Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Találatok száma:

Hírek

Orbán Viktor a két jelölt közül nem Alexander Stubb, hanem Manfred Weber jelölését támogatja

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. október 18. 12:09

Orbán Viktor miniszterelnök nem Alexander Stubb, hanem Manfred Weber jelölését támogatja az Európai Néppárt (EPP) úgynevezett csúcsjelölti tisztségére - közölte a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter csütörtökön az MTI-vel.

Visszadobták a tagállami vezetők az uniós határőrizeti javaslat Magyarország által is kifogásolt részét

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. szeptember 20. 19:10

Visszadobták a tagállami vezetők az uniós határőrizeti javaslat Magyarország által is kifogásolt részét - nyilatkozta telefonon csütörtökön az MTI-nek Rogán Antal.

A bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. szeptember 8. 15:55

A bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Kötcsén, a Polgári Piknik elnevezésű találkozó előtt.

Nem szabad hagyni, hogy Brüsszel döntsön a menekültekről

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. június 17. 10:42

Soros György hajói "üzemszerűen" szállítják Európába az Afrikából érkezőket, holott azokat az európai jogszabályok alapján eddig sem kellett volna fogadni - mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

A Stop Soros javaslat és az alaptörvény szigorítását tervezi a kormány

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. május 14. 17:40

Változatlan célok mellett, a változó körülményekre tekintettel szigorítana a kormány a Stop Soros törvényjavaslaton, amelyhez az alkotmányos alapokat is meg kell teremteni - mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterjelöltje kinevezése előtti meghallgatásán hétfőn az Országgyűlés igazságügyi bizottságában.

Egyetértési pontokat kell találni a választókkal

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. május 14. 15:58

A Miniszterelnöki Kabinetiroda egyik feladata egyetértési pontokat találni a választókkal a kormány által fontosnak ítélt ügyekben, a foglalkoztatás, a családtámogatás és az illegális bevándorlás terén - mondta Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterjelölt az Országgyűlés gazdasági bizottságának alakuló ülésén hétfőn.

Ágyútűz fog zúdulni ránk, de az erődünk hatalmas megerősítést kapott

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. április 19. 12:35

Ágyútűz fog zúdulni ránk, de ez az ágyútűz egy olyan erődöt fog érni, amelyet a magyar emberek keményen megerősítettek április 8-án - mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a PestiSrácok.hu-nak.

Soros György pénzéből szervezte a szombati tüntetést a hálózata

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. április 15. 8:02

A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és Soros György pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét - mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Nem folytatásra, új kormányzásra készülünk

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. április 13. 12:10

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerint az összes parlamentbe jutott ellenzéki párt összességében kevesebb szavazatot kapott, mint a Fidesz-KDNP, és amikor az ellenzék vitatja az eredményt, valójában menekül a saját felelőssége elől. Rogán Antal az Origónak adott, pénteken közzétett interjúban megerősítette: új kormányzásra készülnek, amelynek irányait április 8-án kijelölték a magyar emberek. Rögzítette, a népesedési problémákra a születések számának a növelése a megoldás és nem a bevándorlás.

Új kormány, új struktúra, új kormánytagok

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. április 11. 14:47

Új kormányzás lesz, jelenetős részben új struktúrával és jelentős részben új szereplőkkel, hiszen választ kell adni a migráció és a nemzeti szuverenitás megvédésének kihívásaira - nyilatkozta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az M1 aktuális csatornának szerdán.