Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Vezető hírek

Közös sportolásra és szurkolásra buzdít a Ficsak

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2018. január 20. 8:39

Harmadszor buzdít közös sportolásra és szurkolásra a Fiatal Családosok Klubja.

Biztonsági szempontok indokolták a Stop Soros törvénycsomagot

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. január 19. 8:51

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint biztonsági szempontok indokolták a Stop Soros törvénycsomagot, mert nincs rendjén, hogy külföldről pénzügyileg támogatott szervezetek elősegítik a migrációt Magyarországon.

A szövetkezet a legdemokratikusabb vállalkozási forma a nyugdíjasok esetében is

Kormányzat, 2018. január 18. 14:03

A szövetkezet a legdemokratikusabb vállalkozási forma a nyugdíjasok eseében is - hangsúlyozta Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter csütörtökön a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Szövetsége (KÖZÉSZ) és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) nyitórendezvényén csütörtökön, Budapesten.

A mai nappal elindul a STOP SOROS törvénycsomag társadalmi egyeztetése

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. január 18. 13:05

A kormány nyilvánosságra hozta, és a mai nappal társadalmi egyeztetésre bocsátja a STOP SOROS törvénycsomagot. A törvényjavaslat célja, hogy érvényesítse a magyar emberek elsöprő többségének akaratát, és szigorú fellépést biztosítson azok ellen, akik a migrációt szervezik és finanszírozzák.

Vona Gábor ma már teret engedne a bevándorlásnak

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2018. január 17. 19:00

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a kormány külön vita nélkül is jól ismeri a Jobbik álláspontját: Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke már "teret engedne a bevándorlásnak"

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. január 15. 20:12

Ma Magyarország kormányát olyan ellenzéki politikusok bírálják, akik nem támogatták az alkotmánymódosítást, de mindig is támogatták Brüsszel bevándorláspolitikáját és a kötelező kvótát. Olyan ellenzéki politikusok fogalmaznak meg bírálatot, akik teljesen nyilvánvalóan Soros zsebében vannak, akik lebontanák a kerítést és végrehajtanák az Európai Parlament által szorgalmazott felső határ nélküli, kötelező betelepítési kvótát.

Önálló országstanddal vesz részt Magyarország a londoni BETT Show-n

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2018. január 15. 9:05

Idén először önálló standdal vesz részt Magyarország a londoni BETT (British Educational Training and Technology) Show-n, a világ legnagyobb oktatástechnológiai kiállításán - mondta a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos az M1 aktuális csatornán hétfő reggel.

Sorfordító választás lesz

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2018. január 12. 8:44

Sorfordító választás lesz április 8-án; arról kell dönteni, hogy áll-e a kerítés vagy sem, akár száz évre eldőlhet Magyarország sorsa - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken reggel az M1 aktuális csatornán.

A kormány kiemelt beruházássá minősítette a magyarországi mobilhálózat-fejlesztéseket

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2018. január 4. 12:56

A kormány a 484/2017. (XII. 28.) Korm. rendelettel nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a magyarországi távközlési szolgáltatók nagy sebességű mobil hírközlési (4G, 4G+, 5G) hálózatfejlesztési beruházásait.