Parlamenti Államtitkár

Magyar Levente

miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár

Parlamenti Államtitkár

Vezető hírek

Átadták az osztrák ADA bútorgyártó üzemcsarnokát Körmenden

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. augusztus 17. 17:29

Felavatták a kárpitos bútorok, ágyak és matracok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó ADA Hungária Bútorgyár mintegy 1,2 milliárd forint költséggel épült üzemcsarnokát pénteken Körmenden.

A magyar víztisztító berendezés megkezdte működését a laoszi gátszakadás sújtotta területen

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. augusztus 3. 14:38

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közbenjárásával a katasztrófával érintett laoszi Attapeu tartományba szállított víztisztító berendezés július 31-én, 17:00 órakor beüzemelésre került, és megkezdte a hajlék nélkül maradt lakosság ivóvízzel való azonnali ellátását.

Csutora Zsolt kitüntette Aliaksandr Khainouskit, a Belarusz Köztársaság budapesti nagykövetét

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. augusztus 1. 14:38

Csutora Zsolt, keleti nyitásért felelős helyettes államtitkár Magyarország köztársasági elnökének nevében 2018. július 31-én átadta Aliaksandr Khainouskinak, a Belarusz Köztársaság budapesti nagykövetének a Magyar Érdemrend Középkeresztjét.

Politikai nyilatkozatot írt alá Magyarország és Burgenland

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. július 12. 8:30

Politikai nyilatkozatot írt alá Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára és Hans Niessl burgenlandi tartományfőnök szerdán Budapesten arról, hogy infrastrukturális és kulturális beruházásokban a jövőben is együtt kívánnak működni.

1300 vasúti kocsi beszerzéséről tárgyal Egyiptom Magyarországgal

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. július 6. 14:55

Az egyiptomi állami vasutak Magyarországról akarnak beszerezni 1300 vasúti kocsit, a tárgyalások még zajlanak, de vélhetően egy-két hónapon belül sikerül aláírni a megállapodást, amelynek értelmében a szerelvényeket egy magyar és egy orosz cég gyártja majd le konzorciumi formában, a finanszírozásról pedig az Eximbank gondoskodik - mondta a magyar-egyiptomi gazdasági vegyes bizottság csütörtöki üléséről a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára telefonon Kairóból az MTI-nek pénteken.

Kerékpárgyártó üzemet épít Gyöngyösön egy tajvani beruházó

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2018. július 4. 19:16

A Giant Global Group 15 milliárd forintos beruházással kerékpárgyártó üzemet épít Gyöngyösön - jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán Budapesten, a tajvani cég beruházásáról szóló sajtótájékoztatón.

Magyarország érdemi felzárkózást hajt végre

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. június 28. 20:42

A 4 százalékos gazdasági növekedést Magyarország tartani tudja, így a következő években érdemi felzárkózást fog végrehajtani a nyugati gazdaságokhoz - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten, az Exim díjátadó gáláján.

Joó István a MATRADE vezérigazgató-helyettesével tárgyalt

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. június 26. 12:34

Joó István, az export növeléséért felelős helyettes államtitkár 2018. június 25-én fogadta Dato’ Wan Latiff bin Wan Musát, a Malajziai Külkereskedelem-fejlesztési Ügynökség (MATRADE) vezérigazgató-helyettesét.

Magyarország a kóser élelmiszerek világpiacának egyik fontos szereplőjévé válhat

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. június 18. 20:38

Magyarország fontos szereplője lehet a kóser élelmiszerek jelentős értékű világpiacának - hangsúlyozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára kétnapos izraeli tárgyalásait követően az MTI-nek.