RSS feliratkozás

Fotók

Új malmot adtak át Kádártán

Új malmot adtak át Kádártán2014. november 19.

A legmodernebb technológiával felszerelt, 1,8 milliárd forintból megépített malomüzemet adtak át a Veszprém megyei Kádártán. Zsigó Róbert, a Földművelési Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára a szerdai átadáson hangsúlyozta, hogy a Szatmári Malom Kft. új üzeme 51 embernek ad munkát, ezen belül 15 új munkahelyet jelent. Fotó: Pelsőczy Csaba/FM
Orbán Viktor a a Magyar Diaszpóra Tanács IV. ülésén

Orbán Viktor a a Magyar Diaszpóra Tanács IV. ülésén2014. november 19.

Egy dolog nem változott az elmúlt 25 évben: az alapvető célunk továbbra is a nemzet határok feletti egyesítése - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Diaszpóra Tanács IV. ülésén a Várkert Bazár nagytermében.
A mezőgazdaság húzóágazat

A mezőgazdaság húzóágazat 2014. november 18.

A magyar nemzetgazdaság egyik húzóágazatának nevezte a mezőgazdaságot Orbán Viktor miniszterelnök kedden Fejér megyében, állattartó telepek átadásán.
Minden ország olyan lesz, amilyen a fiatalsága

Minden ország olyan lesz, amilyen a fiatalsága2014. november 15.

Cél, hogy sportért rajongó nemzetből sikeresen sportoló nemzetté váljunk - mondta Orbán Viktor a győri Audi Aréna avatóünnepségén.
25 éves a magyar AmCham és GE

25 éves a magyar AmCham és GE2014. november 14.

A magyar–amerikai kapcsolatok lényege, hogy a két ország között szövetség van a politikában, partnerség a gazdaságban és tisztelet a szellemi-kulturális életben – mondta Orbán Viktor az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) és a General Electric (GE) magyarországi jelenlétének 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen, pénteken Budapesten.
Hende Csaba Pristinában

Hende Csaba Pristinában2014. november 14.

Magyarország jelenleg nem tervezi a koszovói KFOR-misszióban szolgálatot teljesítő magyar katonai kontingens további erősítését, miután az idén jelentősen, mintegy 150 katonával növelték a létszámát - jelentette ki Hende Csaba honvédelmi miniszter, amikor pénteken a NATO-vezetésű békefenntartó erő pristinai főhadiszállásán találkozott a misszióban szolgáló magyar katonákkal. Fotók: Koszticsák Szilárd
Megfelelő jogi környezet kell a befektetőknek

Megfelelő jogi környezet kell a befektetőknek2014. november 12.

Megfelelő jogi környezetre van szükség ahhoz, hogy a Magyarországon befektető külföldi cégek biztonságban érezzék magukat – mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter 2014. november 12-én az Országházban, az amerikai kereskedelmi kamarával (AmCham) kötött stratégiai megállapodás ünnepélyes aláírásakor.
Orbán Viktor Budapesten fogadta Ilham Aliyev azeri elnököt

Orbán Viktor Budapesten fogadta Ilham Aliyev azeri elnököt2014. november 12.

Magyarország és egész Európa stratégiai érdekének tartja Orbán Viktor miniszterelnök, hogy Közép-Európába is érkezzen azeri gáz. A kormányfő erről azután beszélt, hogy kedden a Parlamentben tárgyalt a budapesti munkalátogatáson tartózkodó Ilham Aliyev azeri elnökkel.
300 milliárdos árvízvédelmi fejlesztés 2020-ig

300 milliárdos árvízvédelmi fejlesztés 2020-ig2014. november 7.

Mintegy 300 milliárd forintot fordít árvízvédelmi fejlesztésre Magyarország 2020-ig - jelentette be Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter pénteken Tunyogmatolcson, ahol átadta a 17 milliárd forintért épült Szamos-Kraszna-közi árvízszint-csökkentő tározót.
Orbán Viktor az Audi gyártásindítási ünnepségén

Orbán Viktor az Audi gyártásindítási ünnepségén2014. november 5.

Ahogyan az autóiparban, úgy a gazdaságban is nehéz új modelleket bevezetni; a magyar modell, mely a teljes foglalkoztatottságot tűzte ki céljául, sikeres – mondta Orbán Viktor szerdán Győrben, az Audi TT Roadster gyártásindítási ünnepségén. Fotó: Botár Gergely/Miniszterelnökség
Félárbocra engedték a nemzeti lobogót

Félárbocra engedték a nemzeti lobogót2014. november 4.

Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében katonai tiszteletadás mellett felvonták, majd félárbocra engedték Magyarország nemzeti lobogóját kedden reggel az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének és a szovjet csapatok bevonulásának 58. évfordulóján, a Parlament előtti Kossuth téren.