Miniszterelnökség

Gulyás Gergely

Miniszterelnökséget vezető miniszter

Találatok száma:

Hírek

A kormány megtámadja a Sargentini-jelentésről szóló szavazást az EU Bíróságán

Miniszterelnökség, 2018. szeptember 17. 20:33

A kormány az Európai Unió Bíróságán támadja meg az Európai Parlament (EP) Sargentini-jelentésről szóló szavazását, mivel azon a Lisszaboni Szerződéssel ellentétes módon a tartózkodó szavazatok figyelmen kívül hagyásával született kétharmados többség - jelentette be a kabinet döntését Gulyás Gergely.

Közép-Európa egyik legnagyobb innovációs vállalkozói központja nyitotta meg kapuit a budai Millenárison

Pénzügyminisztérium, 2018. szeptember 17. 10:43

A Millenárison kialakított Startup Campus Budapest nemcsak Magyarország, hanem a közép-európai régió egyik legnagyobb innovációs vállalkozói központja – hangsúlyozta Varga Mihály az új intézmény ünnepélyes átadóján.

Az EP nem fogadta el a dokumentumot

Miniszterelnökség, 2018. szeptember 13. 15:11

A magyar kormány úgy értékeli, hogy az Európai Parlament (EP) nem fogadta el a szükséges kétharmados többséggel a Sargentini-jelentést - közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón.

Jövőre megnyílik a Sorsok Háza

Miniszterelnökség, 2018. szeptember 7. 13:34

Jövőre, a magyarországi holokauszt 75. évfordulóján megnyitja kapuit a Sorsok Háza - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Az NKE neve egyet kell, hogy jelentsen a minőséggel

Miniszterelnökség, 2018. szeptember 7. 13:02

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) neve egyet kell, hogy jelentsen a minőséggel - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter az intézmény tanévnyitó ünnepségén.

A Sargentini-jelentés egy elkeseredett kísérlet Magyarország megbüntetésére

Miniszterelnökség, 2018. augusztus 31. 11:12

A Sargentini-jelentés egy utolsó, elkeseredett kísérlete a mostani európai parlamenti (EP) időszakban a bevándorláspárti erőknek arra vonatkozóan, hogy a bevándorlással szemben legkövetkezetesebben fellépő magyar kormányt és Magyarországot megbüntessék - mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón.

Már a német kormány is következetes az illegális bevándorlás elutasításában

Miniszterelnökség, 2018. augusztus 30. 10:25

Már a német kormány is következetes az illegális bevándorlás elutasításában - jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Berlinben Helge Braun német kancelláriaminiszterrel folytatott megbeszélése után.

A mérsékelt energiaár gazdasági versenyelőnyt jelent

Miniszterelnökség, 2018. augusztus 28. 14:28

Versenyelőnyt jelent a mérsékelt energiaár és a biztonságos energiaellátás a magyar gazdaság számára - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Fontos, hogy a határon túli magyar fiatalok a szülőfölddel tervezzenek

Miniszterelnökség, 2018. augusztus 24. 20:46

Arra bíztatom a fiatalokat, hogy tanuljanak nyelveket, éljenek a külföldi tanulmányi lehetőségekkel, de hosszú távon mindenképpen a szülőfölddel tervezzenek - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken a Fejér megyei Isztimérhez tartozó Királyszálláson.

Mátyás erősebben köt össze, mint ahogy Ceausescu bomlasztani tudott

Miniszterelnökség, 2018. augusztus 21. 13:40

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Mátyás király alakja erősebben köt össze, mint ahogy Nicolae Ceausescu román kommunista diktátor bomlasztani tudott.