Európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár

Varga Judit

Európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár

Európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár

Vezető hírek

A magyarok nem tehetnek le arról, hogy egyenrangú félként kezeljék őket

Miniszterelnökség, Európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár, 2019. március 18. 9:54

A magyarok soha nem tehetnek le arról, hogy egyenrangú félként kezeljék őket a világban - húzta alá ünnepi beszédében Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken Szabadkán.

Még az EP-választások előtt meg akarják büntetni Magyarországot

Miniszterelnökség, Európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár, 2019. március 12. 20:39

Folyamatosan érződik a nyomás a bevándorláspárti brüsszeli politikusok részéről, hogy Magyarországot még az európai választások előtt megbüntessék - állapította meg a magyar közmédiának nyilatkozva Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára a magyar küldöttség tagjaként az uniós tagországok európai ügyekért felelős minisztereinek és államtitkárainak informális találkozóján vesz részt.

A biztonság és a migráció az európai emberek legnagyobb aggodalma

Miniszterelnökség, Európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár, 2019. március 1. 10:29

A biztonság és a migráció okozza a legnagyobb aggodalmat az európai embereknek, az a politikai erő, amely nem ad erre választ, elszakad a választóktól - hangsúlyozta Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön Hamburgban, a Körber Alapítvány (Körber Stiftung) Magyarországgal foglalkozó pódiumbeszélgetésén.

Frans Timmermansnak a függetlenséget és nem a bevándorlást kéne képviselnie

Miniszterelnökség, Európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár, 2019. február 22. 14:32

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az Európai Bizottságot olyan politikusok képviseljék, mint Frans Timmermans, aki úgy kampányol a bevándorláspárti Soros-lista csúcsjelöltjeként, hogy szerinte ez nem befolyásolja függetlenségét – hangsúlyozta Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára Litvániában és Lettországban folytatott tárgyalásain.

Folytatódik a brüsszeli bevándorláspárti erők nyomásgyakorlása

Miniszterelnökség, Európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár, 2019. február 20. 10:28

Az Európai Unió Általános Ügyek Tanácsának keddi ülése azt jelzi, hogy folytatódik a brüsszeli bevándorláspárti erők nyomásgyakorlása Magyarországra - mondta Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Egyértelmű a kapcsolat a Soros-hálózat és az Európai Bizottság között

Miniszterelnökség, 2019. február 20. 9:01

A Soros-hálózat és az Európai Bizottság közötti kapcsolat létezése ismét egyértelművé vált azáltal, hogy utóbbi rögtön megtámadta a magyar kormányzat újabb tájékoztató kampányát - hangsúlyozta Takács Szabolcs miniszterelnökségi államtitkár, miután európai uniós kollégáival találkozott.

El kell utasítanunk, hogy bevándorlókontinenst csináljanak Európából

Miniszterelnökség, Európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár, 2019. február 15. 11:16

Szükség van arra, hogy Európa visszatérjen keresztény kulturális alapértékeihez, a migráció helyett pedig a családokat támogassuk – mondta Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára hivatalos müncheni látogatása során.

Célunk, hogy az EU minden intézményében a bevándorlásellenes erők kerüljenek többségbe

Miniszterelnökség, Európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár, 2019. február 4. 12:37

Az a célunk, hogy az uniós intézményekben a bevándorlásellenes erők kerüljenek többségbe – hangsúlyozta Varga Judit európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár pozsonyi munkalátogatása során.

A migráció lesz a következő évtizedek legnagyobb sorskérdése

Miniszterelnökség, Európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár, 2019. január 30. 11:16

A migráció lesz a következő 15-20 év legnagyobb sorskérdése Európában, ugyanis Afrika és Ázsia népességmegtartó ereje nem nő olyan gyorsan, mint a népessége. Az európai választások tétje pedig, hogy felismerjük-e ennek a kérdésnek a történelmi jelentőségét - mondta kedden Varga Judit Bécsben.