Miniszterelnökség

Gulyás Gergely

Miniszterelnökséget vezető miniszter

Vezető hírek

A migrációról és európai uniós ügyekről egyeztetett Gulyás Gergely Szlovéniában

Miniszterelnökség, 2019. február 22. 17:48

A migrációról, az európai uniós költségvetési tervezetről és a közelgő európai parlamenti választásokról egyeztetett Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Ljubljanában.

Több mint 2000 települést érint a falusi csok

Miniszterelnökség, Parlamenti és stratégiai államtitkár, 2019. február 22. 9:42

Több mint 2000 települést érint a falusi családi otthonteremtési támogatás (csok) - mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Pontos és igaz állításokat tartalmaz a kormányzati plakátkampány

Miniszterelnökség, 2019. február 21. 12:49

A brüsszeli tervekről szóló kormányzati plakátkampány minden elemében tartható, pontos és igaz állításokat tartalmaz - jelentette ki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Folytatódik a brüsszeli bevándorláspárti erők nyomásgyakorlása

Miniszterelnökség, Európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár, 2019. február 20. 10:28

Az Európai Unió Általános Ügyek Tanácsának keddi ülése azt jelzi, hogy folytatódik a brüsszeli bevándorláspárti erők nyomásgyakorlása Magyarországra - mondta Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Egyértelmű a kapcsolat a Soros-hálózat és az Európai Bizottság között

Miniszterelnökség, 2019. február 20. 9:01

A Soros-hálózat és az Európai Bizottság közötti kapcsolat létezése ismét egyértelművé vált azáltal, hogy utóbbi rögtön megtámadta a magyar kormányzat újabb tájékoztató kampányát - hangsúlyozta Takács Szabolcs miniszterelnökségi államtitkár, miután európai uniós kollégáival találkozott.

Legyen újra a magyarok mindennapjainak része a budai Vár

Miniszterelnökség, 2019. február 19. 13:24

A Nemzeti Hauszmann Program célja, hogy Budai Várnegyed ismét a magyarok mindennapjainak része lehessen - mondta el Fodor Gergely, a Várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházások miniszteri biztosa kedden Budapesten.

Elindul a Budai Palotanegyed rendbetétele

Miniszterelnökség, 2019. február 13. 15:08

A magyar embereknek kívánja visszaadni a Budai Várnegyedet a Nemzeti Hauszmann Program, amely a következő három év új beruházásait fogalja keretbe - jelentette be szerdán Budapesten a Várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházások miniszteri biztosa.

Indul a külhoni magyar gyermekek éve

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2019. február 12. 17:00

Indul a külhoni magyar gyermekek éve programsorozat, a tematikus évre összesen egymilliárd forint áll rendelkezésre - közölte Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár.

Idén is kiemelten támogatja a magyar állam a diaszpórában működő magyar szervezeteket és hétvégi magyar iskolákat

Miniszterelnökség, 2019. február 9. 21:30

Ötszáz millió forintra emelte a nemzetpolitikai államtitkárság azt a pályázati keretet, amelyet 2019-ben kifejezetten a diaszpórában működő magyar szervezetek és hétvégi magyar iskolák között osztanak szét, mert ezek az intézmények az elmúlt időszakban egyre erősödtek, és nagyban hozzájárulnak a diaszpórában élők identitásának megtartásához és megerősítéséhez - mondta el a nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztos szombaton az MTI-nek telefonon nyilatkozva.