Miniszterelnöki Kabinetiroda

Tuzson Bence

kormányzati kommunikációért felelős államtitkár

Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár

Vezető hírek

Az európai politikának az európai emberek véleményére kell épülnie

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. június 30. 22:48

Akkor működik jól Európa, ha az európai politika nem az európai vezetés, hanem az európai polgárok véleményére épül - hangoztatta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Magyarországot meg kell tartani olyannak, amilyen

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. június 28. 8:55

A nemzeti konzultáció során az emberek döntő többsége egyetértett azzal az alapvető kérdéssel, hogy védjük meg Magyarországot: maradjon meg olyannak, amilyen - mondta az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, hozzátéve: erre kell építeni a következő évek politikáját is.

Kettős mércét alkalmaz az EU

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. június 16. 21:04

Kettős mércét alkalmaz az Európai Bizottság, amikor kötelezettségszegési eljárást indít a kötelező elosztási mechanizmust vitató Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen, de közben nem indít más országok ellen, amelyek nem fogadnak be migránsokat - mondta Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán péntek este.

Kevesebb cukros üdítőt és több vizet isznak a gyerekek

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 14. 11:25

Az elmúlt években egyértelműen nőtt a gyermekek tudása az egészséges életmódról, jelentősen csökkent a cukros üdítőitalok és érdemben nőtt a víz fogyasztásának mértéke minden vizsgált korosztálynál - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán Dunakeszin, a vízfogyasztást népszerűsítő program zárórendezvényén.

Sikeres volt a nemzeti konzultáció

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. június 13. 9:24

Sikeresnek értékelte a nemzeti konzultációt a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán kedden; Tuzson Bence hangsúlyozta, hogy 1 millió 680 ezer ember mondott véleményt.

Javulnak a munkaerő-piaci adatok

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. június 9. 22:34

Javulnak a munkaerő-piaci adatok: a 8-10 ével ezelőtti 3,8 millió munkavállaló helyett ma már 4,4 millióan dolgoznak, a munkanélküliség 11 százalékról 4 százalékra csökkent - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Többfelől támadják a magyar határzárat

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. május 31. 9:53

Többfelől érkezik támadás a magyar határzár ellen, így az Európai Bizottságtól és az Európai Parlamenttől (EP) is - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdán az M1 aktuális csatornán. Tuzson Bence arról is beszélt, hogy a nemzeti konzultáció kérdőíveit szerdán még ki lehet tölteni.

A kormány nem változtat bevándorláspolitikáján

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. május 30. 14:47

A kormány semmilyen körülmények között nem kívánja megváltoztatni bevándorláspolitikáját, mert a magyar és az európai emberek biztonságát tartja elsődlegesnek - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.