályázati felhívás jelenleg társadalmi egyeztetésen van - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-vel.

Beadható a kérelem a munkaerőpiaci kompetenciák fejlesztésére

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. január 18. 12:48

Benyújtható szerdától a támogatási kérelem a "Munkaerőpiaci kompetenciák fejlesztése a konvergenciarégiókban" című 2,5 milliárdos keretösszegű pályázati felhívásra - mondta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-nek.

Mintegy 1,2 milliárd forint uniós támogatást nyert 178 vállalkozás

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. január 5. 11:13

Mintegy 1,2 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós forrást nyert 178 mikro-, kis- és középvállalkozás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) pályakezdők támogatását célzó gyakornoki programjának keretében - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára csütörtökön az MTI-t.

A kormány 105 milliárd forinttal megemelte a gazdaságfejlesztési pályázatok jövő évi keretét

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2016. december 29. 12:21

105 milliárd forinttal emelte meg a kormány a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) éves fejlesztési keretösszegét, ezzel a 2017-ben megjelenő, magyar gazdaságot ösztönző pályázati keret több mint 2430 milliárd forintra emelkedett - tájékoztatott Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásért felelős államtitkár.

Megjelentek az első pályázati felhívások a 80 milliárd forintos Pest megyei támogatási keretből

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2016. december 22. 8:48

Közel 5 milliárd forint keretösszeggel megjelent az első két pályázati felhívás, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium a Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási program részeként hirdet meg – jelentette be Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár.