Digitális Jólét Program

Miniszterelnöki Kabinetiroda

Vezető hírek

A Magyar Telekom is felvette kínálatába a Digitális jólét alapcsomagot

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. augusztus 11. 11:18

Péntektől a Magyar Telekom kínálatában is elérhető a Digitális jólét alapcsomag, amely a korábbinál olcsóbb szolgáltatást kínálva célozza meg azokat, akik eddig nem rendelkeztek internet-hozzáféréssel.

A Telenor felvette kínálatába a Digitális jólét alapcsomagot

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. augusztus 1. 14:16

A Telenor elsőként vette fel mobilinternetes kínálatába a Digitális Jólét Alapcsomagot - jelentette be kedden Budapesten Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos, amikor az erről szóló dokumentumot aláírta Alexandra Reichhel, a távközlési társaság vezérigazgatójával.

Megállapodás született a Digitális Jólét Alapcsomag védjegyhasználatáról

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. július 31. 11:25

A cél az, hogy minden magyar polgár a digitalizáció nyertesévé váljon - jelentette ki Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, miután az újabb internetelőfizetők bevonását célzó Digitális Jólét Alapcsomag védjegyének használatról írt alá megállapodást három kis- és közepes méretű szolgáltató képviselőivel.

Magyarország csak úgy lehet sikeres, ha a digitalizáció nyerteseivé válunk

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. július 24. 8:59

Kibővül a Digitális Jólét Program, a kormány által elfogadott határozat értelmében januártól az internethasználat áfája 18 százalékról 5 százalékra mérséklődik és 2018 végéig Magyarország minden településén kiépülhet az ingyenes wifi-szolgáltatás - közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos csütörtökön. A programba bekapcsolják a határon túli magyar közösségeket is.

Kibővül és a külhoni magyar közösségeket is érinti a Digitális Jólét Program

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. július 20. 16:03

Kibővül a Digitális Jólét Program, a kormány által elfogadott határozat értelmében januártól az internethasználat áfája 18 százalékról 5 százalékra mérséklődik, s a Digitális Jólét Alapcsomag bevezetésével 2018 végéig Magyarország minden településén kiépülhet az ingyenes wifi-szolgáltatás - közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos csütörtökön. A programba bekapcsolják a határon túli magyar közösségeket is.

Megtartotta első ülését az 5G Koalíció (5GK)

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. június 30. 14:29

Megtartotta első plenáris ülését a Digitális Jólét Program által kezdeményezett, június 19-én megalakult 5G Koalíció (5GK). Az 5GK célja, hogy Magyarország az 5G fejlesztések egyik európai központjává váljon és régiós vezető szerepet töltsön be az 5G-re épülő alkalmazások tesztelésében.

Elsőként a UPC kínálatában érhető el a Digitális Jólét Alapcsomag

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. június 28. 14:37

A hazai távközlési szolgáltatók közül elsőként a UPC kínálatában érhető el az újabb internet-előfizetők bevonását célzó Digitális Jólét Alapcsomag - hangzott el a védjegyhasználatról szóló megállapodás szerdai budapesti aláírásakor.

Tatán okosváros-fejlesztési program indul

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. június 26. 18:43

A Digitális Jólét Program (DJP) 2.0 keretén belül Tata lesz azon kísérleti programok egyik helyszíne, ahol okosváros-fejlesztéshez (smart city) kapcsolódó eljárásokat fejlesztenek ki és vezetnek be - mondta a programért felelős miniszterelnöki biztos egy tatai konferencián.

Magyarország az elsők között szeretné bevezetni az 5G-technológiát

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. június 19. 20:11

Az a cél, hogy Magyarország az első országok között legyen, ahol bevezetik az 5G-t, vagyis az ötödik generációs mobil adatátviteli technológiát - mondta Deutsch Tamás, a Digitális jólét program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos hétfő este az M1 aktuális csatornán.