Miniszterelnöki Kabinetiroda

Dömötör Csaba

parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes

Parlamenti államtitkár

Vezető hírek

Egy nap alatt 67 ezer konzultációs ív érkezett vissza

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. április 25. 13:38

Egyre többen vesznek részt a nemzeti konzultációban, egyetlen nap alatt 67 ezer konzultációs ív érkezett vissza a kormányhoz - tájékoztatta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden az MTI-t.

Akkor lehet elmélyíteni az uniós együttműködést, ha az emberek támogatják

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. április 5. 9:28

A kormány egy erős Európát szeretne, azzal, hogy szóvá teszi az elhibázott döntéseket, éppen azt bizonyítja, hogy érdekli Európa sorsa - mondta a múlt héten elindított nemzeti konzultációval kapcsolatban Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Magyar Demokratának adott interjújában.

Már kézbesítik a konzultációs küldeményeket, a kormányfő levelével együtt

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 31. 15:10

Péntektől érkeznek a nemzeti konzultációs ívek a háztartásokba, a küldemények Orbán Viktor miniszterelnök levelét is tartalmazzák - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az MTI-vel.

Indul a nemzeti konzultáció

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 26. 10:51

A kormány ahhoz kéri a magyar emberek támogatását, hogy meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést - mondta Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára sajtótájékoztatóján kifejtette: azért kérjük a magyarok támogatását, hogy hazai kézben tudjuk tartani az adók, a bérek, és a rezsi szabályozását.

A generációk összefogása nélkülözhetetlen az újraiparosításhoz

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 23. 19:24

A magyar sikertörténetek egyike a lakatosműhelyként indult zalaegerszegi Csejtei Fém-Vill Kft. harmincéves fejlődése több generáció összefogásának köszönhetően, ami nélkül elképzelhetetlen Magyarország újraiparosítása, gazdaságának erősödése - jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön Zalaegerszegen, a társaság új üzemcsarnokának avatóján.

Az adócsökkentések segítik a legjobban a béremeléseket

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 21. 14:21

Az adócsökkentések segítik a legjobban a béremeléseket, ezért mindent meg kell tenni azért, hogy az adópolitika továbbra is nemzeti hatáskörben maradjon - jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Köszönet azoknak, akik méltósággal ünnepelték a szabadságharc hőseit

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 16. 14:27

Országszerte százezrek emlékeztek szerdán az 1848-as forradalomra, a kormány pedig köszönetet mond mindazoknak, akik méltósággal ünnepelték a szabadságharc hőseit - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az MTI-vel.

A békés ünnepek tönkretétele nem alapvető emberi jog

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 13. 17:43

A békés ünnepek tönkretétele nem alapvető emberi jog - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn az MTI-vel.

A bevándorláspolitika a brüsszeli és nemzetközi támadások legfőbb oka

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 11. 10:29

Hiába támadják Magyarországot, a kormány kitart a határok védelme mellett és a betelepítéseket is elutasítja; ha háromszor támadnak meg, akkor kilencszer mondjuk el, ezen a téren sem fogadjuk el, hogy jogköröket vegyenek el a tagállamoktól - mondta Dömötör Csaba, aki a bevándorláspolitikában elfoglalt eltérő álláspontot nevezte az utóbbi hetekben Magyarország ellen intézett brüsszeli és nemzetközi támadások legfőbb okának.