Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár

Magyar Levente

gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár

Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár

Vezető hírek

A vidék jövőjét a magas hozzáadott értéket előállító vállalkozások jelentik

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. június 16. 15:18

A vidék és az agrárium jövőjét az intenzív, munkaerőigényes és magas hozzáadott értéket előállító vállalkozások jelentik, amit az Innovofoods Zrt. beruházása is képvisel - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára az Innovofoods Zrt. nagytarcsai fűszerfeldolgozó üzemének átadásán pénteken.

Magyar befektetési fórumot szerveztek New York-ban

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. június 15. 15:21

Magyar befektetési fórumot szervezett a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) a Bloomberg New York-i irodaházában, a rendezvényen díjazták az IBM magyarországi leányvállalatát - közölte a HIPA az MTI-vel csütörtökön.

Kínába látogatott Pana Petra

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. június 9. 13:59

Az idei évben dr. Pana Petra külgazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkár képviselte Magyarországot a 3. Kína-KKE Befektetési és Kereskedelmi Kiállításon Ningbóban.

A Szamos vízminőségéről tájékozódott a KKM miniszteri biztosa a romániai Vetésen

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. május 26. 9:20

A Szamos folyó feltételezett romániai szennyezésével kapcsolatos helyzet tisztázása érdekében május 25-én a romániai Vetésre látogatott Joó István vízdiplomáciáért, vízipari exportért és a Duna Régió Stratégiáért felelős miniszteri biztos.

Az MNKH Zrt. képviseletének ünnepélyes megnyitása Szarajevóban

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. május 25. 16:45

Dr. Pana Petra külgazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkár 2017. május 22-23. között hivatalos látogatást tett Szarajevóban és ünnepélyes keretek között megnyitotta Magyarország első kereskedőházát Bosznia-Hercegovinában.

Erdélyre is kiterjeszti gazdaságfejlesztő programjait a magyar kormány

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. május 19. 14:42

A Vajdaság és Kárpátalja után Erdélyre is kiterjeszti a magyar közösségek megerősítését szolgáló gazdaságfejlesztési programjait a magyar kormány. A Mezőség Maros megyei részét felölelő első, egymilliárd forintos keretösszegű mintaprogram beindítását pénteken jelentette be Marosvásárhelyen Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára.

Együttműködési megállapodást kötött a Thermowatt Kft. és a vietnami Hoa Binh Hoa Binh Építőipari és Ingatlanfejlesztő Vállalat

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. május 19. 14:23

Az innovációs díjat nyert magyar cég és Vietnam egyik legnagyobb építőipari vállalata 2017. május 19-én, ünnepélyes keretek között írta alá vízipari projektekre vonatkozó együttműködési szándéknyilatkozatot a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.

Rugó- és stabilizátorgyártó üzemet épít Debrecenben a thyssenkrupp

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. május 12. 15:44

Rugó- és stabilizátorgyártó üzemet épít Debrecenben a thyssenkrupp, a 11 milliárd forintos, 14 hónap alatt elkészülő zöldmezős beruházás helyszínén pénteken jelképesen megtették az első kapavágást a cég képviselői.

Sikeresek voltak Magyar Levente magyar gazdaságfejlesztést népszerűsítő körútjai Kárpátalján

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. április 21. 17:20

Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára sikeresnek ítéli a magyar kormány kárpátaljai magyar vállalkozásoknak nyújtott gazdaságfejlesztési támogatását népszerűsítő, pénteken záruló három körútját, amelyek során a Magyarországgal szomszédos ukrajnai megye mintegy 40 településén közel háromezer magyar vállalkozóval találkozott.