Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Vezető hírek

Indul a nemzeti konzultáció

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 26. 10:51

A kormány ahhoz kéri a magyar emberek támogatását, hogy meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést - mondta Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára sajtótájékoztatóján kifejtette: azért kérjük a magyarok támogatását, hogy hazai kézben tudjuk tartani az adók, a bérek, és a rezsi szabályozását.

A generációk összefogása nélkülözhetetlen az újraiparosításhoz

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 23. 19:24

A magyar sikertörténetek egyike a lakatosműhelyként indult zalaegerszegi Csejtei Fém-Vill Kft. harmincéves fejlődése több generáció összefogásának köszönhetően, ami nélkül elképzelhetetlen Magyarország újraiparosítása, gazdaságának erősödése - jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön Zalaegerszegen, a társaság új üzemcsarnokának avatóján.

Az adócsökkentések segítik a legjobban a béremeléseket

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 21. 14:21

Az adócsökkentések segítik a legjobban a béremeléseket, ezért mindent meg kell tenni azért, hogy az adópolitika továbbra is nemzeti hatáskörben maradjon - jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Jövő hét kedden életbe lép a megerősített jogi határzár

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. március 21. 11:16

Jövő hét kedden életbe lép a megerősített jogi határzár - a Magyar Közlönyben kihirdették az erről szóló törvényt.

A tervezettnél korábban vált elérhetővé a szupergyors internet több mint 230 ezer háztartás számára

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Infokommunikációért és Fogyasztóvédelemért Felelős Államtitkárság, 2017. március 18. 13:00

A Szupergyors Internet Program 2018 végéig minden magyar polgár, család és vállalkozás számára elérhetővé teszi a szupergyors internet hozzáférést.

Több területen részletes digitális stratégiát kell megalkotni

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. március 17. 16:35

A Digitális Jólét Program elfogadásával, 2015. decemberében, arról is döntött a Kormány, hogy több területen részletes digitális stratégiát kell megalkotni.

Köszönet azoknak, akik méltósággal ünnepelték a szabadságharc hőseit

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 16. 14:27

Országszerte százezrek emlékeztek szerdán az 1848-as forradalomra, a kormány pedig köszönetet mond mindazoknak, akik méltósággal ünnepelték a szabadságharc hőseit - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az MTI-vel.

Kiemelt kormányzati figyelem irányul az idei CeBIT digitális szakkiállításra

Kormányzat, 2017. március 16. 12:16

A kormány szeretné, ha Magyarország a közeljövőben a CeBIT digitális szakkiállítás kiemelt partnerországa, díszvendége lenne, ezért is irányul kiemelt kormányzati figyelem a jövő hétfőn Hannoverben kezdődő rendezvényre - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő.

A békés ünnepek tönkretétele nem alapvető emberi jog

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. március 13. 17:43

A békés ünnepek tönkretétele nem alapvető emberi jog - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn az MTI-vel.