Európai uniós ügyekért felelős államtitkár

Takács Szabolcs Ferenc

európai uniós ügyekért felelős államtitkár

Európai uniós ügyekért felelős államtitkár

Vezető hírek

Magyarország támogatja Koszovó európai integrációját

Miniszterelnökség, Európai uniós ügyekért felelős államtitkár, 2017. április 19. 9:45

Dr. Molnár Balázs, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős helyettes államtitkára kedden, Budapesten egyeztetést folytatott a Koszovói Parlament Európai Integrációs Bizottságának képviselőivel.

A Régiók Bizottsága magyar delegációjának egyeztetése a kormányzattal

Miniszterelnökség, Európai uniós ügyekért felelős államtitkár, 2017. április 13. 18:10

Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős államtitkára, valamint Dr. Molnár Balázs, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős helyettes államtitkára 2017. április 13-án, Budapesten egyeztetést folytatott a Régiók Bizottsága magyar delegációjával.

Jörg Monar, a College of Europe rektorának budapesti látogatása

Miniszterelnökség, Európai uniós ügyekért felelős államtitkár, 2017. április 12. 17:28

Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős államtitkárának meghívására 2017. április 12-én Budapestre látogatott Prof. Dr. Jörg Monar, a College of Europe rektora.

A Római Szerződés évfordulójára

Miniszterelnökség, Európai uniós ügyekért felelős államtitkár, 2017. április 6. 9:10

Magyarország és a visegrádi országok számára különösen fontos, hogy megvédje és megszilárdítsa azokat a kézzelfogható integrációs eredményeket, amelyek az emberek javát szolgálják a mindennapokban: a belső piac zavartalan működését, a négy alapszabadságot, a kohéziós és vidékfejlesztési politikákat – írja vendégszerzőnk, TAKÁCS SZABOLCS európai uniós ügyekért felelős államtitkár, aki szerint az EU jövőjéről szóló gondolkodás vezérfonala az „erős tagállamok erős Európája” koncepció kell, hogy legyen.

A brüsszeli vezetéssel elégedetlenek, de nem kilépéspártiak a magyarok

Miniszterelnökség, Európai uniós ügyekért felelős államtitkár, 2017. március 24. 13:42

A Római Szerződés aláírásának 60. évfordulója apropóján készített felmérés szerint a magyarok többsége elégedetlen a brüsszeli vezetéssel, de nem lépne ki az Európai Unióból. A 60 éves a római szerződés - agónia vagy eszmélés kezdődik Európában? címmel szervezett beszélgetésen a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős államtitkára úgy értékelte: van ok az ünneplésre, az évfordulók tiszteletben tartására, hiszen ez lehetőséget ad arra, hogy megfogalmazzák az európai integráció értékeit.

Takács Szabolcs államtitkár megbeszélése Karlheinz Kopffal, az osztrák parlament második elnökével

Miniszterelnökség, Európai uniós ügyekért felelős államtitkár, 2017. március 16. 17:31

Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős államtitkára 2017. március 16-án megbeszélést folytatott Karlheinz Kopffal, az osztrák parlament második elnökével.

A belső piac biztosítja az Unió versenyképességét

Miniszterelnökség, Európai uniós ügyekért felelős államtitkár, 2017. március 16. 12:09

Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős államtitkára megbeszélését folytatott Marianne Thyssen foglalkoztatásért, szociális ügyekért, munkavállalói készségekért és mobilitásért felelős uniós biztossal csütörtökön.

Takács Szabolcs megbeszélése Dara Murphy ír EU-miniszterrel

Miniszterelnökség, Európai uniós ügyekért felelős államtitkár, 2017. február 22. 20:38

Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős államtitkára 2017. február 22-én fogadta Dara Murphy ír Európa-ügyi minisztert. A megbeszélés során a felek áttekintették az Egyesült Királyság EU-ból történő kilépésével kapcsolatos kérdéseket, a migráció, az adatvédelem és a digitalizáció témáit, továbbá eszmecserét folytattak a foglalkoztatási és szociális ügyekről, valamint az Európai Unió jövőjéről.

Öt éves a Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Miniszterelnökség, Európai uniós ügyekért felelős államtitkár, 2017. február 9. 18:13

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem öt éves, míg a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar fennállásának két éves évfordulóját 2017. február 7-én ünnepelték a Ludovika Campuson.