Miniszterelnöki Kabinetiroda

Dömötör Csaba

parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes

Parlamenti államtitkár

Vezető hírek

Nem akarunk migránsfalvakat

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. június 21. 17:10

Az Európai Parlament zöldpárti frakciójának vezetője azt javasolja, hogy nagyobb csoportokban telepítsenek bevándorlókat Kelet-Európába, egyszerre akár egész falvakat is létrehozva, a magyar kormány viszont a leghatározottabban elutasítja a betelepítési programokat - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Folytatódhatnak a béremelések és az adócsökkentések, ehhez egy erősödő gazdaság ad stabil hátteret

Kormányzat, 2017. június 20. 15:11

A kormány azt szeretné elérni, hogy egyre bátrabban tervezhessenek azok a családok, amelyek mindenekelőtt munkával szeretnének előrejutni az életben - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Részvételi rekordot hozott a nemzeti konzultáció

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. május 31. 15:49

A szerdai összesítés szerint 1 millió 680 ezren mondták el véleményüket - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a konzultáció utolsó napján.

A munkából élőket segíti a jövő évi költségvetés, amelyben számos területnek jut többletforrás

Kormányzat, 2017. május 23. 14:26

A jövő évi költségvetés azokat segíti, akik munkával szeretnének egyről a kettőre jutni Magyarországon, a büdzsé a munkahelyteremtésre, a családok támogatására és a biztonságra fordít kiemelt figyelmet - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden Budapesten. Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára arra hívta fel a figyelmet, hogy több területnek jut többletforrás.

Minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. május 20. 8:23

Eddig egymillió ötszázhatvanezren küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet, ami minden eddiginél magasabb részvételt jelent, "ilyen még nem volt". Ez sokkal több, mint amennyien a baloldalra szavaztak 2014-ben, és sokszorosa annak, amivel a Momentum "megfúrta az olimpiai pályázatot" - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Sopronban.

Brüsszel továbbra is erőlteti a bevándorlók betelepítését

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. május 16. 15:12

Dimitrisz Avramopulosz migrációs biztos keddi nyilatkozata ismét azt bizonyítja, hogy Brüsszel továbbra is erőlteti a bevándorlók betelepítését, és fenyegeti azokat a tagországokat, amelyek nem hajlandóak ebben részt venni - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a biztos kijelentéseire reagálva az MTI-vel.

42 ezer család 108 milliárd forintot igényelt már otthonteremtésre

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. május 5. 14:49

Az otthonteremtési program elindulása óta már 42 ezer család nyújtott be támogatási kérelmet, az igénylések összértéke pedig meghaladta a 108 milliárd forintot - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Több mint 760 ezren mondták el a véleményüket a nemzeti konzultáción

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. május 3. 13:57

Több mint 760 ezren mondták már el a véleményüket a nemzeti konzultáción - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán az MTI-nek.

Egy nap alatt 67 ezer konzultációs ív érkezett vissza

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. április 25. 13:38

Egyre többen vesznek részt a nemzeti konzultációban, egyetlen nap alatt 67 ezer konzultációs ív érkezett vissza a kormányhoz - tájékoztatta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden az MTI-t.