Közigazgatási államtitkár

dr. Janó Márk

közigazgatási államtitkár

Közigazgatási államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

Folytatódik a kiváló magyar-montenegrói külügyminisztériumi kapcsolatok elmélyítése

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. április 19. 16:13

2018. április 17-19. között Dr. Balogh Csaba közigazgatási államtitkár Podgoricában folytatott tárgyalást Veselin Sukovity montenegrói közigazgatási államtitkárral, valamint udvariassági keretek között fogadta az államtitkárt Srdjan Darmanovic montenegrói külügyminiszter is. Balogh Csaba a montenegrói külügyi tárca munkatársai számára a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a külképviseleti hálózat 2014 óta tartó strukturális fejlesztési lépéseiről tartott előadást.

Hatalmas lépést tett Magyarország az elmúlt négy évben a közszolgáltatások teljes digitalizációja felé

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2018. április 5. 16:43

Nyitóelőadást tartott az immár harmadik alkalommal megrendezett Mobilfizetési Szimpóziumon Bartal Tamás, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára.

Már 17 milliárd forint megtakarítást hozott a családoknak a Könnyű közmű program

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2018. április 4. 15:31

Március 31-ig előzetes becslések szerint "a Könnyű közmű program 17 milliárd forintot csatornázott át a szolgáltatók extraprofitjából a kis- és középvállalkozásokhoz, valamint az emberekhez" - jelentette ki a Magyar Hírlapnak nyilatkozva Bartal Tamás, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára.

Rigába látogatott Balogh Csaba

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. március 28. 15:49

2018. március 27-én dr. Balogh Csaba közigazgatási államtitkár Rigában megbeszélést folytatott Andrejs Pildegovičs lett külügyi államtitkárral, magyar részről megnyitotta a Lett-Magyar Üzleti fórumot, és látogatást tett a NATO Stratégiai Kommunikációs Kiválósági Központjában.

Megjelent a Külgazdasági és Külügyminisztérium tudományos pályamű kidolgozására irányuló pályázata

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. március 27. 9:57

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Visegrádi Csoport 2017-2018. évi magyar elnöksége okán a külügyi és külgazdasági ágazat szakmai kutatási és tudományos tevékenységet támogató ösztöndíjprogramja keretében pályázatot hirdet a külpolitika, a nemzetközi kapcsolatok és külgazdasági fókuszú tudományos tevékenység serkentése és támogatása érdekében a szakterületek közszolgálati tisztviselői, a felsőoktatás fiatal kutatói, valamint a doktoranduszok és doktorjelöltek számára.

A KKM pályázatot hirdet a Visegrádi Együttműködés 2017-2018. évi Magyar Elnökségi Évada keretében szakmai gyakorlati ösztöndíjra

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. március 27. 9:09

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Visegrádi Csoport 2017-2018. évi magyar elnökség keretében 6 hetes, rövid időtartalmú szakmai gyakorlat teljesítésére ösztöndíj-pályázatot hirdet legfeljebb 50 jelentkező számára a külpolitika és a nemzetközi kapcsolatok iránt érdeklődő fiatal szakemberek a külügyi igazgatás keretébe történő bevonása érdekében.

Magyarországnak jó törvényei és jó hivatalnokai vannak

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2018. március 21. 12:32

Magyarország abban a szerencsés helyzetben van, hogy jó törvényei és jó hivatalnokai vannak – jelentette ki Danku Csaba, a Miniszterelnökség jogi ügyekért felelős helyettes államtitkára Nyíregyháza harmadik kormányablakának hétfői megnyitóján.

Emléktáblát avattak Csehországban az 1848–49-es forradalom és szabadságharc hősének tiszteletére

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. március 12. 14:11

Nagy érdeklődés mellett tartottak megemlékezéseket a március 15-i ünnep kapcsán Csehországban. Dr. Balogh Csaba közigazgatási államtitkár emléktáblát avatott a nyugat-csehországi Dobřany-ban (Dobrány) az 1849-ben Aradon kivégzett Ormai Norbert honvédezredes tiszteletére.

Emléktáblát kapott a nyugat-csehországi Dobranyban Ormai Norbert honvéd ezredes

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. március 10. 19:17

Emléktáblát kapott szombaton szülőházán a nyugat-csehországi Dobrany kisvárosban Ormai (Auffenberg) Norbert honvéd ezredes, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc egyik kiemelkedő személyisége és hőse.

Emléktáblát avatnak az első aradi vértanú tiszteletére Prágában

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. március 9. 14:13

Ünnepi rendezvénysorozattal emlékezik meg az 1848-as forradalom és szabadságharc 170. évfordulójáról a Prágai Magyar Intézet, amely az ünnepség részeként Ormai (Auffenberg) Norbert honvéd ezredes tiszteletére emléktáblát is avat Dobranyban szombaton.