Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár

Magyar Levente

gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár

Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár

Vezető hírek

Három év alatt mintegy 30 milliárd forint hasznosul Kárpátalja gazdaságfejlesztésére

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. február 23. 17:39

Kárpátalját hosszútávon fenntartani képes fejlesztések valósulhatnak meg a térséget érintő mintegy 30 milliárd forint keretösszegű gazdaságfejlesztési program segítségével - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára a Bedeco Kft. csomagolóüzemében tett látogatásán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpán csütörtökön.

Új lendületet kapnak latin-amerikai kapcsolataink

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. február 23. 15:51

Magyar Levente gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár és Balogh Csaba közigazgatási államtitkár a magyar–paraguayi kapcsolatok fejlesztésének lehetőségeiről tárgyalt Óscar Cabello Sarubbi paraguayi külügyminiszter-helyettessel Budapesten 2017. február 23-án.

A magyar-baden-württembergi kapcsolatok tovább erősödnek

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. február 17. 16:33

Magyarország és Baden-Württemberg tartomány között kiemelt jelentőségű és erős a kapcsolat, ami a jövőben még inkább mélyülni fog - hangsúlyozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára pénteken a magyar-baden-württembergi vegyes bizottság Németországban tartott ülését követően telefonon az MTI-nek.

A GSI Hungary Kft. bővíti biatorbágyi mezőgazdasági gépgyárát

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. február 13. 18:00

Az egyesült államokbeli GSI-csoport Magyarországon működő regionális központja, a GSI Hungary Kft. bővíti biatorbágyi mezőgazdasági gépgyárát, saját forrásból 2,3 milliárd forint értékű gépberuházást és berendezés beszerzést hajt végre, egy ingatlanfejlesztő pedig 3 milliárd forint értékű gyártócsarnokot épít számukra - jelentette be Németh Zoltán, a GSI Hungary Kft. cégvezetője.

Magyar-Bajor Gyógyszerészeti és Orvostechnikai Szaknap

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. február 8. 16:14

2017. február 7-én a Müncheni Magyar Főkonzulátus Magyar-Bajor Gyógyszerészeti és Orvostechnikai Szaknap elnevezéssel konferenciát tartott Münchenben, a Müncheni Technológiai Centrumban közel 50 fő meghívott - kormányzati és egyetemi képviselők, üzletemberek - részvételével.

Több mint 2460 milliárd forint fordítható közútfejlesztésre 2020-ig

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2016. december 22. 15:38

Több mint 2460 milliárd forint fordítható a közúthálózat fejlesztésére 2020-ig, amelyből 1279 milliárd forint hazai forrás - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) külgazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Győrben, a várost keletről elkerülő út második, 3,8 kilométer hosszú szakaszának átadásán.

Magas szinten a magyar-szlovák politikai és gazdasági kapcsolatok

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2016. december 9. 15:32

A magyar-szlovák politikai és gazdasági kapcsolatok soha nem tapasztalt magas szintre jutottak - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára pénteken, a magyar-szlovák gazdasági vegyes bizottság ülése után tartott sajtótájékoztatón.

Kétoldalú megállapodással segítik a magyar-szlovák kapcsolatok bővülését

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2016. december 8. 16:11

A magyar-szlovák gazdasági kapcsolatok dinamikusan bővülnek, a további növekedés érdekében a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) és a Szlovák Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (SARIO) együttműködési megállapodást írt alá csütörtökön Budapesten.

Letették a kecskeméti elkerülő út befejező szakaszának alapkövét

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2016. december 8. 14:01

Az autópálya megépülése után a körgyűrű bezárása újabb nagy előrelépést hoz abban, hogy az 5-ös főút teherforgalma elkerülje Kecskemétet és élhetőbb legyen a város - jelentette ki Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára a 445-ös főút Kecskemétet észak felől elkerülő, befejező szakaszának csütörtöki alapkőletételén.