Külgazdasági és Külügyminisztérium

Szijjártó Péter

külgazdasági és külügyminiszter

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Átadták az osztrák ADA bútorgyártó üzemcsarnokát Körmenden

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. augusztus 17. 17:29

Felavatták a kárpitos bútorok, ágyak és matracok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó ADA Hungária Bútorgyár mintegy 1,2 milliárd forint költséggel épült üzemcsarnokát pénteken Körmenden.

Nincs magyar érintettje a genovai tragédiának az eddigi információk alapján

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. augusztus 14. 16:16

A jelenlegi információk alapján nincs magyar érintettje a genovai hídomlásnak - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kedd délután az MTI-vel, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy még tartanak a mentési munkálatok az autópályán.

A magyar víztisztító berendezés megkezdte működését a laoszi gátszakadás sújtotta területen

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. augusztus 3. 14:38

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közbenjárásával a katasztrófával érintett laoszi Attapeu tartományba szállított víztisztító berendezés július 31-én, 17:00 órakor beüzemelésre került, és megkezdte a hajlék nélkül maradt lakosság ivóvízzel való azonnali ellátását.

Ukrajna saját hibájából nem közeledik az unióhoz és a NATO-hoz

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Tájékoztatásért és Magyarország Nemzetközi Megjelenítéséért Felelős Államtitkár, 2018. augusztus 2. 14:46

Ukrajna saját hibái miatt nem tud közeledni az Európai Unióhoz és a NATO-hoz, ehhez Magyarországnak semmi köze - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára csütörtökön az MTI-nek.

Csutora Zsolt kitüntette Aliaksandr Khainouskit, a Belarusz Köztársaság budapesti nagykövetét

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. augusztus 1. 14:38

Csutora Zsolt, keleti nyitásért felelős helyettes államtitkár Magyarország köztársasági elnökének nevében 2018. július 31-én átadta Aliaksandr Khainouskinak, a Belarusz Köztársaság budapesti nagykövetének a Magyar Érdemrend Középkeresztjét.

BMW-gyár épül Debrecenben

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. július 31. 10:35

Gyárat épít a BMW német autógyártó vállalat Debrecenben - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Magyarország továbbra is támogatja Szerbia EU-integrációját

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. július 27. 15:21

Magyarország továbbra is kiemelt külpolitikai céljának tekinti Szerbia EU-integrációs törekvéseinek támogatását - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken telefonon az MTI-nek.

Magyarország folytatja a keresztény közösségek támogatását a Közel-Keleten

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. július 27. 8:06

A magyar kormány folytatja a közel-keleti keresztény közösségeket támogató politikáját - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Washingtonból telefonon az MTI-nek.

Felsőoktatási megállapodást írtak alá Indiana állammal

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. július 26. 14:30

A magyar kormány és Indiana állam közötti felsőoktatási megállapodást írtak alá, amelynek nyomán egy újabb amerikai egyetem indíthatja el képzési programját Budapesten - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter telefonon az MTI-nek.

Minden külföldre utazónak ajánlott regisztrálnia a konzuli szolgálat honlapján

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Tájékoztatásért és Magyarország Nemzetközi Megjelenítéséért Felelős Államtitkár, 2018. július 26. 11:13

Mindenkinek, aki Görögországba vagy bármely más külföldi országba utazik érdemes regisztrálnia magát konzuli szolgálat honlapját - mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyi Minisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.