Miniszterelnöki Kabinetiroda

Dömötör Csaba

parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes

Parlamenti államtitkár

Vezető hírek

Facebookon hív közös ünneplésre a kormány

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. október 15. 9:44

A kormány Facebook videóban hívja fel a figyelmet a Terror Házánál rendezett október 23-i ünnepségre. A 15 órakor kezdődő rendezvényen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök.

Felháborító, hogy a Helsinki Bizottság megpróbálja megállítani a nemzeti konzultációt

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. október 14. 15:04

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint felháborító, hogy a Helsinki Bizottság jogi úton próbálja megállítani a nemzeti konzultációt.

Minden közéleti szereplőnek állást kell foglalnia

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. október 10. 16:58

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a nemzeti konzultációt érő támadások "hőfoka" és intenzitása önmagában is igazolja, hogy fajsúlyos kérdésekről van szó, amelyek jelentősége messze túlmutat az elkövetkező pár hónapon.

A baloldalon a helyzet változatlan

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. október 2. 18:13

Botka László ugyanolyan volt, mint bármelyik korábbi szocialista vezető. Mindegy ki jön utána, semmi újra nem számíthatunk. A következő heteket az MSZP valószínűleg marakodással tölti majd. Azt kértük tőlük, hogy eközben rendezzék Czeglédy Csaba ügyét. 3 milliárd forint tűnt el, és több száz diákot károsítottak meg.

Hét kérdést érint majd a konzultáció

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. szeptember 24. 9:07

Várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány a bevándorlásról és a kötelező kvótáról az október elején induló nemzeti konzultáció során - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A kormány elutasítja a "Soros-terv" egymillió bevándorlóra vonatkozó pontját

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. szeptember 19. 14:52

A kormány elutasítja a Soros-terv egyik legfontosabb pontját, azt, hogy Európa évente egymillió bevándorlót fogadjon be - jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Felpörög a betelepítési program

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. szeptember 12. 12:29

Az elmúlt napok nyilatkozataiból jól látszik, hogy a kvótaperben hozott döntés csak az első lépés, Brüsszel ugyanis szintet lép, és felpörgeti a betelepítési programot - mondta Dömötör Csaba sajtótájékoztatón.

Akik elutasítják a betelepítést, csak a kormányra és a kormánypártokra számíthatnak

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. szeptember 7. 12:29

A jogi csata csak most kezdődik. A kormány egyértelműen elutasítja a betelepítést, azonban az ellenzéki pártok aláírásokat is gyűjtöttek a kvóta mellett. Ráadásul az Európai Parlamentben is megszavazták a betelepítést támogató állásfoglalásokat.

Az EU déli országaiban kialakult migrációs helyzet Magyarország számára is komoly kockázat

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. augusztus 17. 16:56

A magyar határzár hatékony védelmet jelent, de más útvonalakon változatlanul óriási létszámban érkeznek illegális bevándorlók Európába - nyilatkozta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az MTI-nek jelezve: a déli uniós országok, Spanyolország és Olaszország, továbbra is jelentős migrációs nyomással néznek szembe.