Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Vezető hírek

Meg kell állítani Brüsszelt

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2016. július 30. 11:05

A magyar embereknek meg kell állítaniuk Brüsszelt, amely egy városnyi illegális bevándorlót telepítene Magyarországra, ezzel növelve a terrorizmus és a bűnözés kockázatát - hangoztatta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár

Óriási az érdeklődés a családi otthonteremtési kedvezmény iránt

Kormányzat, 2016. július 29. 15:52

Óriási az érdeklődés a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) iránt, az idei első fél évben 61 ezren érdeklődtek a bankoknál, hat hónap alatt 11 900 kérelmet nyújtottak be, ezek összértéke 31,9 milliárd forint - jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Nagytarcsán.

Dolgozni kell a jövedelemviszonyok jobbá tételén

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2016. július 29. 21:08

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint a munkanélküliségi ráta 1990 óta nem volt olyan jó, mint most, de tovább kell dolgozni a jövedelemviszonyok javításán.

Elkészült a Digitális Oktatási Stratégia

Kormányzat, 2016. július 25. 16:20

Elkészült és a nyár végére a kormány elé kerül a Digitális Oktatási Stratégia (DOS), szeptemberben pedig hozzákezdenek annak végrehajtásához - jelentette be a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos sajtótájékoztatón.

Vissza kell térni az értékek védelméhez

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, 2016. július 22. 18:20

Ismét meg kell határozni a közös európai értékeket és a jövőben vissza kell térni az értékek védelméhez - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a 27. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor pénteki kerekasztal-beszélgetésén.

Fontos szövetséges az Egyesült Államok

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2016. július 21. 17:46

Az Egyesült Államok Magyarország fontos szövetségese, a megerősített együttműködés Magyarország alapvető érdeke - mondta Dömötör Csaba, a miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára, a magyar kormány amerikai elnökjelölt-állító konvenciókon részt vevő képviselőinek egyike csütörtökön az MTI-nek.

Elkészül a nemzeti sportinformációs rendszer

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. július 21. 12:49

A jövő év végén teljes körűen megkezdi működését a nemzeti sportinformációs rendszer - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára.