Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Vezető hírek

Mintegy 240 ezer embernek jelentett segítséget eddig a CSOK

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. november 18. 13:13

Egy jól működő otthonteremtési rendszer a gyermekvállalást is ösztönzi - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a BabaMama Expón szervezett sajtótájékoztatón, melyet Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkárral tartott közösen.

Soros megtartotta az eligazítást Brüsszelben

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. november 18. 0:14

Soros György megtartotta az eligazítást Brüsszelben és az Európai Parlament ennek megfelelően viselkedett, amikor szavazott a felső korlát nélküli kötelező betelepítési kvótáról - erről Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter beszélt péntek este az Echo Tv Mélymagyar című műsorában.

Magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták a Soros-terv pontjait

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. november 17. 21:57

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint szomorú, hogy magyar baloldali európai parlamenti képviselők is megszavazták a "Soros-terv" pontjait.

A magyarok összefognak, hogy a kormánnyal együtt felléphessenek a Soros-tervvel szemben

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. november 16. 9:26

Ha egy terv veszélyezteti Magyarország jövőjét, biztonságát, akkor a magyar emberek összeállnak, hogy a kormánnyal együtt felléphessenek ellene - hangoztatta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában.

Furcsa, hogy az ellenzék néhány hónappal a választás előtt módosítaná a választási törvényt

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. november 14. 9:33

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint eléggé furcsa, hogy az ellenzéki pártok néhány hónappal a választás előtt tesznek javaslatot a választási törvény módosítására.

A kommunizmus a dogmákhoz akarta igazítani az életet

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. november 11. 11:49

A kommunizmus a dogmákhoz akarta igazítani az életet, és ez vezetett a diktatúrákhoz, az óriási mészárlásokhoz - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője szombaton Csömörön.

Brüsszel meg akarja törni Magyarországot

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. november 10. 10:30

Brüsszel nagy nyomás alá helyezi azokat az országokat, amelyek nem akarnak bevándorlókat befogadni, "Magyarországot is meg akarják törni, politikai nyomásgyakorlással, pénzügyi zsarolással és jogi manőverekkel" rávenni a kvótarendszer elfogadására - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A térség államai nem akarnak megváltozni

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. november 9. 9:50

Csehország, Lengyelország és Szlovákia egyetért Magyarországgal abban, hogy "ezeknek az országoknak nem szabad megváltozniuk", ugyanebben a kulturális közegben akarnak élni, párhuzamos társadalmak nélkül - mondta az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

Fontos a civilek szerepvállalása az egészségügyi fejlesztésekben

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. november 8. 14:06

Nagyon fontos a civilek szerepvállalása az egészségügyi fejlesztésekben, amit ez a lakás is bizonyít - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdán Budapesten, miután megtekintette a Tűzoltó utcai gyermekklinika leukémiás és daganatos betegeinek gyógyulását segítő Őrzők alapítvány által fenntartott lakást.