Parlamenti Államtitkár

Magyar Levente

parlamenti államtitkár

Vezető hírek

A kormány támogatja a Lengyelország melletti kiállást

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. február 20. 13:06

Helyénvalónak, időszerűnek és üdvözlendőnek nevezte a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára azt a kormánypárti kezdeményezést, melynek értelmében minden Lengyelország ellen irányuló döntést megvétóznak.

Február végén kezdődik az idei Frankofón Fesztivál

Kormányzat, 2018. február 12. 14:25

Zenei és színházi előadások mellett filmvetítések, irodalmi rendezvények, kerekasztal-beszélgetések és kiállítások színesítik a február 28-án kezdődő Frankofón Fesztivál programját.

Semmifajta megállapodás nem született

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. február 8. 13:14

Semmifajta megállapodás nem született az ukrán oktatási törvényről, Ukrajna továbbra sem hajtja végre a Velencei Bizottság ajánlásait - közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) helyettes államtitkára csütörtökön az MTI-vel.

Reális esély van a magyar-ukrán viszony normalizálására

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. február 7. 15:56

Jelentős lépés történt a magyar-ukrán kapcsolatok normalizálásának irányába, a két ország baráti együttműködésének helyreálltása felé - jelentette ki Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán Ungváron, ahol Vaszil Bodnar ukrán külügyminiszter-helyettessel az új ukrán oktatási törvény alkalmazásával, a határon átnyúló együttműködéssel és a határinfrastruktúra fejlesztésével kapcsolatos kérdéseket tekintették át.

Hatmilliárd forintból fejlesztette telephelyét a ContiTech Magyarország Kft. Nyíregyházán

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. január 23. 15:01

Mintegy hatmilliárd forintból fejlesztette nyíregyházi telephelyét a Continental autóipari cégcsoporthoz tartozó ContiTech Magyarország Kft., a cég egyebek mellett új kaucsukkeverő gyártósort, félkész terméket gyártó berendezést vásárolt, és komplett járműipari termelési technológiát alakított ki. A több mint kétmilliárd forintos kormányzati támogatással megvalósult fejlesztést kedden adták át a nyírségi megyeszékhelyen.

Bus Szilveszter fogadta Luis Alexander Mejilla-t, a CORPOAMAZONIA vezérigazgatóját

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. január 17. 16:20

Erősödő magyar-kolumbiai kapcsolatok – hazánk első lépésként az agrárgazdaság területén kíván szerepet vállalni a fél évszázados kolumbiai fegyveres konfliktust lezáró békemegállapodás utáni újjáépítésben

Altusz Kristóf helyettes államtitkár konzultációi Máltán

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. január 9. 17:25

Altusz Kristóf, a Külgazdasági és Külügyminisztérium európai és amerikai ügyekért felelős helyettes államtitkára 2018. január 9.-én hivatalos látogatást tett Valettában, ahol megbeszéléseket folytatott a máltai külügyminisztériumban, a Befektetésösztönzési Ügynökségnél, valamint találkozott a helyi sajtó képviselőivel.

Befejeződött a megbeszélés az EP-jelentés készítőjével

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. január 9. 17:07

Befejeződött a keddi megbeszélés Judith Sargentini európai parlamenti (EP-) képviselővel, aki a magyar jogállamiság helyzetéről szóló jelentést készíti - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára.

A kereszténységgel állítható meg a nyugati civilizáció romlása

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2018. január 5. 18:47

A Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint a kereszténységgel állítható meg a nyugati civilizáció romlása.