Miniszterelnöki Kabinetiroda

Dömötör Csaba

miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár

Parlamenti államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

Nem engedünk a zsarolásnak!

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. október 3. 12:03

A kormány támogatja, hogy az Országgyűlés egy nagyon erős üzenetet küldjön a Sargentini-jelentés elfogadóinak arról, hogy Magyarországtól nem vehetik el a döntés jogát az életünket leginkább meghatározó kérdésekben - mondta Dömötör Csaba.

A turizmus a hazaszeretet egyik kifejezési formája

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. szeptember 27. 12:15

A kormánynak a turizmus több mint egy gazdasági ágazat, az a hazaszeretet egyik meghatározó kifejezési formája. Magyarország egyre határozottabban jelenik meg az idegenforgalom világtérképén, amit az idei turizmus világnapi konferencia megrendezése is jól bizonyít - mondta Dömötör Csaba a turizmus világnap megnyitóján.

Nem lehet olyanokra bízni a határvédelmet, akik kezében ott a kerítésvágó

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. szeptember 23. 7:45

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint nem lehet olyanokra bízni a határvédelmet és a biztonságot, "akik kezében ott a kerítésvágó".

Pár héten belül indul a nemzeti konzultáció

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. szeptember 15. 13:49

A kormány nem titkolt célja, hogy Magyarországot családbarát hellyé tegye, az ehhez szükséges további lépéseket egy nemzeti konzultáció keretében szeretnénk közösen eldönteni - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton Tatán, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) hagyományos őszi találkozóján.

Olyan országot szeretnénk, amelyet mindenki büszkén a hazájának hívhat

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. augusztus 19. 21:55

Olyan országot szeretnénk, "ahol a munkának értéke van, ahol a ház otthon is, ahol a családok támogatást kapnak, ahol a hit összeköt, a biztonság pedig állandó". Olyan országot szeretnénk, "amelyet mindenki büszkén hívhat hazájának" - fogalmazott a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap Zalaegerszegen.

Rekordév az idei a magyar turizmusban

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. augusztus 9. 16:06

A legfrissebb adatok szerint a vendégforgalom több mint 5 százalékkal, a szálláshelyek bevétele pedig több mint 10 százalékkal nőtt tavalyhoz képest. Jó hír, hogy a növekedés motorja a belföldi turizmus. Ez azt jelzi, hogy a magyar családok anyagi mozgástere bővül.

Identitásválsággal küzd Európa

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. július 25. 17:29

Európa identitásválságáról beszélt Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Tusnádfürdőn, a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az Európa jövőjéről szóló szerdai pódiumbeszélgetésen.

Minden kiemelt területre több forrás jut

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. július 22. 8:28

Előremutató az Országgyűlésben pénteken elfogadott 2019-es költségvetés, mert minden kiemelt területre több forrást biztosít a kormány - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Az Országgyűlés elfogadta a 2019-es költségvetést

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. július 20. 16:21

A jövő évi költségvetést 128 igen szavazattal, 56 nem ellenében fogadták el a képviselők.

A biztonságos növekedés költségvetéséről szavaz a parlament

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. július 20. 9:32

A jövő évi költségvetés a biztonságos növekedés költségvetése, erről szavaz az Országgyűlés pénteken - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán, illetve a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.