Parlamenti Államtitkár

Magyar Levente

parlamenti államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

Magyarország és Brazília közös nyilatkozata

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. november 17. 17:59

Közös Nyilatkozat A Magyarország és Brazília közötti diplomáciai kapcsolatok felvételének 90. évfordulója alkalmából.

Jelentős fejlődés előtt állnak a magyar-brazil gazdasági kapcsolatok

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. november 17. 14:42

Jelentős fejlődés előtt állnak a magyar-brazil gazdasági kapcsolatok, ebben kiemelkedő szerepet játszik az, hogy Brazília a világ egyik legnagyobb, erőteljesen fejlődő országa, Magyarország és a V4 államok pedig az Európai Unió legnagyobb gazdasági növekedést felmutató régiója - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára a Magyar-Brazil Vegyes Bizottság 3. ülését követő sajtótájékoztatón, pénteken Budapesten.

Magyarország határainak védelme egyben Európa külső határának védelmét is jelenti

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. november 16. 23:00

Magyarország határainak védelme egyben Európa külső határának védelmét is jelenti - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a csütörtökön Kőszegen tartott nemzeti konzultációs fórumon.

Mexikó Magyarország latin-amerikai jelenlétének legfontosabb pillére

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. november 16. 15:09

Mexikó Magyarország latin-amerikai jelenlétének legfontosabb pillére lesz a következő években, jelentősége egyre növekszik a magyar külkereskedelemben - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten, a Magyar-Mexikói Vegyes Bizottság 3. ülését követő sajtótájékoztatón.

Sikerrel zárult a hazai vízipar külpiaci tevékenységeit előmozdító pályázati program első felhívása

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. november 16. 13:16

A pályázati program első felhívását 2017. szeptember 12-én hirdette meg a Külgazdasági és Külügyminisztérium. A felhívásra a vártnál jóval nagyobb számú, 70 darab érvényes pályázat érkezett be. Joó István miniszteri biztos hangsúlyozta, hogy a támogatási igények összege megközelítőleg 564 millió forint volt, amely többszörösen meghaladta a rendelkezésre álló 90 millió forintos keretet.

A versenyképességnek a biztonság és a stabilitás is része

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. november 14. 20:05

Egy ország versenyképességének megítélésében a gazdasági tényezők mellett egyre fontosabb szempont a biztonság és a politikai stabilitás - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára kedden Budapesten a 2017. évi Konjunktúra Fórumon, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) rendezvényén.

Minden korábbinál nagyobb támogatásra számíthatnak a kárpátaljai magyarok a magyar kormány részéről

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. október 27. 14:56

A magyar kormány a kárpátaljai magyarságnak eddig nyújtott támogatások minden formáját nemcsak fenntartja, hanem bővíteni fogja, így minden korábbinál nagyobb támogatásra számíthatnak a kárpátaljai magyarok - jelentette ki Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára pénteken Beregszászon, ahol közel ezer vállalkozó írt alá pályázati szerződéseket 2,3 milliárd forint értékben a magyar kormány gazdaságfejlesztési támogatásának keretében.

Bus Szilveszter fogadta a 79 országot számláló ACP főtitkárát

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. október 27. 11:36

Bus Szilveszter helyettes államtitkár 2017. október 26-án fogadta az Exportfejlesztési Világfórum keretében Magyarországon tartózkodó Dr. Patric I. Gomes-t, az afrikai, karibi és csendes-óceáni országok csoportjának (ACP) főtitkárát. A találkozó aktualitását a 2020 februárjában lejáró Cotonou-i Partnerségi Megállapodás megújítása érdekében jelenleg folyó EU-ACP párbeszéd adta.

Hat új átkelő nyílik a magyar-osztrák határon

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. október 26. 19:34

Hat új átkelő nyílik a magyar-osztrák határon - jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Átadták a CSABAcast Könnyűfémöntöde Kft. új gyártóbázisát Apcon

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. október 20. 14:54

A cég kapacitásának megduplázása mellett jelentős árbevétel-növekedést tesz lehetővé és 130 új munkahelyet teremt a CSABAcast Könnyűfémöntöde Kft. új gyártóbázisa, melyet pénteken adtak át a Heves megyei Apcon.