Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Vezető hírek

Egy nap alatt 67 ezer konzultációs ív érkezett vissza

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2017. április 25. 13:38

Egyre többen vesznek részt a nemzeti konzultációban, egyetlen nap alatt 67 ezer konzultációs ív érkezett vissza a kormányhoz - tájékoztatta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden az MTI-t.

Köszönet és megbecsülés a rendőrségnek

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2017. április 24. 10:24

A rendőrség napja alkalmából köszönetet mondott a kormány és a kormánypártok nevében a rendőröknek és a rendőrségi dolgozóknak munkájukért Nyitrai Zsolt hétfőn Budapesten.

Brüsszel veszélyezteti az adócsökkentés politikáját

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. április 23. 14:30

Brüsszel egyre nagyobb szeletet kíván kihasítani magának a magyar adópolitikából, amivel veszélyezteti a magyar gazdaságpolitika eddig elért eredményeit, és a magyar családoknak, valamint a gazdasági szereplőknek is adóemeléseket okozhat - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár sajtótájékoztatón.

Döntő ütközetre készül a kormány

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. április 21. 21:35

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár közlése szerint egyre többen töltik ki a nemzeti konzultációs kérdőívet. Ez azért is fontos, mert a magyar kormány "döntő ütközetre" készül a migráció kérdésében - fűzte hozzá.

Május végén a kormány elé kerülhet a kibővített Digitális Jólét Program

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. április 21. 10:11

Május végén a kormány elé kerülhet a Digitális Jólét Program (DJP) kibővített változata, amely különösen nagy hangsúlyt fektet a gazdaság szereplőinek bevonására - mondta a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában a programért felelős miniszterelnöki biztos.

110 millió forint állami támogatással épült meg a gödi Csalogány óvoda

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. április 20. 11:59

A polgári kormány politikájának fontos törekvése, hogy minél több gyermek szülessen Magyarországon, ennek megfelelően a gazdaságpolitika elválaszthatatlan számunkra a családpolitikától – jelentette ki Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az 50 férőhelyes Kincsem Óvoda Csalogány névre keresztelt tagintézményének ünnepélyes átadóján 2017. április 19-én, Gödön.

A digitalizáció már a közelmúlt ügye

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. április 19. 12:20

A digitalizáció nem a jövő és a jelen, hanem a közelmúlt ügye - jelentette ki a Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos szerdán Szegeden.

Már 140 ezernél is többen kitöltötték a konzultációs kérdőívet

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2017. április 19. 9:08

Napról napra növekszik a kitöltött nemzeti konzultációs kérdőívek száma, az internetes válaszokkal együtt már 140 ezernél több beérkezett - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Az év közepétől elérhetővé válik a Digitális Jólét Alapcsomag

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Digitális Jólét Program, 2017. április 11. 11:32

A kormány a 1189/2017. (IV.10.) Korm. határozattal döntött a Digitális Jólét Alapcsomagról (DJA) , amely 2017 közepétől jelenik meg a szolgáltatók kínálatában. A DJA célja, hogy mindazok, akik ez idáig az internetezés túl magas ára miatt nem tudtak előfizetni a szolgáltatásra, egy minden eddiginél alacsonyabb fogyasztói árú internet-előfizetést érhessenek el.