Miniszterelnöki Kabinetiroda

Dömötör Csaba

parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes

Parlamenti államtitkár

Vezető hírek

Az adócsökkentések segítik a legjobban a béremeléseket

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 21. 14:21

Az adócsökkentések segítik a legjobban a béremeléseket, ezért mindent meg kell tenni azért, hogy az adópolitika továbbra is nemzeti hatáskörben maradjon - jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Köszönet azoknak, akik méltósággal ünnepelték a szabadságharc hőseit

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 16. 14:27

Országszerte százezrek emlékeztek szerdán az 1848-as forradalomra, a kormány pedig köszönetet mond mindazoknak, akik méltósággal ünnepelték a szabadságharc hőseit - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az MTI-vel.

A békés ünnepek tönkretétele nem alapvető emberi jog

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 13. 17:43

A békés ünnepek tönkretétele nem alapvető emberi jog - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn az MTI-vel.

A bevándorláspolitika a brüsszeli és nemzetközi támadások legfőbb oka

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 11. 10:29

Hiába támadják Magyarországot, a kormány kitart a határok védelme mellett és a betelepítéseket is elutasítja; ha háromszor támadnak meg, akkor kilencszer mondjuk el, ezen a téren sem fogadjuk el, hogy jogköröket vegyenek el a tagállamoktól - mondta Dömötör Csaba, aki a bevándorláspolitikában elfoglalt eltérő álláspontot nevezte az utóbbi hetekben Magyarország ellen intézett brüsszeli és nemzetközi támadások legfőbb okának.

Európának újratervezésre van szüksége

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 6. 21:31

Újratervezésre van szüksége Európának, mert az egyre szaporodó gazdasági jellegű problémák mellett identitásválsággal is meg kell küzdenie - jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn az 1848-as forradalom és szabadságharc kitörésének 169. évfordulója alkalmából tartott brüsszeli megemlékezésen.

Brüsszel minél több tagállami hatáskört akar elvenni az uniós országoktól

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. február 21. 8:09

Dömötör Csaba szerint Brüsszel az uniós állampolgárok felhatalmazása nélkül minél több tagállami hatáskört akar elvenni az uniós országoktól, de a magyar kormány küzdeni fog ez ellen - olvasható a Magyar Idők keddi számában.

Kezdődik a parlamenti szezon

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. február 18. 10:49

A legutóbbi ülésnaphoz képest ma már jóval magasabbak a minimálbérek, jelentősen csökkentek a vállalkozások adói, bővültek a családi adókedvezmények, és csökkent az internetezés áfája - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Meg kell akadályozni Brüsszel lopakodó jogalkotását

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. február 13. 15:16

A kormány azt szeretné, hogy a magyarok saját maguk dönthessenek a jövőjüket meghatározó kérdésekben és Brüsszel - a bevándorlás területéhez hasonlóan - ne folytathasson máshol is lopakodó jogalkotást - mondta Dömötör Csaba sajtótájékoztatón.

Töretlen az otthonteremtési program népszerűsége

Kormányzat, 2017. január 30. 16:07

Töretlen az otthonteremtési program népszerűsége, decemberben rekordösszegben, 9,6 milliárd forint értékben kötöttek szerződéseket - hangzott el a programról tartott sajtótájékoztatón.