Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Vezető hírek

Az 1956-os forradalom a magunkért, szabadságunkért való kiállásról szól

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2016. október 22. 18:43

Az 1956-os forradalom üzenete a magunkért, szabadságunkért való egységes kiállásról szól - mondta Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára az 1956-os hősök tiszteletére, a Családháló.hu magazin szervezésében tartott ünnepi hangversenyen, a Nemzeti Színházban.

A következő csúcson végleg le kell venni a napirendről a kvótát

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2016. október 21. 21:10

A következő EU-csúcson azt szeretné elérni a magyar kormány, hogy a kötelező betelepítési kvóta kérdése végleg lekerüljön a napirendről - mondta Tuzson Bence, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

2019-ben már tömegesen érezhető lesz a digitális oktatási stratégia hatása

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2016. október 20. 9:54

A 2019 őszén kezdődő tanévben már tömegesen - nagyvárosban, kistelepülésen, általános és középiskolában, a felsőoktatásban és a szakképzésben - érezhető lesz, hogy más logika, más működés jellemzi a magyar oktatási rendszert - emelte ki a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

A Jobbik valójában nem akarja támogatni a módosítást

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2016. október 19. 10:52

A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szerint a Jobbik nem szeretné figyelembe venni az emberek akaratát és nem fogja támogatni az alaptörvény módosítását.

A kormány minden javaslatot megfontol

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2016. október 18. 19:02

A kormány minden javaslatot megfontol az alaptörvény módosításával összefüggésben, mert nemzeti ügyként tekint a kérdésre - közölte Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Magyarországot egyenrangúnak és szuverénnek kell megőrizni

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2016. október 17. 21:47

Magyarországot egyenrangúnak és szuverénnek akarja megőrizni a kormány az Európai Unión belül - hangoztatta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán hétfő este.

Brüsszel nem tett le a kötelező betelepítésről

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2016. október 15. 21:11

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint Brüsszel nem tett le a kötelező betelepítésről, így az ellene való fellépést európai szinten és a hazai szabályozás tekintetében is erősíti annak a több mint 3,3 millió embernek az akarata, akik nemet mondtak a kvótákra az október 2-i népszavazáson.

A véleménynyilvánítás szabadsága a rongálásra nem terjed ki

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2016. október 15. 14:34

A véleménynyilvánítás szabadsága a rongálásra nem terjed ki - közölte az MTI-vel a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton. Dömötör Csaba azt követően adott ki közleményt, hogy a Demokratikus Koalíció bejelentette: ezer kormányzati óriásplakátot átragasztanak.

21. századi tudással lehetünk sikeresek és versenyképesek a 21. században - Megszületett Magyarország Digitális Oktatási Stratégiája

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2016. október 15. 11:37

Szemléletmódjában, módszertanaiban, követelményrendszerében és technikai feltételrendszerében is új, a digitális kor kihívásaira válaszokat adó nyitott oktatási környezet létrehozását célozza a Digitális Jólét Program (DJP) részeként a kormány által a 1536/2016. (X. 13.) Korm. határozattal elfogadott Magyarország Digitális Oktatási Stratégiája.