Digitális Jólét Program

Miniszterelnöki Kabinetiroda

Vezető hírek

A Vodafone kínálatában is elérhető a Digitális Jólét Alapcsomag

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. október 16. 15:56

A Vodafone Magyarország kínálatában is elérhető hétfőtől a Digitális Jólét Alapcsomag, amelynek elindulása óta a hétfői rendezvényen írták alá 11. alkalommal a védjegy használatáról szóló megállapodást - jelentette be Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos sajtótájékoztatón.

Ötmilliárd forint a digitális pontok bővítésére

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. október 9. 12:56

Az ősszel létrejövő Digitális Jólét Program Pontok országos hálózatának bővítésére ötmilliárd forint áll rendelkezésre - jelentette be Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos egy szakmai konferencián hétfőn Budapesten.

A digitális oktatási stratégia lényege az esélyteremtés

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. szeptember 29. 17:09

A digitális esélyteremtés stratégiája Magyarország digitális oktatási stratégiája - jelentette ki pénteken Budapesten, az első alkalommal megrendezett, kétnapos Digitális Oktatási Konferencián és Kiállításon tartott előadásában Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programja összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos.

A digitalizáció legyen közös uniós politika!

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. szeptember 28. 15:35

A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos szerint a digitalizációnak közös uniós politikává kell válnia 2020 után.

Az oktatási rendszer digitalizálása nem csak technológiaváltást jelent

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. szeptember 28. 10:03

A teljes magyar oktatási rendszer digitalizálása nem egyszerűen technológiaváltást jelent, a pedagógusok szerepét is átalakítja - mondta Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában.

Az internet korunk legkomolyabb jótéteménye

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. szeptember 27. 18:28

A digitalizáció technológiai alapját jelentő internet a 20. század végének és a 21. század elejének legkomolyabb jótéteménye - jelentette ki a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos szerdán Balatonalmádiban.

Exportakadémiát indít a Magyar Nemzeti Kereskedőház infokommunikációs cégeknek

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. szeptember 21. 13:10

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) infokommunikációra fókuszáló képzést, exportakadémiát indít a szektor kis- és középvállalkozásai számára - jelentette be Oláh Zsanett vezérigazgató csütörtökön sajtótájékoztatón.

Határokat léphetünk át a digitális oktatással

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. szeptember 20. 13:29

Az esélykülönbségek felszámolására és az államhatárokon átlépésre kínál lehetőséget a digitális oktatás - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a jövő héten első alkalommal megrendezendő Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás (DOKK) beharangozó sajtótájékoztatóján.

Átadták a Magyar Termék Nagydíj elismeréseket

Kormányzat, 2017. szeptember 5. 15:02

Negyvenhat termékcsoportban ötvennégy cég hatvannégy terméke, szolgáltatása kapta meg az idén a Magyar Termék Nagydíj(MTND) pályázat elismeréseit.