Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Találatok száma: 10

Hírek

Az EU déli országaiban kialakult migrációs helyzet Magyarország számára is komoly kockázat

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. augusztus 17. 16:56

A magyar határzár hatékony védelmet jelent, de más útvonalakon változatlanul óriási létszámban érkeznek illegális bevándorlók Európába - nyilatkozta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az MTI-nek jelezve: a déli uniós országok, Spanyolország és Olaszország, továbbra is jelentős migrációs nyomással néznek szembe.

A szocialisták nevében egy adóbűnöző hivatkozik átláthatóságra

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. augusztus 7. 13:45

Etikátlannak és felháborítónak tartja a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, hogy a szocialisták nevében egy "adóbűnöző" hivatkozik átláthatóságra és jár el közérdekű adatigénylések ügyében.

Meghaladta az 50 ezret a csok-igénylések száma

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. július 28. 14:44

Meghaladta az 50 ezret a benyújtott családi otthonteremtési kedvezmény (csok) igénylések száma a legfrissebb adatok szerint, a kért támogatási összeg pedig elérte a 136 milliárd forintot - ismertette Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Kormányzati figyelemfelhívó kampány indul az Erzsébet-táborok népszerűsítésére

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. július 27. 15:17

A kormány tájékoztató kampányt indít az Erzsébet-táborok népszerűsítésére - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az MTI-vel csütörtökön.

Felgyorsítják a Soros-terv végrehajtását - Reagálás az Európai Bizottság bejelentésére a kvóta kötelezettségszegési eljárás második szakaszáról

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. július 26. 15:19

Az Európai Bíróság főtanácsnoka mellett ma a brüsszeli bizottság is újabb nyomást próbál gyakorolni azokra a tagállamokra, amelyek elutasítják a Soros-tervet és a migránsok betelepítését. Mindez azt jelzi, hogy felgyorsítják a Soros-terv végrehajtását. A brüsszeli bizottság annak ellenére fenyegeti hazánkat, Lengyelországot és Csehországot, hogy még zajlik a kvótaper. Brüsszel mégis minden eszközzel és rohamléptékben ránk akarja erőltetni a kvótát.

A nyugdíjas-szövetkezetek lehetőséget adnak a munkára

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. július 21. 11:55

A nyugdíjas szövetkezetek megteremtik a lehetőségét annak, hogy nyugdíjba vonulásuk után is dolgozni tudjanak azok, akik még kedvet és energiát éreznek ehhez - mondta a stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott sajtótájékoztatón.

Magyarország és Izrael is fellép Soros fizetett szervezetei ellen

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. július 17. 11:26

Magyarország, és a hírek szerint Izrael is határozottan fellép Soros György fizetett szervezetei ellen - reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ az Amnesty International izraeli és magyar szervezetének hétfői közleményére, amelyben aggodalmukat fejezték ki Orbán Viktor magyar és Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő egyre szorosabb szövetsége miatt.

Az uniós menekültügyi intézmény létrehozása felgyorsítaná a bevándorlást

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. július 9. 9:16

Az új uniós menekültügyi intézmény létrehozása szemben áll a kormány álláspontjával, mert megkönnyítené, felgyorsítaná a bevándorlást - mondta el a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Brüsszel jó irányban halad, hogy szétverje az Európai Uniót

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. július 7. 22:04

Brüsszel jó irányban halad, hogy szétverje az Európai Uniót (EU), a migrációt támogató európai politika ugyanis EU-ellenes hangulatot szíthat egyes tagországokban - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

A vb és a jegyvásárlás is akadálymentes

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. július 6. 12:50

A budapesti vizes vb helyszínéül szolgáló Duna Aréna akadálymentes, a kerekesszéket használók pedig online is megvásárolhatják jegyüket a jövő pénteken kezdődő sporteseményre - közölte Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott.