Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Találatok száma: 10

Hírek

Biztonsági szempontok indokolták a Stop Soros törvénycsomagot

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. január 19. 8:51

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint biztonsági szempontok indokolták a Stop Soros törvénycsomagot, mert nincs rendjén, hogy külföldről pénzügyileg támogatott szervezetek elősegítik a migrációt Magyarországon.

A mai nappal elindul a STOP SOROS törvénycsomag társadalmi egyeztetése

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. január 18. 13:05

A kormány nyilvánosságra hozta, és a mai nappal társadalmi egyeztetésre bocsátja a STOP SOROS törvénycsomagot. A törvényjavaslat célja, hogy érvényesítse a magyar emberek elsöprő többségének akaratát, és szigorú fellépést biztosítson azok ellen, akik a migrációt szervezik és finanszírozzák.

Vona Gábor ma már teret engedne a bevándorlásnak

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. január 17. 19:00

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a kormány külön vita nélkül is jól ismeri a Jobbik álláspontját: Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke már "teret engedne a bevándorlásnak"

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. január 15. 20:12

Ma Magyarország kormányát olyan ellenzéki politikusok bírálják, akik nem támogatták az alkotmánymódosítást, de mindig is támogatták Brüsszel bevándorláspolitikáját és a kötelező kvótát. Olyan ellenzéki politikusok fogalmaznak meg bírálatot, akik teljesen nyilvánvalóan Soros zsebében vannak, akik lebontanák a kerítést és végrehajtanák az Európai Parlament által szorgalmazott felső határ nélküli, kötelező betelepítési kvótát.

Sorfordító választás lesz

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2018. január 12. 8:44

Sorfordító választás lesz április 8-án; arról kell dönteni, hogy áll-e a kerítés vagy sem, akár száz évre eldőlhet Magyarország sorsa - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken reggel az M1 aktuális csatornán.

Magyarország erősödve vághat neki az új évnek

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. december 31. 11:16

Magyarország erősödve vághat neki az új évnek - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Magyarország kicsi, de ütemes lépésekkel jó úton jár

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. december 30. 11:57

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint miközben az ellenzéki pártok "feltűnési versenyben" vannak, nem tudni, hogyan vinnék előre az ország ügyét.

A kormány elfogadta a Czeglédy-ügy kárrendezéséhez szükséges rendeletet

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. december 29. 12:29

A kormány elfogadta a Czeglédy-ügy kárrendezéséhez szükséges rendeletet - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Elutasítjuk az önfeladást

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. december 27. 16:21

A magyar kormány és a magyar emberek többségének véleményével is szöges ellentétben áll Dimitrisz Avramopulosz uniós biztos véleménye, mely szerint Európa nem képes megállítani a migrációt, és a határvédelmi kerítések felhúzása sem jelent megoldást. Dömötör Csaba a Magyar Hírlapnak adott szerdai interjújában hangsúlyozta, Magyarország elutasítja az önfeladást, Európának igenis védekeznie kell az illegális bevándorlás ellen.

Több mint 2 millióan mondanak nemet a "Soros-terv" minden egyes pontjára

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. december 19. 16:38

A "Soros-terv" minden egyes pontjára több mint 2 millióan mondanak nemet - jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján, közölve: a postán beérkezett kérdőívek több mint 90 százalékát már feldolgozták.