Digitális Jólét Program

Miniszterelnöki Kabinetiroda

Vezető hírek

A kormány kiemelt beruházássá minősíti a magyarországi hálózatfejlesztési beruházásokat

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. november 28. 12:54

A magyar kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházássá minősíti a magyarországi távközlési szolgáltatók 4G és 4G+ hálózat fejlesztési beruházásait, erről még év végéig döntés születik - mondta a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos egy szakmai konferencián kedden Budapesten.

December közepétől igénybe vehető az angyalbefektetői adókedvezmény

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. november 20. 11:23

Magyarországon a digitalizáció folyamata az utóbbi időben láthatóan felgyorsult, ehhez a Digitális Jólét Program keretében hozott intézkedések is hozzájárultak.

El kell készíteni a biztosítási ágazat digitalizációs stratégiáját

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. november 7. 15:05

A biztosítási ágazatnak is el kell készítenie digitalizációs stratégiáját, az előttünk álló évtizedben a digitalizáció jelenti a legátfogóbb gazdaságfejlesztési programot - mondta Deutsch Tamás, Digitális Jólét Programért (DJP) felelős miniszterelnöki biztos a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kedden, Budapesten tartott konferenciáján.

A digitalizálással 21. századi rendszerré válik az egészségügy

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. október 26. 13:37

A gyógyítást és a gyógyulást is érezhetően gyorsabbá, biztonságosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tevő, 21. századi rendszer indul el az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér (EESZT) november elsejei bevezetésével - hangsúlyozta az emberi erőforrások minisztere a témában rendezett csütörtöki budapesti konferencián.

A digitalizáció az egyik legfontosabb "személyes közügy"

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. október 18. 14:56

A digitalizációt a következő évtized legnagyobb gazdaságfejlesztési programjának és az egyik legfontosabb "személyes közügynek" nevezte szerdán Deutsch Tamás, a Digitális jólét program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos.

A Vodafone kínálatában is elérhető a Digitális Jólét Alapcsomag

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. október 16. 15:56

A Vodafone Magyarország kínálatában is elérhető hétfőtől a Digitális Jólét Alapcsomag, amelynek elindulása óta a hétfői rendezvényen írták alá 11. alkalommal a védjegy használatáról szóló megállapodást - jelentette be Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos sajtótájékoztatón.

Ötmilliárd forint a digitális pontok bővítésére

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. október 9. 12:56

Az ősszel létrejövő Digitális Jólét Program Pontok országos hálózatának bővítésére ötmilliárd forint áll rendelkezésre - jelentette be Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos egy szakmai konferencián hétfőn Budapesten.

A digitális oktatási stratégia lényege az esélyteremtés

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. szeptember 29. 17:09

A digitális esélyteremtés stratégiája Magyarország digitális oktatási stratégiája - jelentette ki pénteken Budapesten, az első alkalommal megrendezett, kétnapos Digitális Oktatási Konferencián és Kiállításon tartott előadásában Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programja összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos.

A digitalizáció legyen közös uniós politika!

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. szeptember 28. 15:35

A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos szerint a digitalizációnak közös uniós politikává kell válnia 2020 után.