Az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkárság

Azbej Tristan

az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár

Az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár

Vezető hírek

Azbej Tristan államtitkár dániai látogatása

Miniszterelnökség, Az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár, 2018. november 9. 16:31

Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára 2018. november 8-án Koppenhágába látogatott, ahol helyi politikusokkal tárgyalt vallásszabadságról és humanitárius kérdésekről.

Többpárti szlovák parlamenti delegáció tanulmányozza az üldözött keresztények támogatásának magyar modelljét

Miniszterelnökség, 2018. október 13. 13:38

Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár meghívására többpárti szlovák parlamenti delegáció érkezett Budapestre 2018. október 11-én, hogy tájékoztatást kapjon a magyar Országgyűlés 2016-os ötpárti országgyűlési határozatáról, amely a vallási kisebbségek, különösen a keresztények elleni diszkriminációval szembeni fellépésre szólít fel.

Ferenc pápa általános kihallgatáson fogadta Magyarországon tanuló üldözött keresztény fiatalok csoportját

Miniszterelnökség, 2018. október 10. 17:19

2018. október 10-én általános kihallgatáson vettek részt iraki, libanoni, egyiptomi, pakisztáni, nigériai ösztöndíjas hallgatók, Azbej Tristan a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára, valamint Habsburg Eduárd szentszéki nagykövet.

Az üldözött keresztényeket segítő program jellemzője a közvetlenség

Miniszterelnökség, 2018. szeptember 17. 18:05

A 2016-ban indított, az üldözött keresztényeket támogató Hungary Helps program alappillérei a közvetlenség és az őszinteség - mondta Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára egy a keresztényüldözésről tartott hétfői budapesti konferencián.