Adóügyekért Felelős Államtitkárság

Izer Norbert

adóügyekért felelős államtitkár

Adóügyekért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

Az adókulcsok csökkentésével még nőtt is a beszedett összeg

Pénzügyminisztérium, Adóügyekért Felelős Államtitkárság, 2018. június 20. 22:51

Az adócsökkentés beváltotta a hozzá fűzött reményeket: az adókulcsok mérséklésével még nőtt is a beszedett adók összege - mondta a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Bevándorlási különadót kell fizetnie a bevándorlást segítő szervezeteknek

Pénzügyminisztérium, Adóügyekért Felelős Államtitkárság, 2018. június 19. 14:03

A kormány javaslata szerint bevándorlási különadót kell fizetnie a bevándorlást segítő szervezeteknek, ezt is tartalmazza az Országgyűlés elé ma kerülő adótörvény.

Egyszerűbb adóügyeket hozhat a jövő év

Pénzügyminisztérium, Adóügyekért Felelős Államtitkárság, 2018. június 16. 7:20

A közteherviselés egyszerűsítésében próbál nagyobb lépéseket megtenni a szaktárca az adószabályok jövő évi átfogó módosításával, ami kedden kerül az Országgyűlés elé - mondta a Pénzügyminisztérium adóügyi államtitkára a Magyar Időknek.

Partnerség, egyszerűsítés és versenyképesség az adózásban

Pénzügyminisztérium, 2018. június 7. 11:42

A szabályok megalkotásakor és alkalmazásakor is partnernek tekintünk minden jogkövető, tisztességes adózót – hazait és külföldit egyaránt. Az egyszerűsítésnek érezhetőnek kell lennie az adók számában, a kedvezményrendszer és a részletszabályok racionalizálásában is - jelentette ki Izer Norbert, adóügyekért felelős államtitkár Budapesten, a Nemzetközi Adókonferencián.

Az államfő kinevezte az új kormány államtitkárait

Kormányzat, 2018. május 22. 18:38

Áder János köztársasági elnök kedden az Országház épületében kinevezte Orbán Viktor negyedik kormányának államtitkárait, akik egyúttal hivatali esküjüket is letették.

Megalakult a negyedik Orbán-kormány

Kormányzat, 2018. május 18. 9:28

Kinevezte Orbán Viktor negyedik kormányának minisztereit Áder János köztársasági elnök pénteken Budapesten, ezzel megalakult az új kabinet.