Miniszterelnökség

Gulyás Gergely

Miniszterelnökséget vezető miniszter

Találatok száma:

Hírek

Folytatódnak a bérfejlesztések az egészségügyben

Miniszterelnökség, 2018. június 28. 19:11

Az egészségügyben megkezdett bérfejlesztések folytatódni fognak - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely a budapesti Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Semmelweis-napi ünnepségén úgy fogalmazott: az elmúlt években végrehajtott béremelések "nem megtörténtek, hanem csak elkezdődtek".

A regionális együttműködés segíti az uniós döntéshozatalt

Miniszterelnökség, 2018. június 22. 15:24

A visegrádi négyek (V4) azon regionális együttműködések egyike, amelyek nem mások ellen irányulnak, hanem közös vélemény megfogalmazásával segítik az uniós döntéshozatalt - hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a magyar V4-elnökség egyik záróakkordjaként megrendezett pénteki budapesti konferencián.

Tovább folytatódik az adócsökkentés

Miniszterelnökség, 2018. június 21. 12:14

A héten beterjesztett adójogi változások egyértelműen mutatják, hogy tovább folytatódik az adócsökkentés Magyarországon - jelentette ki Gulyás Gergely a Kormányinfón.

Az ország szuverenitását és biztonságát garantálja az alaptörvény-módosítás és a Stop Soros

Miniszterelnökség, 2018. június 21. 10:52

Magyarország szuverenitását és biztonságának garantálását szolgálja az Országgyűlés által szerdán elfogadott hetedik alaptörvény-módosítás és a Stop Soros törvénycsomag - mondta Gulyás Gergely a Kormányinfón.

Magyarország továbbra sem tudja elfogadni a kötelező migránselosztási mechanizmust

Miniszterelnökség, 2018. június 19. 17:11

Magyarország álláspontja nem változott: a migrációra vonatkozóan nem tudja elfogadni a kötelező elosztási mechanizmust, ez ügyben nemzetállami és nem európai uniós szinten kell döntést hozni - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Brüsszelben.

Tudnunk kell, hogyan működött a diktatúra

Miniszterelnökség, 2018. június 15. 15:16

Szükségünk van a diktatúra működéséről való tudásra, kik és milyen alapon döntöttek emberéletekről - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az 1956 utáni megtorlás adatbázisát bemutató konferencián, Budapesten pénteken.

A szegényebb államoktól vonna el pénzt az uniós költségvetés

Miniszterelnökség, 2018. június 14. 11:42

Elfogadhatatlannak nevezte az Európai Unió következő, 2021 és 2027 közötti költségvetésének tervezetét a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

Az értelmiség mindig a nemzeti érdek érvényesülésén dolgozik

Miniszterelnökség, 2018. június 11. 22:15

Az értelmiség mindig egy közösség része, a nemzeti elit alkotója; a nemzet kultúráját műveli, a nemzeti érdek érvényesülésén dolgozik - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Magyarországot meg kell védeni az illegális migrációtól

Miniszterelnökség, 2018. június 3. 9:23

Magyarországot meg kell védeni az illegális migrációtól, ezért van szükség alkotmánymódosításra és a "Stop Soros" törvénycsomagra - hangoztatta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A kormány kedden benyújtja és szigorítja a Stop Soros törvénycsomagot

Miniszterelnökség, 2018. május 24. 12:13

A Stop Soros törvénycsomag elfogadása után büntető törvénykönyvi (Btk.) tényállás lesz a törvénytelen bevándorlás szervezése - közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, az új kabinet megalakulása után tartott első kormányinfón.