Miniszterelnökség

Lázár János

Miniszterelnökséget vezető miniszter

Vezető hírek

A gyermekes családok támogatásának növeléséről tárgyal a kormány

Miniszterelnökség, 2017. május 24. 8:22

A gyermeket vállaló családok támogatásának növeléséről tárgyal szerdai ülésén a kormány - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Székkutason.

Szerdán foglalkozik a kormány a manchesteri robbantással

Miniszterelnökség, 2017. május 23. 15:31

Szerdán értékeli a manchesteri robbantás után kialakult helyzetet a kormány - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter újságírói kérdésre válaszolva az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi zárt ülése után Budapesten.

Latorcai Csaba köszöntötte a Gazdálkodási Tudományos Társaságok Szövetsége ünnepi közgyűlését

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2017. május 23. 12:00

A megalakulásának 25. évfordulóját ünneplő Gazdálkodási Tudományos Társaságok Szövetségét és az ebből az alkalomból összehívott közgyűlést köszöntötte Latorcai Csaba.

Klassz a pARTon 2017-ben is

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2017. május 23. 10:30

Beszédet mondott a Cimbora Alapítvány rendezésében létrejött Klassz a pARTon! elnevezésű, nyáresti komolyzenei koncertsorozatot beharangozó sajtótájékoztatón, a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkára.

Két év alatt 104 külhoni tanműhely és gazdaság létrejöttét támogatta a kormány

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2017. május 22. 14:41

Az elmúlt két évben 104 tanműhely és tangazdaság létrejöttét támogatta a magyar kormány a Kárpát-medencében több mint 738 millió forint felhasználásával a "2015 a külhoni magyar szakképzés éve" program keretében - mondta el a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára hétfőn Révkomáromban, ahol két műszaki szakképző intézmény berendezéseit adták át.

Nyáron döntenek az agrártámogatási pályázatokról

Miniszterelnökség, Agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár, 2017. május 19. 15:06

A nyári időszakban döntés születik a beérkezett agrártámogatási pályázatokról és a tervek szerint újabb pályázatokat is megnyitnak - mondta a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára a Pápai Agrárexpo alkalmával tartott szakmai konferencián, pénteken.

Hősök és Mártírok Kegyeleti Emlékparkja Gyöngyösön

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2017. május 19. 15:02

Latorcai Csaba is felszólalt azon az ünnepségen, amelynek keretében megnyitották a Hősök és Mártírok Kegyeleti Emlékparkját, a Heves megyei Gyöngyös zsidó temetőjében.

A kormány célja a magyar szuverenitás és függetlenség érvényesítése az EU-ban

Miniszterelnökség, 2017. május 19. 12:20

A kormány 2010 óta tudatosan szervezi, érvényesíti a magyar szuverenitás és függetlenség politikáját egy szövetségi rendszerben, az Európai Unióban - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken az Országházban.

A vállalkozók a kormány legfontosabb szövetségesei

Miniszterelnökség, 2017. május 19. 10:10

A vállalkozók a kormány legfontosabb szövetségesei, akik maguknak és másoknak is képesek munkát adni - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Hódmezővásárhelyen.