Digitális Jólét Program

Miniszterelnöki Kabinetiroda

Vezető hírek

Az internetes áfacsökkentés árcsökkentő hatásának maradéktalanul érvényesülnie kell

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. április 26. 9:37

A Digitális Jólét Program egyik alapvető célja, hogy minden magyar polgár számára elérhetővé és megfizethetővé váljon az internet használata és ezáltal az európai átlag fölé emelkedjen az internethasználat elterjedtsége Magyarországon.

Május végén a kormány elé kerülhet a kibővített Digitális Jólét Program

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. április 21. 10:11

Május végén a kormány elé kerülhet a Digitális Jólét Program (DJP) kibővített változata, amely különösen nagy hangsúlyt fektet a gazdaság szereplőinek bevonására - mondta a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában a programért felelős miniszterelnöki biztos.

A digitalizáció már a közelmúlt ügye

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. április 19. 12:20

A digitalizáció nem a jövő és a jelen, hanem a közelmúlt ügye - jelentette ki a Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos szerdán Szegeden.

Az év közepétől elérhetővé válik a Digitális Jólét Alapcsomag

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. április 11. 11:32

A kormány a 1189/2017. (IV.10.) Korm. határozattal döntött a Digitális Jólét Alapcsomagról (DJA) , amely 2017 közepétől jelenik meg a szolgáltatók kínálatában. A DJA célja, hogy mindazok, akik ez idáig az internetezés túl magas ára miatt nem tudtak előfizetni a szolgáltatásra, egy minden eddiginél alacsonyabb fogyasztói árú internet-előfizetést érhessenek el.

További intézkedéseket tervez a kormány a digitális átalakulás érdekében

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. március 31. 14:24

Még ebben az évben új intézkedésekkel bővül a digitális átalakítás programja, a tervezett lépések javítják a vállalkozások és a mezőgazdaság felkészültségét, de kiemelt cél többek között az infrastruktúra és foglalkoztatás fejlesztése is - mondta Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos a napi.hu üzleti és pénzügyi portál informatikai konferenciáján.

A tervezettnél korábban vált elérhetővé a szupergyors internet több mint 230 ezer háztartás számára

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Infokommunikációért és Fogyasztóvédelemért Felelős Államtitkárság, 2017. március 18. 13:00

A Szupergyors Internet Program 2018 végéig minden magyar polgár, család és vállalkozás számára elérhetővé teszi a szupergyors internet hozzáférést.

Több területen részletes digitális stratégiát kell megalkotni

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. március 17. 16:35

A Digitális Jólét Program elfogadásával, 2015. decemberében, arról is döntött a Kormány, hogy több területen részletes digitális stratégiát kell megalkotni.

Kiemelt kormányzati figyelem irányul az idei CeBIT digitális szakkiállításra

Kormányzat, 2017. március 16. 12:16

A kormány szeretné, ha Magyarország a közeljövőben a CeBIT digitális szakkiállítás kiemelt partnerországa, díszvendége lenne, ezért is irányul kiemelt kormányzati figyelem a jövő hétfőn Hannoverben kezdődő rendezvényre - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő.

Öt százalékra csökken az internethasználat áfája jövő évtől

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. március 1. 11:23

Az internethasználat áfája 5 százalékra csökken 2018 január elsejétől a Digitális Jólét Program (DJP) 2017-2018-as évekre vonatkozó munkaterve szerint - mondta Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos Budapesten.