Parlamenti Államtitkár

Magyar Levente

parlamenti államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

Bus Szilveszter fogadta Luis Alexander Mejilla-t, a CORPOAMAZONIA vezérigazgatóját

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. január 17. 16:20

Erősödő magyar-kolumbiai kapcsolatok – hazánk első lépésként az agrárgazdaság területén kíván szerepet vállalni a fél évszázados kolumbiai fegyveres konfliktust lezáró békemegállapodás utáni újjáépítésben

Altusz Kristóf helyettes államtitkár konzultációi Máltán

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. január 9. 17:25

Altusz Kristóf, a Külgazdasági és Külügyminisztérium európai és amerikai ügyekért felelős helyettes államtitkára 2018. január 9.-én hivatalos látogatást tett Valettában, ahol megbeszéléseket folytatott a máltai külügyminisztériumban, a Befektetésösztönzési Ügynökségnél, valamint találkozott a helyi sajtó képviselőivel.

Befejeződött a megbeszélés az EP-jelentés készítőjével

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. január 9. 17:07

Befejeződött a keddi megbeszélés Judith Sargentini európai parlamenti (EP-) képviselővel, aki a magyar jogállamiság helyzetéről szóló jelentést készíti - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára.

A kereszténységgel állítható meg a nyugati civilizáció romlása

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. január 5. 18:47

A Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint a kereszténységgel állítható meg a nyugati civilizáció romlása.

Csutora Zsolt kitüntette Nurbakh Rusztemovot a Kazah Köztársaság budapesti nagykövetét

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. december 20. 11:22

Csutora Zsolt, keleti nyitásért felelős helyettes államtitkár Magyarország Köztársasági elnökének nevében 2017. december 14-én átadta Nurbakh Rusztemovnak, a Kazah Köztársaság budapesti nagykövetének a Magyar Érdemrend Középkeresztjét.

A Vajdaság legfontosabb adottsága a mezőgazdaságban rejlik

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. december 15. 13:10

A magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programja azt a célt szolgálja, hogy a térség legerősebb és legfontosabb adottságát, a mezőgazdasági lehetőségeket minél jobban kiaknázza - hangsúlyozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken Szabadkán.

Az ipar jövője nélkül nem képzelhető el fejlett gazdaság

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. december 13. 11:30

Az ipar jövője nélkül nem képzelhető el fejlett gazdaság, az autóipar pedig kiemelkedően járul hozzá a Magyarország teljesítményéhez - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán Budapesten, a Valeo Auto-Electric Magyarország Gépjárműalkatrész-gyártó Kft. új beruházását bejelentő sajtótájékoztatón.

Növekszik a nyomás Ukrajnán

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. december 9. 11:52

Egyértelműen növekszik a nyomás Ukrajnán azt követően, hogy pénteken két fontos nemzetközi szervezet is megerősítette az ukrán oktatási törvénnyel szemben megfogalmazott magyar kritikákat - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kommunikációért és parlamenti koordinációért felelős helyettes államtitkára sajtótájékoztatón.

A mezőgazdaságban kihasználatlan lehetőségek rejlenek

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. december 8. 11:54

A magyar mezőgazdaságban hatalmas kihasználatlan potenciál rejlik - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken Fábiánsebestyénen.

Magyarország és az Asean: két sikeres partner találkozása

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. december 5. 17:37

A Délkelet-Ázsiában rejlő üzleti lehetőségek bemutatása és a magyar cégek piacra-jutási képességeinek fejlesztése volt a célja a 2017. december 4-én megrendezett ASEAN Business Forum – „Doing Business in ASEAN” című rendezvénynek, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. közreműködésével szervezett.