Közszolgálatért Felelős Államtitkár

Tuzson Bence

közszolgálatért felelős államtitkár

Vezető hírek

Eljárást indít a Fővárosi Kormányhivatal a Wizz Air vasárnapi poggyász-incidense miatt

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. január 28. 17:15

A Wizz Air légitársaság vasárnapi Dubaj-Budapest (W62498) járatánál tapasztalt poggyászkezelési panaszok tisztázása érdekében Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár kezdeményezte, hogy Budapest Főváros Kormányhivatala indítson eljárást a légitársasággal szemben.

A kormány az elintézendő ügyek számának csökkentésére törekszik

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. január 21. 14:54

A kormány olyan döntéseket szeretne hozni, amelyekkel csökkenteni lehet az állampolgárok elintézendő ügyeinek számát, párhuzamosan az ügyintézés színvonalának emelésével - erről a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára beszélt hétfőn a törökbálinti kormányablak átadásán.

Tájékoztató a nemzeti emlékhelyek fenntartható használatát elősegítő 2019. évi támogatásokról

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. január 15. 10:12

Az Országgyűlés Magyarország 2019. évi költségvetésében 49,5 millió forint keretösszeget biztosít a nemzeti emlékhelyek fenntartható használatát elősegítő, a nemzeti emlékhelyek védelmével, megóvásával, fenntartásával, bemutatásával, fejlesztésével kapcsolatos feladatok ellátása érdekében.

„Ideje az építésnek” – templomszentelés és kiállítás megnyitó kárpátaljai magyar közösségekben

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2018. december 7. 14:03

Ünnepélyes keretek között, december 1-jén felszentelték a felújított tiszabökényi görögkatolikus templomot Milan Šašik, a munkácsi Görögkatolikus Egyházmegye püspökének és Dr. Földváry Gábor, a Miniszterelnökség örökségvédelmi ügyekért felelős miniszteri biztosának részvételével.

Letették a mosonmagyaróvári vár 1,3 milliárd forintos turisztikai fejlesztésének alapkövét

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2018. november 10. 14:39

Letették a mosonmagyaróvári vár 1,3 milliárd forintos turisztikai fejlesztésének alapkövét szombaton, a beruházást a nemzeti kastély- és várprogram keretében finanszírozzák.

Átadták az idei Pro Architectura díjakat

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2018. október 24. 16:38

A magyar építészeti kultúra népszerűsítésében, a minőségi épített környezet létrehozásában, az építészeti értékek megóvásában és az építészeti szemléletformálásban kifejtett tevékenységért adták át idén a Pro Architectura díjakat szerdán, az Országházban.

Nem lehet különbség életminőség szempontjából a falvak és a városok közt

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2018. október 12. 13:27

Az életminőség szempontjából a falvak semmiben sem különbözhetnek a városoktól - jelentette ki a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az első Veszprém megyei mobil ügyfélszolgálat (kormányablakbusz) átadásán, Balatoncsicsón csütörtökön.

Szövetség kell az emberek és a kormányzat között

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2018. augusztus 23. 14:56

Az ország és ezen belül a közigazgatás akkor képes jól működni, ha szövetség jön létre az emberek és a kormányzat között - mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton csütörtökön.

Kormányablak működik a Sziget fesztiválon

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2018. augusztus 9. 14:46

A kormányablak a Sziget fesztiválon is jelen van és nemcsak biztosítja az állam szolgáltatásait, hanem lehetőséget is ad az érdeklődőknek bepillantani a különböző tevékenységek működésébe - mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a rendezvényen tartott sajtótájékoztatón.