Miniszterelnökség

Csepreghy Nándor

parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes

Parlamenti államtitkár

Vezető hírek

Felértékelődik a térség szerepe a kétsebességes Európában

Miniszterelnökség, Parlamenti államtitkár, 2017. március 24. 8:25

Felértékelődik a jövőben a régió szerepe a kétsebességes Európában, ezért fontos, hogy a jelenlegi uniós források a gazdasági versenyhátrány leküzdését szolgálják - erről a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára beszélt a Magyar Idők pénteki számában.

A kormány tartja a szavát, a jövő héten az összes uniós pályázat megjelenik

Miniszterelnökség, 2017. március 23. 15:12

A kormány tartja a szavát, a jövő héten megjelenő pályázatokkal már a 2014-2020-as uniós támogatási ciklus pályázatainak 100 százaléka lesz meghirdetve, ezzel az ország 30-40 százalékkal előzi meg régióbeli társait - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Portfólió uniós források 2017 elnevezésű konferencián csütörtökön Budapesten.

A szocialisták bojkottálják a metróbotrány vizsgálatát

Miniszterelnökség, Parlamenti államtitkár, 2017. február 28. 15:08

Minden idők legnagyobb korrupciós botrányában szerette volna meghallgatni ma a Parlament Gazdasági Bizottsága Horváth Csabát és Hagyó Miklóst volt szocialista fővárosi főpolgármester-helyetteseket, valamint Gy. Németh Erzsébetet, a Fővárosi Közgyűlés MSZP-frakciójának korábbi vezetőjét, ma DK-s politikust. A meghívottak azonban nem jelentek meg a meghallgatáson. A baloldali politikusok minden információval rendelkeznek, mégis bojkottálják a Gazdasági Bizottság munkáját - hangsúlyozta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának az OLAF-jelentést tárgyaló ülésén.

Az OLAF jelentése a baloldali kormányok felelősségét bizonyítja

Miniszterelnökség, Parlamenti államtitkár, 2017. február 3. 13:02

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentése egyértelműen bizonyítja a baloldali kormányok és a 2010 előtti budapesti városvezetők felelősségét a 4-es metróberuházás korrupciós botrányában - jelentette ki Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.

OLAF-jelentés a 4-es metró beruházásról

Miniszterelnökség, 2017. február 3. 12:00

A jelentés itt letölthető.

2500 milliárdnál jár a Modern Városok Program

Miniszterelnökség, Parlamenti államtitkár, 2017. január 31. 14:59

Orbán Viktor miniszterelnök és Botka László szegedi polgármester hétfői megállapodásával immár húszra emelkedett a Modern városok programba bevont városok száma - mondta el az MTI-nek Csepreghy Nándor.

Csepreghy Nándor átadta az OLAF-jelentést a Főpolgármesteri Hivatalnak

Miniszterelnökség, Parlamenti államtitkár, 2017. január 26. 12:52

A kormány nevében a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára csütörtökön átadta a Főpolgármesteri Hivatalnak az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentését a 4-es metró beruházásáról.

Az OLAF 167 milliárdos károkozást tárt a fel a 4-es metró beruházásánál

Miniszterelnökség, Parlamenti államtitkár, 2017. január 16. 16:50

Mintegy 167 milliárd forintos károkozást tárt fel a 4-es metró beruházása során jelentésében az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), és az Európai Bizottság 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezheti Magyarországot - közölte sajtótájékoztatón a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

Jövőre mintegy 2000 milliárd forintnyi forráshoz juthatnak a magyar vállalkozások

Miniszterelnökség, Parlamenti államtitkár, 2016. november 25. 14:57

A magyar vállalkozások rengeteg új forrásra, mintegy 2000 milliárd forintra számíthatnak 2017-ben - jelentette ki a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára Egerben, sajtótájékoztatón.