Miniszterelnökség

Gulyás Gergely

Miniszterelnökséget vezető miniszter

Találatok száma:

Hírek

A Fidesz erős, egységes, kereszténydemokrata, a bevándorlást elutasító néppártot szeretne

Miniszterelnökség, 2019. március 18. 16:28

A Fidesz egy erős, egységes, kereszténydemokrata, a bevándorlást elutasító Európai Néppártot (EPP) szeretne, és amíg erre esély van, a pártcsalád tagja akar lenni - jelentette ki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az MTI-nek, hangsúlyozva azt is: a Fidesz mindig is távol tartotta magát attól, hogy a vele egy pártcsaládba tartozókat személyében támadja.

A nemzet közös terv a jövőre

Miniszterelnökség, 2019. március 18. 9:53

A nemzet közös emlékezet a múltról és terv a jövőre, legfontosabb hivatásunk pedig a megmaradás - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Budapest XII. kerületének ünnepi rendezvényén pénteken.

Gulyás Gergely állami elismeréseket adott át

Miniszterelnökség, 2019. március 13. 12:55

Magyarország akkor és attól megy előre, ha sokan végzik el lelkiismeretesen a saját munkájukat - mondta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán a Várkert Bazárban, ahol március 15-e alkalmából állami elismeréseket adott át.

A bevándorlásról szól a Fidesz néppárti tagságáról indított vita

Miniszterelnökség, 2019. március 12. 20:17

A Fidesz európai néppárti tagságáról indított vita valójában a bevándorlásról szól: a migrációhoz való viszony határozza meg azt, ki hogyan viszonyul az EPP-n belül a Fidesz tagságához - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Esterházy János kiállt Közép-Európa népeinek összefogásáért

Miniszterelnökség, 2019. március 9. 19:51

Esterházy János élete és halála arra tanít, hogy Közép-Európa népeinek szükségük van egymásra - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a mártír sorsú felvidéki politikus emlékére rendezett ünnepségen szombaton a budapesti Szent István-bazilikában.

A kommunizmus civilizációs zsákutca volt

Miniszterelnökség, 2019. február 26. 8:48

A kommunizmus civilizációs zsákutca volt - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn, a kommunizmus áldozatainak emléknapján, a budapesti Terror Háza Múzeum és a Fidelitas közös megemlékezésén.

Orbán Viktor vasárnapi évértékelő beszédében ismerteti a családvédelmi akciótervet

Miniszterelnökség, 2019. február 8. 14:07

A 2010 óta elért gazdasági teljesítmény teszi lehetővé, hogy a költségvetés a családtámogatások területén egyre nagyobb feladatot vállaljon, és egyre több adórendszerbeli kedvezményt kapjanak azok, akik dolgoznak és gyermeket is nevelnek - mondta Gulyás Gergely.

Timmermans a személyre szabott jogalkotás előnyét élvezi

Miniszterelnökség, 2019. február 8. 12:14

Személyre szabott jogalkotás eredménynek nevezte a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt, hogy Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke "úgy játssza el az európai uniós főtisztviselő szerepét", hogy a bevándorláspárti szocialista lista vezetője. 

Timmermanst ki kell vonni az európai bizottsági munkából a választási kampány idejére

Miniszterelnökség, 2019. február 6. 10:16

Frans Timmermanst, az Európai Bizottság első alelnökét, az Európai Szocialisták (PES) választási csúcsjelöltjét ki kell vonni a bizottság munkájából arra az időre, amíg aktívan részt vesz az európai választási kampányban - tudatta a magyar kormány álláspontját Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter levélben Jean-Claude Junckerral, a bizottság elnökével.

Magyarországot a bevándorláspolitikája miatt támadják az EU-ban a bevándorláspárti erők

Miniszterelnökség, 2019. február 4. 16:35

Nem az európai parlamenti (EP-) választási kampányban kell a Magyarország ellen politikai megfontolásból indított hetes cikkely szerinti eljárást megtárgyalni, de ezen a téren az Európai Unió soros elnökségét ellátó Románia részéről "nem hiányzik a jó szándék" - mondta Gulyás Gergely az MTI-nek hétfőn, miután George Ciambával, a román kormány európai ügyekért felelős miniszterével tárgyalt Bukarestben.