Miniszterelnökség

Orbán Viktor

miniszterelnök

Vezető hírek

Újabb külföldi és vállalati gratulációk Orbán Viktornak

Miniszterelnökség, 2014. április 17. 11:35

Újabb miniszterelnökök, más külföldi politikusok, valamint vállalatvezetők gratuláltak Orbán Viktor kormányfőnek az április 6-i országgyűlési választási győzelemhez.

A holokauszt a nemzet közös fájdalma volt

Miniszterelnökség, 2014. április 16. 18:20

A nemzet közös fájdalmának és veszteségének nevezte a holokausztot Orbán Viktor miniszterelnök a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja alkalmából a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) írt levelében.

Az Eximbank megállapodása újabb lendületet ad a magyar exportnak Fehéroroszországba

Miniszterelnökség, 2014. április 16. 16:55

Az Eximbank megállapodása újabb lendületet ad a magyar exportnak Fehéroroszországba - mondta Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára szerdán a Parlament épületében abból az alkalomból, hogy 10 millió dolláros bankközi vevő-hitelkeretről írt alá megállapodást a fehérorosz fejlesztési bank és a magyar Eximbank.

Telefonon tárgyalt Orbán Viktor és a kínai miniszterelnök

Miniszterelnökség, 2014. április 16. 13:38

Megbeszélést folytatott egymással telefonon szerdán Li Ko-csiang kínai miniszterelnök és Orbán Viktor kormányfő.

A választók igent mondtak az új gazdaságpolitikára

Miniszterelnökség, 2014. április 16. 10:52

Az országgyűlési választáson az emberek igent mondtak az új gazdaságpolitikára, amelynek célja egy munkaalapú, nem pedig "spekulációalapú" gazdaság felépítése - értékelte a tíz nappal ezelőtti választást Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Budapesten, a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjének záróünnepségén.

A brit kormányfő és a nigériai elnök is gratulált Orbán Viktornak

Miniszterelnökség, 2014. április 15. 16:46

David Cameron brit miniszterelnök, Goodluck Jonathan nigériai elnök, Henri Malosse, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság elnöke és a Daimler AG autóipari konszern vezetése is levélben gratulált Orbán Viktor kormányfőnek a választási győzelemhez - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden az MTI-vel.

Köszönet a külhoni magyarok szavazataiért

Miniszterelnökség, 2014. április 12. 15:41

Köszönetünket fejezzük ki a külhoni magyaroknak, hogy az országgyűlési választásokon az általuk leadott közel 130 ezer szavazat 95,5 százalékával a Fidesz-KDNP szövetséget támogatták.