Miniszterelnöki Kabinetiroda

Dömötör Csaba

parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes

Parlamenti államtitkár

Vezető hírek

A szocialisták nevében egy adóbűnöző hivatkozik átláthatóságra

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. augusztus 7. 13:45

Etikátlannak és felháborítónak tartja a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, hogy a szocialisták nevében egy "adóbűnöző" hivatkozik átláthatóságra és jár el közérdekű adatigénylések ügyében.

Meghaladta az 50 ezret a csok-igénylések száma

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. július 28. 14:44

Meghaladta az 50 ezret a benyújtott családi otthonteremtési kedvezmény (csok) igénylések száma a legfrissebb adatok szerint, a kért támogatási összeg pedig elérte a 136 milliárd forintot - ismertette Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Kormányzati figyelemfelhívó kampány indul az Erzsébet-táborok népszerűsítésére

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. július 27. 15:17

A kormány tájékoztató kampányt indít az Erzsébet-táborok népszerűsítésére - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az MTI-vel csütörtökön.

Az uniós menekültügyi intézmény létrehozása felgyorsítaná a bevándorlást

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. július 9. 9:16

Az új uniós menekültügyi intézmény létrehozása szemben áll a kormány álláspontjával, mert megkönnyítené, felgyorsítaná a bevándorlást - mondta el a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Elsöprő többség erősítette meg a kormány álláspontját

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. június 26. 16:06

A nemzeti konzultáció mind a hat kérdésében elsöprő többség, 99 százalék erősítette meg a kormány álláspontját, amelynek lényege az ország szuverenitásának védelme - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Nem akarunk migránsfalvakat

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. június 21. 17:10

Az Európai Parlament zöldpárti frakciójának vezetője azt javasolja, hogy nagyobb csoportokban telepítsenek bevándorlókat Kelet-Európába, egyszerre akár egész falvakat is létrehozva, a magyar kormány viszont a leghatározottabban elutasítja a betelepítési programokat - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Folytatódhatnak a béremelések és az adócsökkentések, ehhez egy erősödő gazdaság ad stabil hátteret

Kormányzat, 2017. június 20. 15:11

A kormány azt szeretné elérni, hogy egyre bátrabban tervezhessenek azok a családok, amelyek mindenekelőtt munkával szeretnének előrejutni az életben - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Részvételi rekordot hozott a nemzeti konzultáció

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. május 31. 15:49

A szerdai összesítés szerint 1 millió 680 ezren mondták el véleményüket - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a konzultáció utolsó napján.

A munkából élőket segíti a jövő évi költségvetés, amelyben számos területnek jut többletforrás

Kormányzat, 2017. május 23. 14:26

A jövő évi költségvetés azokat segíti, akik munkával szeretnének egyről a kettőre jutni Magyarországon, a büdzsé a munkahelyteremtésre, a családok támogatására és a biztonságra fordít kiemelt figyelmet - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden Budapesten. Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára arra hívta fel a figyelmet, hogy több területnek jut többletforrás.