Külgazdasági és Külügyminisztérium

Szijjártó Péter

külgazdasági és külügyminiszter

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

El akarnak altatni minket, de a továbbiakban is kőkemény fellépés szükséges

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2019. január 17. 15:06

Az ENSZ és az EU tisztviselői megpróbálnak elaltatni bennünket, de a migrációs nyomás nem csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, nőtt az elmúlt időszakban, ezért továbbra is kőkemény fellépésre van szükség a nyugat-balkáni migrációs útvonal zárva tartása érdekében - nyomatékosította az MTI-nek telefonon Szófiából adott nyilatkozatában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Az Eissmann autóipari beszállító cég bővíti nyíregyházi gyárát

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. január 17. 12:25

A német autóipari beszállító Eissmann cég 2,08 milliárd forintos beruházással bővíti nyíregyházi gyárát, amit a magyar kormány 556 millió forinttal támogat - jelentette be Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) államtitkára csütörtökön Budapesten.

Wallenbergről rendeznek vetélkedőt középiskolásoknak a KKM-ben

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. január 17. 10:32

A Raoul Wallenberg embermentőről rendezett középiskolai vetélkedő döntőjét tartják a Külgazdasági és Külügyminisztériumban (KKM) csütörtökön.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium határozottan elítéli a nairobi terrortámadást

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2019. január 16. 18:55

A Külgazdasági és Külügyminisztérium határozottan elítéli a 2019. január 15-i nairobi terrortámadást, melyben a jelenlegi információk alapján eddig több mint 20 ember vesztette életét.

Ötszáz új munkahelyet létesített az FAG debreceni beruházása

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2019. január 16. 18:11

Az FAG 25 milliárd forintból megvalósult új csapágygyára 500 új munkahelyet hozott létre Debrecenben, a beruházást a magyar kormány 3,16 milliárd forint vissza nem térítendő készpénztámogatással segítette - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a német Schaeffler csoporthoz tartozó vállalat új gyártócsarnokának átadó ünnepségén szerdán Debrecenben.

A Türk Tanács főtitkárával tárgyalt Szijjártó Péter

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2019. január 15. 18:52

Hivatalában fogadta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Bagdad Amrejevet, a Türk Tanács főtitkárát - közölte a szaktárca kedden az MTI-vel.

Csaknem 8 milliárd forintos állatgyógyászati beruházás indul Monoron

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2019. január 15. 12:36

A Ceva-Phylaxia Oltóanyagtermelő Zrt. új állatvakcina-gyártó üzemet, valamint kutatási és fejlesztési központot épít a Pest megyei Monoron csaknem 8 milliárd forintból.

Rendkívüli és egyedülálló ügy a NATO-tagság

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Biztonságpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2019. január 15. 12:33

Rendkívüli és egyedülálló ügynek nevezte Magyarország NATO-tagságát egy keddi budapesti könyvbemutatón Sztáray Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, azt hangsúlyozva: a fősodorbeli politikai erők között évtizedes és "mélységig hatoló" az egyetértés arról, hogy részt kell vennünk a szervezetben.

Sztáray Péter egyeztetése az ITU főtitkár-helyettessel

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Biztonságpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2019. január 14. 16:37

Sztáray Péter biztonságpolitikáért felelős államtitkár és dr. Gyarmati Eszter, a külgazdasági és külügyminiszter kabinetfőnöke megbeszélést folytatott Malcolm Johnsonnal, a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) főtitkár-helyettesével 2019. január 14-én.

Magyarország érdeke a Kelet és a Nyugat együttműködése

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2019. január 14. 12:15

Magyarország politikai, gazdasági és mindenekelőtt biztonsági érdeke a Kelet és a Nyugat együttműködése - jelentette ki hétfőn minszki sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután tárgyalt fehérorosz kollégájával, Uladzimir Makejjel.