Miniszterelnökség

Gulyás Gergely

Miniszterelnökséget vezető miniszter

Találatok száma:

Hírek

Még szorosabb együttműködésre törekszik a kormány és a főváros

Miniszterelnökség, 2018. május 18. 16:26

A kormány a lehető legszorosabb együttműködésre törekszik Budapest sikeressége, fejlesztése érdekében - jelentette be Gulyás Gergely.

Átadták a makói Váll-Ker Kft. új üzemcsarnokát

Miniszterelnökség, 2018. április 5. 13:39

Elkészült a kandallógyártással foglalkozó Váll-Ker Kft. új üzemcsarnoka, a 195 millió forintos, felerészben uniós támogatásból megvalósult beruházást csütörtökön adták át.

A Soros-hálózat a Magyarországról szóló EU-jelentésekbe is beavatkozik

Miniszterelnökség, 2018. március 28. 15:22

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a "Soros-hálózat" tagjai nemcsak Magyarországon igyekeznek befolyásolni a döntéseket, hanem Brüsszelben is folyamatosan próbálnak beavatkozni a Magyarországot - és Lengyelországot - érintő uniós jelentések, álláspontok kialakításába.

A magyar földért folyó küzdelem még nem ért véget

Miniszterelnökség, 2018. március 26. 21:10

A magyar föld védelmében folytatott küzdelmet nem nyertük még meg, új komoly ütközet előtt állunk - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn Apátfalván.

A kormány elkötelezett a további béremelések mellett az egészségügyben

Miniszterelnökség, 2018. március 24. 11:17

A kormány elkötelezett a további béremelések mellett az egészségügyben az ország gazdasági teljesítőképességének függvényében - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Hódmezővásárhelyen.

Átadták a 47-es út hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszát

Miniszterelnökség, 2018. március 22. 11:30

Átadták a forgalomnak a 47-es út hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszát csütörtökön délelőtt, a 13,4 kilométeres útszakasz 38 milliárd forintból uniós és belföldi források felhasználásával épült meg.

A tervezettnél korábban átadják a forgalomnak a 47-es út hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszát

Miniszterelnökség, 2018. március 19. 12:06

A tervezettnél tíz nappal korábban, már a hét közepétől használatba vehetik az autósok a 47-es főút hódmezővásárhelyi szakaszát - jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn a helyszínen.

A másokkal szembeni türelem csak addig tarthat, amíg megőrizhetjük kultúránkat

Miniszterelnökség, 2018. március 9. 14:31

A másokkal, más kultúrákkal és vallásokkal szembeni türelem csak addig tarthat, amíg gyakorlása közben megőrizhetjük saját magunkat, közösségünket, kultúránkat és életformánkat - mondta Lázár János a vallásszabadságot kimondó 1568. évi tordai országgyűlés 450. évfordulója alkalmából rendezett konferencián.

A második negyedévben érkezik a téli rezsicsökkentés

Miniszterelnökség, 2018. március 8. 15:08

A gázzal fűtők és a távfűtéses háztartások számláján is jóváírnak 12 ezer forintot a második negyedévben - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 111. Kormányinfón, amelyet Kovács Zoltán kormányszóvivővel tartott közösen.

A kormány a migráció veszélyeire figyelmezteti az ENSZ-t

Miniszterelnökség, 2018. március 1. 15:13

A kormány 12 pontos javaslatot tesz az ENSZ asztalára a migrációval kapcsolatban, hangsúlyozva, hogy a bevándorlás rossz, s mindenkinek ott kell segíteni, ahol él - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 110. Kormányinfón, amelyet Kovács Zoltán kormányszóvivővel tartott közösen.