Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Vezető hírek

Túl enyhe döntés a Dózsa György úti halálos baleset gyanúsítottjának házi őrizete

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. augusztus 22. 14:01

Rogán Antal nem ért egyet a májusi Dózsa György úti halálos gázolás gyanúsítottjának házi őrizetbe helyezésével, szerinte a hatóságoknak fellebbezniük kell. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter erről az Origo hírportál megkeresésére nyilatkozott.

Az Invitel is csatlakozott a Digitális Jólét Alapcsomaghoz

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. augusztus 22. 12:39

Az Invitel telekommunikációs szolgáltató kínálatában is megjelenik a kedvező árú Digitális Jólét Alapcsomag; a védjegy használatáról kedden írt alá megállapodást Budapesten Krahl Eszter, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és David Blunck, az Invitel csoport vezérigazgatója.

Az EU déli országaiban kialakult migrációs helyzet Magyarország számára is komoly kockázat

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. augusztus 17. 16:56

A magyar határzár hatékony védelmet jelent, de más útvonalakon változatlanul óriási létszámban érkeznek illegális bevándorlók Európába - nyilatkozta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az MTI-nek jelezve: a déli uniós országok, Spanyolország és Olaszország, továbbra is jelentős migrációs nyomással néznek szembe.

A Magyar Telekom is felvette kínálatába a Digitális jólét alapcsomagot

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. augusztus 11. 11:18

Péntektől a Magyar Telekom kínálatában is elérhető a Digitális jólét alapcsomag, amely a korábbinál olcsóbb szolgáltatást kínálva célozza meg azokat, akik eddig nem rendelkeztek internet-hozzáféréssel.

A szocialisták nevében egy adóbűnöző hivatkozik átláthatóságra

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. augusztus 7. 13:45

Etikátlannak és felháborítónak tartja a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, hogy a szocialisták nevében egy "adóbűnöző" hivatkozik átláthatóságra és jár el közérdekű adatigénylések ügyében.

Megállapodás született a Digitális Jólét Alapcsomag védjegyhasználatáról

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. július 31. 11:25

A cél az, hogy minden magyar polgár a digitalizáció nyertesévé váljon - jelentette ki Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, miután az újabb internetelőfizetők bevonását célzó Digitális Jólét Alapcsomag védjegyének használatról írt alá megállapodást három kis- és közepes méretű szolgáltató képviselőivel.

Meghaladta az 50 ezret a csok-igénylések száma

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. július 28. 14:44

Meghaladta az 50 ezret a benyújtott családi otthonteremtési kedvezmény (csok) igénylések száma a legfrissebb adatok szerint, a kért támogatási összeg pedig elérte a 136 milliárd forintot - ismertette Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Kormányzati figyelemfelhívó kampány indul az Erzsébet-táborok népszerűsítésére

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. július 27. 15:17

A kormány tájékoztató kampányt indít az Erzsébet-táborok népszerűsítésére - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az MTI-vel csütörtökön.

Felgyorsítják a Soros-terv végrehajtását - Reagálás az Európai Bizottság bejelentésére a kvóta kötelezettségszegési eljárás második szakaszáról

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. július 26. 15:19

Az Európai Bíróság főtanácsnoka mellett ma a brüsszeli bizottság is újabb nyomást próbál gyakorolni azokra a tagállamokra, amelyek elutasítják a Soros-tervet és a migránsok betelepítését. Mindez azt jelzi, hogy felgyorsítják a Soros-terv végrehajtását. A brüsszeli bizottság annak ellenére fenyegeti hazánkat, Lengyelországot és Csehországot, hogy még zajlik a kvótaper. Brüsszel mégis minden eszközzel és rohamléptékben ránk akarja erőltetni a kvótát.