Miniszterelnöki Kabinetiroda

Tuzson Bence

kormányzati kommunikációért felelős államtitkár

Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár

Vezető hírek

Kettős mércét alkalmaz az EU

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. június 16. 21:04

Kettős mércét alkalmaz az Európai Bizottság, amikor kötelezettségszegési eljárást indít a kötelező elosztási mechanizmust vitató Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen, de közben nem indít más országok ellen, amelyek nem fogadnak be migránsokat - mondta Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán péntek este.

Kevesebb cukros üdítőt és több vizet isznak a gyerekek

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 14. 11:25

Az elmúlt években egyértelműen nőtt a gyermekek tudása az egészséges életmódról, jelentősen csökkent a cukros üdítőitalok és érdemben nőtt a víz fogyasztásának mértéke minden vizsgált korosztálynál - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán Dunakeszin, a vízfogyasztást népszerűsítő program zárórendezvényén.

Sikeres volt a nemzeti konzultáció

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. június 13. 9:24

Sikeresnek értékelte a nemzeti konzultációt a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán kedden; Tuzson Bence hangsúlyozta, hogy 1 millió 680 ezer ember mondott véleményt.

Javulnak a munkaerő-piaci adatok

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. június 9. 22:34

Javulnak a munkaerő-piaci adatok: a 8-10 ével ezelőtti 3,8 millió munkavállaló helyett ma már 4,4 millióan dolgoznak, a munkanélküliség 11 százalékról 4 százalékra csökkent - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Többfelől támadják a magyar határzárat

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. május 31. 9:53

Többfelől érkezik támadás a magyar határzár ellen, így az Európai Bizottságtól és az Európai Parlamenttől (EP) is - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdán az M1 aktuális csatornán. Tuzson Bence arról is beszélt, hogy a nemzeti konzultáció kérdőíveit szerdán még ki lehet tölteni.

A kormány nem változtat bevándorláspolitikáján

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. május 30. 14:47

A kormány semmilyen körülmények között nem kívánja megváltoztatni bevándorláspolitikáját, mert a magyar és az európai emberek biztonságát tartja elsődlegesnek - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

2017-ben Magyarországon magasabb fokozatba kapcsol az iparosítás

Miniszterelnök, 2017. május 29. 15:35

Magyarországon 2017-ben magasabb fokozatba kapcsol az újraiparosítás - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Samsung SDI elektromos jármű akkumulátor gyárának megnyitó ünnepségén, hétfőn Gödön.

2020-ig 1000 milliárd forintot költenek a közlekedési infrastruktúra fejlesztésére

Kormányzat, 2017. május 26. 15:15

2020-ig a kormány 1000 milliárd forintot költ a közlekedési infrastruktúra fejlesztésére - mondta Tuzson Bence pénteken az M2-es gyorsforgalmi út Budapest-Vác szakaszának alapkő-letételi ünnepségén Dunakeszin.

A legaljasabb a gyerekek ellen elkövetett terrortámadás

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. május 24. 9:16

A legaljasabb terrortámadás, amikor kifejezetten gyerekek a célpontok és az áldozatok - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdán az M1 aktuális csatornán.