Miniszterelnökség

Gulyás Gergely

Miniszterelnökséget vezető miniszter

Találatok száma:

Hírek

Az ellenzék erőszakos fellépésre hív fel a rendőrséggel szemben

Miniszterelnökség, 2018. december 16. 13:05

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az ellenzék magatartásával és üzeneteivel erőszakos fellépésre hív fel a rendőrök ellen, a rendőrség "törvényesen és arányosan" intézkedett a szerda óta tartó tüntetéseken, amelyek szervezői és résztvevői között "Soros György kitartottjai" nagy számban vannak jelen.

A kormány politikája középpontjában a család és a gyermek áll

Kormányzat, 2018. december 14. 19:12

A kormány a magyar nemzet jövőjében gondolkodik, ezért politikája középpontjában a család és a gyermek áll - mondta az emberi erőforrások minisztere a centrumkórházak tervpályázatának eredményhirdetésén.

Legalább 150 milliárd forintot fordít a kormány a Magyar falu program intézkedéseire már 2019-ben

Miniszterelnökség, 2018. december 2. 17:31

Legalább 150 milliárd forintot fordít a kormány a Magyar falu program intézkedéseire már 2019-ben a vidék népességmegtartó erejének növelése érdekében - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Győr-Moson-Sopron megyei Vitnyéden.

Elfogadhatatlan az új szavazás a migránsvízumokról az EP-ben

Miniszterelnökség, 2018. november 28. 15:23

A Miniszterelnökséget vezető miniszter elfogadhatatlannak tartja, hogy az Európai Parlament (EP) megint szavaz a migrációs vízumról. Miután egyszer már elutasították a javaslatot, ez antidemokratikus eljárás - mondta Gulyás Gergely a Kormányinfón.

Erősödik a főpolgármester szerepe a budapesti fejlesztésekben

Miniszterelnökség, 2018. november 17. 16:25

Erősíti a főpolgármester és a fővárosi önkormányzat szerepét a budapesti fejlesztésekkel kapcsolatos döntésekben a szombaton megalakult Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a megalakulást követő sajtótájékoztatón.

A kormány kérdésekkel fordul az EU-hoz és az ENSZ-hez a migránskártyákról

Miniszterelnökség, 2018. november 15. 11:09

A sok tisztázatlan körülmény miatt a kormány hivatalosan is kérdésekkel fordul az EU-hoz és az ENSZ-hez a migránskártyák ügyében - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón.

A migráció ügye miatt támadják Magyarországot, de a kormány ebben a kérdésben nem hajlandó megegyezni

Miniszterelnökség, 2018. november 12. 17:54

Gulyás Gergely szerint továbbra is a migráció ügye miatt folyik kampány Magyarország ellen, amely minden vitás esetben nyitott volt a megállapodásra az Európai Bizottsággal, kizárólag a migráció kérdésében nem hajlandó a megegyezésre, ez pedig egy "politikai hecckampányhoz" vezet az országgal szemben.

A magyar kormány részt vesz a hetes cikkely szerint indult eljárás megvitatásában

Miniszterelnökség, 2018. november 9. 14:44

A magyar kormány továbbra is érvénytelennek tartja a Sargentini-jelentésről szóló európai parlamenti döntést, de ettől függetlenül részt vesz az Általános Ügyek Tanácsában a hetedik cikkely szerint indult eljárás megvitatásában, és teljes körű tájékoztatást igyekszik adni minden tagállam számára - közölte Gulyás Gergely.

Sorsdöntő lesz az EP-választás magyarországi eredménye

Miniszterelnökség, 2018. október 31. 9:50

Döntő hatású lehet az Európai Unió jövőjére az európai parlamenti választás magyarországi eredménye - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter az Európa jövőjéről rendezett budapesti fórumon.

Jelentős beruházások lesznek a megújuló Szent János Kórházban

Miniszterelnökség, 2018. október 30. 10:59

Jelentős beruházások lesznek a Szent János Kórházban, az intézmény középső része teljesen megújul, és nagyobb szerepet kap a Kútvölgyi szakrendelő is - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.