Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár

Magyar Levente

gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár

Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár

Vezető hírek

Sikeresek voltak Magyar Levente magyar gazdaságfejlesztést népszerűsítő körútjai Kárpátalján

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. április 21. 17:20

Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára sikeresnek ítéli a magyar kormány kárpátaljai magyar vállalkozásoknak nyújtott gazdaságfejlesztési támogatását népszerűsítő, pénteken záruló három körútját, amelyek során a Magyarországgal szomszédos ukrajnai megye mintegy 40 településén közel háromezer magyar vállalkozóval találkozott.

A kárpátaljai magyarság szülőföldön tartása a legfőbb célja a gazdaságfejlesztési támogatásnak

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. április 20. 18:19

A magyar kormány által a kárpátaljai magyarságnak nyújtott, minden korábbinál jelentősebb gazdaságfejlesztési támogatás legfőbb célja, hogy a szülőföldjén tartsa a közösséget, helyben segítse elő a magyar családok megélhetését, boldogulását - jelentette ki Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára csütörtökön a kárpátaljai Huszton.

Félmilliárd forintra pályázhatnak a muravidéki magyar vállalkozások

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. április 19. 0:13

Félmilliárd forint gazdaságfejlesztési forrást biztosít Magyarország a muravidéki magyar vállalkozásoknak 2017-ben - mondta Kiss-Parciu Péter határ menti gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár telefonon az MTI-nek kedden.

A nemzetközi környezetvédelmi normák betartására kérte Romániát a KKM államtitkára

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. április 11. 22:58

A nemzetközi környezetvédelmi normák betartására kérte Romániát Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) államtitkára - közölte a tárca kedden az MTI-vel.

„Food and Hotel Indonesia 2017”- Jakarta

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. április 11. 16:45

Dr. Pana Petra 2017. április 5-6. között hivatalos látogatást tett Jakartában, ahol részt vett a 14. alkalommal megrendezett „Food and Hotel Indonesia 2017” c. szakkiállítás ünnepélyes megnyitóján, a kiállító magyar cégek, valamint az indonéz importőrök és disztribútorok részvételével megtartott üzleti vacsorán.

Bekérették a román nagykövetség első beosztottját a folyószennyezés miatt

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. április 10. 15:27

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára, Magyar Levente kedd délutánra bekérette a budapesti román nagykövetség első beosztott diplomatáját az Aranyos folyó múlt heti szennyezésével kapcsolatban - közölte a tárca hétfőn az MTI-vel.

A kormány arra kéri ukrán partnereit, hagyjanak fel a kárpátaljai magyar intézmények vegzálásával

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. április 7. 18:00

A magyar kormány a leghatározottabban arra kéri ukrán partnereit, hogy hatóságaik hagyjanak fel a kárpátaljai magyar intézmények vegzálásával, a kijevi törvényalkotókat pedig arra, hogy ne hozzanak olyan jogszabályokat, amelyek visszalépést jelentenek a kisebbségi jogok terén - jelentette ki pénteken Munkácson a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára.

Másodízben tájékoztat Magyar Levente Kárpátalján a fejlesztési támogatásokról

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. április 7. 16:03

Másodízben tart tájékoztatókat a magyar kormány kárpátaljai magyar vállalkozásoknak szánt támogatásainak igényelhetőségéről Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára, ezúttal az ungvári, munkácsi és beregszászi járási településeken tett, pénteken befejeződő látogatása során.

Szingapúrban tárgyalt Pana Petra

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár, 2017. április 6. 11:57

Dr. Pana Petra külgazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkár 2017. április 2-4-én munkalátogatáson tartózkodott Szingapúrban. Sikeres tárgyalásokat folytatott a baromfi beviteli korlátozás feloldásáról, új húsexport engedélyek kiadásáról, kétoldalú regionalizációs állategészségügyi megállapodás előkészítéséről, valamint kormányközi együttműködési lehetőségek kidolgozásáról a közösségi közlekedés, városfejlesztés és digitalizáció, a kereskedelemfejlesztés és befektetés-ösztönzés területén.