Parlamenti Államtitkár

Magyar Levente

miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár

Vezető hírek

Közép-Európa egyre erősebb és ez sokakat irritál

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. május 18. 21:39

Közép-Európa egyre markánsabban zárkózik fel, egyre erősebb és markáns politikai véleményeket fogalmaz meg, ami sokakban irritációt vált ki - jelentette ki Magyar Levente, a külügyi tárca parlamenti államtitkára Pozsonyban, ahol részt vett a Globsec kül- és biztonságpolitikai fórum egyik panelbeszélgetésén pénteken.

A logisztika adja a GDP 6,5 százalékát

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. május 17. 15:45

Az erősödő magyar gazdaság egyik meghatározó ágazata a logisztika, amely a GDP 6,5 százalékát adja, több ezermilliárd forintos értéket állítva elő - mondta a Külgazdasági- és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára a Goodman-Auchan épületegyüttes bokrétaünnepén, csütörtökön.

Jól kell kommunikálnunk a Kínával folytatandó együttműködést

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. április 25. 11:24

Fontos a térség országainak együttműködése Kínával, miként az is, hogy ezzel kapcsolatban mindenki számára érthetően kommunikáljunk - hangsúlyozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Elérhető a Vízipari Pályázati Program nyerteseinek listája

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. április 4. 16:26

A pályázati program második felhívását 2018 januárjában hirdette meg a Külgazdasági és Külügyminisztérium, amelyre 67 darab érvényes pályázat érkezett. Joó István miniszteri biztos hangsúlyozta, hogy a támogatási igények összege megközelítőleg 777 millió forint volt, amely többszörösen meghaladta a rendelkezésre álló 270 millió forintos keretet.

Gombatermesztő- és feldolgozó üzemet épít a Fungaria Bio Zrt. a szabolcsi Nagykállóban

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. április 3. 17:29

Gombatermesztő- , feldolgozó- és kutatóközpontot, valamint komposztgyártó üzemet épít a Fungaria Bio Zrt. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállóban. A kormánytámogatással megvalósuló, 10,5 milliárd forint értékű beruházás projektbemutatóját kedden tartották a nyírségi kisvárosban.

Járműipari beszállítói központ épül Sajókeresztúron

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. április 3. 13:11

Járműipari beszállítói központot épít Sajókeresztúron, az egykori Borsodi Ércelőkészítő Mű (BÉM) területén az ECM-Clean Kft. 10 milliárd forintos beruházással, a létesítmény alapkövét kedden helyezték el.

Magyar-török üzleti együttműködési lehetőségek Afrikában

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. március 30. 7:39

Bus Szilveszter helyettes államtitkár 2018. március 28-án megbeszéléseket folytatott Ankarában, a Török Köztársaság Külügyminisztériumában és Gazdasági Minisztériumában.

Ötmilliárdos beruházással gyümölcsfeldolgozó és sűrítmény-gyártó üzem épül a szabolcsi Tornyospálcán

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. március 29. 20:09

Közel ötmilliárd forintos beruházással gyümölcsfeldolgozót és sűrítménygyártó üzemet épít a Hungarian Juice Company Kft. Tornyospálcán, a fejlesztés alapkövét csütörtökön tették le a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei község határában.

A járműipar az idei think.BDPST konferencia kiemelt témája

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. március 29. 8:08

A digitalizáció, a közlekedés és a szállítmányozás fejlesztései, valamint az e-közlekedés és az önvezető autók témakörét vizsgálja a harmadik budapesti think.BDPST innovációs konferencia szerdán és csütörtökön.