Közigazgatási Államtitkár

dr. Balogh Csaba Sándor

közigazgatási államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

Szakdiplomáciai fórumot tartott a Külgazdasági és Külügyminisztérium

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. október 17. 15:35

A Külgazdasági és Külügyminisztérium 2018. október 16-án Szakmai Fórumot szervezett a Magyarországra akkreditált konzuli képviseletek vezetőinek.

Dr. Berzétei Ákos átadta a működési engedélyét Drago Horvat pécsi horvát főkonzulnak

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. október 9. 14:44

Dr. Berzétei Ákos jogi és koordinációs ügyekért felelős helyettes államtitkár 2018. október 8-án a Külgazdasági és Külügyminisztériumban ünnepélyes keretek között adta Drago Horvat, újonnan hivatalba lépő pécsi főkonzul részére a munka megkezdéséhez szükséges exequaturt.

Innovatív fejlesztések a KKM hatékonyabb feladatellátása érdekében

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. július 25. 8:35

Dr. Balogh Csaba, a Külgazdasági és Külügyminisztérium közigazgatási államtitkár nyitotta meg 2018. július 24-én a „Külgazdasági és külügyi működést támogató kiemelt alapfolyamatok fejlesztése és szolgáltatási kapacitásuk bővítése” című kiemelt uniós projekt nyitórendezvényét.

Sikeres harmadik Budapest Afrika Fórumot zárt a KKM és AM: mezőgazdaság a fókuszban

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. június 25. 10:57

Az afrikai kontinens, különösen a szubszaharai térség országai iránti megújult magyar érdeklődés jegyében, a 2013-as és 2015-ös fórumok sikerére építve a Külgazdasági és Külügyminisztérium 2018. június 20-21-én immár harmadik alkalommal rendezte meg a Budapest Afrika Fórumot (BAF).

Balogh Csaba szlovén partnerével tárgyalt

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. június 1. 10:10

Dr. Balogh Csaba közigazgatási államtitkár 2018. május 30-án fogadta szlovén partnerét, Damjan Bergantot, a Szlovén Köztársaság Külügyminisztériumának főtitkárát, aki a szlovén külügyi intézményfejlesztés érdekében kért konzultációs lehetőséget.

Folytatódik a kiváló magyar-montenegrói külügyminisztériumi kapcsolatok elmélyítése

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. április 19. 16:13

2018. április 17-19. között Dr. Balogh Csaba közigazgatási államtitkár Podgoricában folytatott tárgyalást Veselin Sukovity montenegrói közigazgatási államtitkárral, valamint udvariassági keretek között fogadta az államtitkárt Srdjan Darmanovic montenegrói külügyminiszter is. Balogh Csaba a montenegrói külügyi tárca munkatársai számára a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a külképviseleti hálózat 2014 óta tartó strukturális fejlesztési lépéseiről tartott előadást.

Rigába látogatott Balogh Csaba

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. március 28. 15:49

2018. március 27-én dr. Balogh Csaba közigazgatási államtitkár Rigában megbeszélést folytatott Andrejs Pildegovičs lett külügyi államtitkárral, magyar részről megnyitotta a Lett-Magyar Üzleti fórumot, és látogatást tett a NATO Stratégiai Kommunikációs Kiválósági Központjában.

Megjelent a Külgazdasági és Külügyminisztérium tudományos pályamű kidolgozására irányuló pályázata

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. március 27. 9:57

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Visegrádi Csoport 2017-2018. évi magyar elnöksége okán a külügyi és külgazdasági ágazat szakmai kutatási és tudományos tevékenységet támogató ösztöndíjprogramja keretében pályázatot hirdet a külpolitika, a nemzetközi kapcsolatok és külgazdasági fókuszú tudományos tevékenység serkentése és támogatása érdekében a szakterületek közszolgálati tisztviselői, a felsőoktatás fiatal kutatói, valamint a doktoranduszok és doktorjelöltek számára.

A KKM pályázatot hirdet a Visegrádi Együttműködés 2017-2018. évi Magyar Elnökségi Évada keretében szakmai gyakorlati ösztöndíjra

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. március 27. 9:09

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Visegrádi Csoport 2017-2018. évi magyar elnökség keretében 6 hetes, rövid időtartalmú szakmai gyakorlat teljesítésére ösztöndíj-pályázatot hirdet legfeljebb 50 jelentkező számára a külpolitika és a nemzetközi kapcsolatok iránt érdeklődő fiatal szakemberek a külügyi igazgatás keretébe történő bevonása érdekében.

Emléktáblát avattak Csehországban az 1848–49-es forradalom és szabadságharc hősének tiszteletére

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. március 12. 14:11

Nagy érdeklődés mellett tartottak megemlékezéseket a március 15-i ünnep kapcsán Csehországban. Dr. Balogh Csaba közigazgatási államtitkár emléktáblát avatott a nyugat-csehországi Dobřany-ban (Dobrány) az 1849-ben Aradon kivégzett Ormai Norbert honvédezredes tiszteletére.