Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság

Rákossy Balázs

Európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár

Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

Megjelent a GINOP és a VEKOP lakossági energiahatékonysági hitelprogramja

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 24. 9:13

A lakosság számára összesen 115 milliárd forint uniós fejlesztési forrás áll rendelkezésre kölcsön formájában a lakóépületek energetikai korszerűsítésére. Ma jelenik meg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP), illetve a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében megvalósuló lakossági (nulla százalékos kamatú) hitelprogram a lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelésére. – tájékoztatott Rákossy Balázs, az NGM európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

22 milliárd forint értékben jelentek meg gazdasági és fenntarthatósági fejlesztési pályázatok

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 23. 14:01

Újabb két, a helyi gazdaságfejlesztést és a fenntartható városi környezet fejlesztését támogató pályázati felhívás jelent meg, illetve emelkedett egy nyitott felhívás összege a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP), összesen 22 milliárd forint értékben - tájékoztatott Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Újabb öt, a helyi gazdaság- és turizmusfejlesztést, energetikai korszerűsítést támogató pályázati felhívás jelent meg

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 21. 13:52

Újabb öt, a helyi gazdaság- és turizmusfejlesztést, energetikai korszerűsítést és fenntartható városi környezet fejlesztését támogató pályázati felhívás jelent meg, illetve emelkedett két nyitott felhívás összege a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP), összesen 92,9 milliárd forint értékben - tájékoztatott Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Uniós és magyar költségvetési források is segítik a Horvátországgal közös fejlesztéseket

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 21. 8:49

Az európai uniós és a magyar költségvetési forrásokból finanszírozott programokról tartott előadást hétfőn Eszéken a Horvátországi Magyar Oktatási és Művelődés Központban (HMOMK) Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Százhúszmillióból fejlesztették a pécsi egyetem virológiai laboratóriumát

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 20. 15:15

Százhúszmillió forintos európai uniós forrásból fejlesztették a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Szentágothai János Kutatóközpontjában 2012 óta működő, magas biológiai biztonsági szintű virológiai laboratóriumot.

A helyi gazdaság és infrastruktúra fejlesztését támogató pályázatok jelentek meg

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 17. 12:26

Újabb három, a helyi gazdaságfejlesztést, közlekedési és környezetvédelmi infrastruktúra-fejlesztést támogató pályázati felhívás jelent meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP), összesen 38,85 milliárd forint értékben - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t.

Élelmiszeripari és kapacitást bővítő fejlesztéshez hitellel kombinált támogatásra lehet pályázni szerdától

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 15. 14:55

Mától nyújthatják be a támogatási kérelmeket az „Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel” és a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében” című felhívásokra a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében - tájékoztatott Rákossy Balázs a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

GINOP három pályázatán 4,2 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós forrást nyert el 207 fejlesztés

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 15. 10:43

Mintegy 4,2 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós forrást nyert el 207 fejlesztés a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) három pályázati felhívásán - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára szerdán az MTI-t.

547 milliárd forint fejlesztési forrás érkezik a megyékhez

Nemzetgazdasági Minisztérium, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 14. 11:01

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében a megyéknek szánt 547 milliárd forint értékű fejlesztési forrásról döntenek hamarosan - közölte Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára kedden az MTI-vel.