Területi közigazgatásért felelős államtitkár

Dr. Kovács Zoltán

területi közigazgatásért felelős államtitkár

Területi közigazgatásért felelős államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

Tartalmában és minőségében újult meg az államigazgatás

Miniszterelnökség, Területi közigazgatásért felelős államtitkár, 2017. július 15. 15:50

A polgári kormány tartalmában és minőségében megreformálta a közigazgatási rendszert, az államigazgatásban és a kormányzati működésben az ügyfélközpontúság és a közcélok szolgálata valósul meg - mondta Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar szakirányú továbbképzési szakok oklevélátadó ünnepségén.

Hetvenmilliót ad a kormány a vörösiszap-katasztrófa okozta vagyoni károk megtérítésére

Miniszterelnökség, Területi közigazgatásért felelős államtitkár, 2017. július 1. 14:24

Döntött a kormány a vörösiszap-károsult emberek jogerős vagyoni kárának megtérítéséről, amelynek összege mintegy hetvenmillió forint - jelentette be a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szombaton Devecserben.

Tizenkét kormányablakban lehet hétfőtől NAV-os ügyeket intézni

Miniszterelnökség, Területi közigazgatásért felelős államtitkár, 2017. június 30. 13:43

Tizenkét kormányablakban lehet adóügyeket intézni július 1-jétől, 2018 végéig összesen kilencvenegy kormányablakban nyílik adóügyi ügyfélszolgálat országszerte.

Átadták a fővárosi kormányhivatal felújított épületét a XI. kerületben

Miniszterelnökség, Területi közigazgatásért felelős államtitkár, 2017. június 29. 11:09

Átadták a fővárosi kormányhivatal energetikai szempontból korszerűsített épületét csütörtökön a főváros XI. kerületében, a Prielle Kornélia utcában.

Átadták a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal két korszerűsített épületét Jászberényben

Miniszterelnökség, Területi közigazgatásért felelős államtitkár, 2017. június 28. 16:10

Átadták a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal több mint 172 millió forintból korszerűsített két épületét Jászberényben. A Környezeti és energiahatékonysági operatív programban (Kehop) megvalósult beruházások eredményeként az épületek működtetésében éves szinten 4,7 millió forintos megtakarítás várható.

Tizenkét város kormányablakában nyit ügyfélszolgálatot a NAV

Miniszterelnökség, Területi közigazgatásért felelős államtitkár, 2017. június 9. 10:40

Tizenkét város kormányablakában nyit ügyfélszolgálatot július elsején a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - mondta el a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a Magyar Időknek. Kovács Zoltán közölte: a helyi polgárok ezentúl helyben intézhetik el legfontosabb állami adóügyeiket.

Tavaly a kormányhivatali eljárások háromnegyede nyolc napon belül lezárult

Miniszterelnökség, Területi közigazgatásért felelős államtitkár, 2017. június 8. 17:35

A közigazgatási átalakítás következtében közelebb kerültek a polgárokhoz a jóval több ügytípus intézésére alkalmas integrált ügyfélszolgálatok, az ügyintézés olcsóbbá és gyorsabbá vált, tavaly már a kormányhivatali eljárások háromnegyede nyolc napon belül lezárult - mondta Kovács Zoltán területi közigazgatásáért felelős államtitkár az MTI-nek.

Fél év alatt több mint hétszáz hallgató teljesített szakmai gyakorlatot a kormányhivataloknál

Miniszterelnökség, Területi közigazgatásért felelős államtitkár, 2017. május 12. 11:40

Ugrásszerűen nőtt a fővárosi és megyei kormányhivataloknál illetve a járási (kerületi) hivataloknál szakmai gyakorlatot teljesítő hallgatók létszáma. 2016 első felében 583, 2016 második félév folyamán pedig már 719 hallgató vett részt szakmai gyakorlaton. Közülük 393 fő a kormánymegbízott által közvetlenül irányított szervezeti egységeknél, míg 326 fő a járási (kerületi) hivataloknál kapott lehetőséget.

Folytatódik a bürokráciacsökkentés

Miniszterelnökség, Területi közigazgatásért felelős államtitkár, 2017. május 9. 8:31

Folytatódik a bürokráciacsökkentés - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a Kossuth rádió 180 perc című műsorában és az M1 aktuális csatornán kedd reggel.

A Veszprém megyei települések 18 milliárd forint TOP-forrást nyertek el az első körben

Miniszterelnökség, Területi közigazgatásért felelős államtitkár, 2017. május 5. 16:24

A Veszprém megyei települések 18,09 milliárd forintot kapnak a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatának első körében, a megye ezzel országosan a középmezőnyben van - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára pénteki veszprémi sajtótájékoztatóján.