Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Vezető hírek

A népszavazás képes megállítani az uniós döntéshozatalt

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2016. május 26. 8:08

A népszavazás képes megállítani az uniós döntéshozatalt - emelte ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda kommunikációért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

Letették az újjáépülő Lovarda alapkövét a budai Várban

Kormányzat, 2016. május 20. 13:33

Letették a budai Várban újjáépülő Lovarda alapkövét, a beruházást L. Simon László az elmúlt fél évszázad legnagyobb budapesti műemléki felújításának nevezte.

Digitális Jólét Alapcsomag az internethasználat elterjedéséért

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2016. május 20. 10:42

Digitális Jólét Alapcsomagok segíthetnek a rendszeres internethasználat elterjedésében - közölte a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Minden magyar vállalkozásra számít a Digitális Jólét Program

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2016. május 19. 18:47

A Digitális Jólét Program a jövőben is számít minden magyar vállalkozás együttműködésére és támogatására - hangsúlyozta Deutsch Tamás csütörtökön Győrben, a Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz Digitálisan! című projekt nyitókonferenciáján.

A kormány kötelessége, hogy tájékoztassa az embereket

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2016. május 13. 22:22

A kormány kötelessége, hogy tájékoztassa az embereket, és felhívja a figyelmüket a kényszerbetelepítés veszélyeire, ezért indít kampányt - mondta Tuzson Bence államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Több mint 100 milliárd forintba kerülne a brüsszeli javaslat

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2016. május 11. 21:22

Százmilliárdos tétel lenne elutasítani azt az 1.290 migránst, akit a brüsszeli rendszer szerint Magyarországnak kellene befogadnia - mondta el Tuzson Bence, 2016. május 10-én, kedden az M1-es televízió aktuális csatorna esti műsorában.

Valódi és fenyegető a kényszerbetelepítés veszélye

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2016. május 9. 16:26

Az Országgyűlés mai ülésén Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter napirend előtti felszólalásában arra kérte a képviselőket, támogassák a 2016-os népszavazás elrendeléséről szóló javaslat Házszabálytól eltérő történő tárgyalását, hogy a parlament mielőbb el tudja rendelni a kényszerbetelepítésről szóló népszavazást.

A 2017-es büdzsé segíthet a külföldön élő magyar fiatalok hazacsábításában

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2016. május 6. 20:00

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a 2017-es költségvetés segíthet abban, hogy a külföldön élő magyar fiatalok hazatérjenek.

A 2017-es költségvetés a fiatalok költségvetése is

Kormányzat, 2016. május 6. 10:04

A 2017-es költségvetés a fiatalok költségvetése is, hiszen csökkennek az adók, több pénz jut oktatásra, otthonteremtésre és kiemelt támogatást kapnak majd a gyereket nevelő családok - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.