Közigazgatási Államtitkár

dr. Balogh Csaba Sándor

közigazgatási államtitkár

Vezető hírek

Kitüntetés átadása Szmirnov István tb konzul részére

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. április 12. 12:54

Magyarország és Panama kapcsolatainak szorosabbra fűzésében szerzett kimagasló érdemeiért a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést vehette át Szmirnov István panamavárosi tiszteletbeli konzul 2017. április 7-én Dr. Balogh Csaba közigazgatási államtitkártól.

Magyarország a Déli Nyitás jegyében tovább fejleszti politikai és gazdasági kapcsolatait a latin-amerikai államokkal

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. március 28. 14:01

Dr. Balogh Csaba, a Külgazdasági és Külügyminisztérium közigazgatási államtitkára Brazíliába, Peruba és Ecuadorba látogatott.

Ismét a régió legnagyobb innovációs fórumát rendezi meg Magyarország

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. március 9. 15:28

Nemzetközi és hazai szakértők, vezető politikusok és gazdasági döntéshozók részvételével, Szijjártó Péter fővédnöksége mellett rendezi meg a második think.BDPST régiós innovációs konferenciát az Antall József Tudásközpont (AJTK), együttműködésben a Külgazdasági és Külügyminisztériummal (KKM), illetve a Nemzetközi Visegrádi Alappal – jelentette be Dr. Balogh Csaba, a KKM közigazgatási államtitkára. Idén március 29. és 31. között sorra kerülő rendezvény főtámogatója az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.

Magyarország építheti az Európai Unió Külügyi Szolgálatának új külképviseletét Brazíliában

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. február 3. 10:44

2017. február 1-én, Brüsszelben találkozott egymással Dr. Balogh Csaba, a Külgazdasági és Külügyminisztérium közigazgatási államtitkára és Gianmarco Di Vita költségvetési és igazgatási ügyekért felelős EKSZ főigazgató. A megbeszélésen a Felek áttekintették Magyarország jelenlegi uniós szerepvállalásait, valamint az aktuális adminisztrációs és kolokációs kérdéseket is, ezt követően pedig aláírták a két intézmény brazíliavárosi kolokációs elképzeléseivel kapcsolatos szándéknyilatkozatot.

Keleti Nyitás Diplomata Napok – 2016. október 24-28.

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. október 28. 9:14

A Keleti Nyitás Diplomata Napok c. rendezvény keretében kelet-európai és közép-ázsiai országok Magyarországért felelős külügyi szakembereit látta vendégül a Külgazdasági és Külügyminisztérium.

Dr. Balogh Csaba a Kazah Köztársaság Külügyminisztériumának egyik legmagasabb fokú elismerését vehette át

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. január 14. 11:03

2016. január 13-án Dr. Balogh Csaba, a Külgazdasági és Külügyminisztérium közigazgatási államtitkára átvette a „Nazir Torekulov” medált, amelyet a Kazah Köztársaság Budapestre akkreditált nagykövete, Nurbakh Rustemov ünnepélyes fogadás keretén belül nyújtott át.

Emlékmérkőzés az első világháború 2014. évi centenáriumán

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2014. december 11. 12:45

A budapesti brit nagykövetség kezdeményezésére Front Foci címmel rendezik meg 2014. december 11-én azt a barátságos kispályás futball teremtornát, amelynek során a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) amatőr focicsapata méri össze erejét a Brit Nagykövetség (Team GB United) csapatával.

Hatékonyabb és nyitottabb lesz a Külgazdasági és Külügyminisztérium

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2014. június 10. 13:58

A klasszikus diplomácia, a külgazdaság és a kulturális diplomácia pilléreire támaszkodva hatékonyabban képviselheti a nemzeti érdekeket a Külgazdasági és Külügyminisztérium, amely az eddigieknél nyitottabb is lesz - mondta Navracsics Tibor tárcavezető egy keddi budapesti sajtóbeszélgetésen.