Miniszterelnökség

Gulyás Gergely

Miniszterelnökséget vezető miniszter

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

A floridai magyarságnál tett látogatást Szili Katalin miniszterelnöki megbízott

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2019. március 18. 14:34

A Miamiban és környékén élő magyar közösségnél tett látogatást Szili Katalin miniszterelnöki megbízott.

Jótékonysági koncert a perbáli templom tűz utáni helyreállításáért

Miniszterelnökség, Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2019. március 18. 11:14

A kormány 12 millió forinttal támogatja a perbáli katolikus templom tűz utáni helyreállítását – jelentette be Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára. A zsúfolásig megtelt MOM Kulturális Központban március 17-én este tartott jótékonysági koncerten az államtitkár az önkormányzat, a katolikus közösség és a környéken élő jó szándékú emberek példás összefogását méltatta.

Napjainkban különösen fontos a nemzeti elkötelezettség

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2019. március 18. 9:58

Napjainkban különösen fontos a nemzeti elkötelezettség - hangsúlyozta Szili Katalin miniszterelnöki megbízott az MTI-nek Washingtonban, a magyar nagykövetségen szombat este tartott ünnepi megemlékezés után.

A nemzet közös terv a jövőre

Miniszterelnökség, 2019. március 18. 9:53

A nemzet közös emlékezet a múltról és terv a jövőre, legfontosabb hivatásunk pedig a megmaradás - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Budapest XII. kerületének ünnepi rendezvényén pénteken.

Egyszerűbbé válik a Magyar Falu Program pályázati rendszere

Miniszterelnökség, 2019. március 18. 9:51

A vidéki Magyarország megújítását célzó Magyar Falu Program pályázati rendszerének egyszerűsítése érdekében a Miniszterelnökség három ponton módosította a korábban már megjelent pályázati felhívást.

A szíriai emberek helyben maradását és visszatérését kell lehetővé tenni

Miniszterelnökség, Az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár, 2019. március 18. 9:21

Nem a szíriai emberek Európába való jutását kell segíteni, hanem úgy kell segíteni rajtuk, hogy a helyben maradás, illetve a visszatérés lehetőségét kell lehetővé tenni számukra - jelentette ki Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára.

A Nagy-Britanniában élő magyarok jogainak védelme a legfontosabb

Miniszterelnökség, Európai uniós politikák kialakításáért és koordinációjáért felelős államtitkár, 2019. március 18. 9:13

A Nagy-Britanniában élő magyarok jogainak védelme a legfontosabb - mondta a Miniszterelnökség európai uniós politikák kialakításáért és koordinációjáért felelős államtitkára csütörtökön Londonból az MTI-nek a Brexittel összefüggésben.

Március 15. a különbözőségeinken túlmutató egység jelképe

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2019. március 18. 9:09

"Március 15. a különbözőségeinken túlmutató egység jelképe" - hangoztatta Szilágyi Péter, a miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkárságának miniszteri biztosa Los Angelesben a magyar közösség ünnepi rendezvényén.

A magyarok nem szeretik, ha más mondja meg, miképpen éljenek

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2019. március 18. 9:08

A magyarok nem szeretik, ha más mondja meg, miképpen éljenek - fogalmazott Potápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkár a kanadai Edmonton magyar közösségének március 15-i ünnepségén elmondott beszédében.

1848-ban a magyarok beírták magukat Európa történelmébe

Miniszterelnökség, Parlamenti és stratégiai államtitkár, 2019. március 14. 12:57

A magyarok 1848-ban vér nélküli forradalommal írták be magukat Európa történelmébe, példa nélküli nemzeti egységben vívták ki a nemzet szabadságát és függetlenségét a birodalom elnyomásával szemben - mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára csütörtökön Csornán, az önkormányzat március 15-i megemlékezésén.