Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Találatok száma: 10

Hírek

Horgászoknak szóló kormányzati tájékoztató kiadvány jelenik meg

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. június 23. 14:37

Júliusban tájékoztató kiadványt juttatnak el a több mint 400 ezer horgászhoz a Magyar Horgász című újságon keresztül - mondta el Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott egy gyáli horgásztónál tartott sajtótájékoztatón.

Nem akarunk migránsfalvakat

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. június 21. 17:10

Az Európai Parlament zöldpárti frakciójának vezetője azt javasolja, hogy nagyobb csoportokban telepítsenek bevándorlókat Kelet-Európába, egyszerre akár egész falvakat is létrehozva, a magyar kormány viszont a leghatározottabban elutasítja a betelepítési programokat - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Jelentősen több forrás jut a fogyatékkal élőknek

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. június 21. 16:41

A fogyatékkal élőket képviselő összesen tizenhárom szervezet számíthat 5 százalékkal magasabb támogatásra jövőre, mint idén, az esélyegyenlőségi programok kerete pedig százmillió forinttal, 260 millióra emelkedik.

Kettős mércét alkalmaz az EU

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. június 16. 21:04

Kettős mércét alkalmaz az Európai Bizottság, amikor kötelezettségszegési eljárást indít a kötelező elosztási mechanizmust vitató Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen, de közben nem indít más országok ellen, amelyek nem fogadnak be migránsokat - mondta Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán péntek este.

A jövő év elejére készül el a védőnőkkel folytatott konzultáció összegzése

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. június 16. 13:07

A jövő év februárjának végére, márciusának elejére készül el az összegzés, amelyet a kormány asztalára tesznek le a védőnők helyzetével és jövőképével kapcsolatban - mondta a stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott pénteken az M1 aktuális csatornán.

A kormány szakmai konzultációt indít a védőnőkkel

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. június 13. 13:10

A kormány szakmai párbeszédet, személyes konzultációt indít a védőnőkkel, hogy az 5 ezer egészségügyi dolgozó elmondhassa véleményét a munkájáról, az őket érintő döntésekről és hogy javaslatokat tehessenek a döntéshozóknak - jelentette be Nyitrai Zsolt.

Sikeres volt a nemzeti konzultáció

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. június 13. 9:24

Sikeresnek értékelte a nemzeti konzultációt a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán kedden; Tuzson Bence hangsúlyozta, hogy 1 millió 680 ezer ember mondott véleményt.

Javulnak a munkaerő-piaci adatok

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. június 9. 22:34

Javulnak a munkaerő-piaci adatok: a 8-10 ével ezelőtti 3,8 millió munkavállaló helyett ma már 4,4 millióan dolgoznak, a munkanélküliség 11 százalékról 4 százalékra csökkent - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Eger önkormányzata csatlakozik a családbarát kormányzati politikához

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. június 9. 12:21

A kormány kiszámítható családtámogatásáról beszélt Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott pénteken a hevesi megyeszékhelyen, kiemelve, hogy Eger önkormányzata két programmal csatlakozik a családbarát politikához.

Bemutatták Debrecenben az Immánuel Otthon Vedd és olvasd! című kiadványát

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. június 8. 13:49

Vedd és olvasd! című, könnyen érthető bibliai üzeneteket tartalmazó kiadványt készítettek a debreceni Immánuel Otthon és Iskola hitoktatói és lelkészei a reformáció 500. évfordulója alkalmából.