RSS feliratkozás

Fotók

Orbán Viktor évértékelője a Várkert Bazárban

Orbán Viktor évértékelője a Várkert Bazárban2015. február 27.

A következő éveknek a minden nap keményen dolgozó emberekről kell szólniuk - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében.
Megújul a Gül Baba türbéje

Megújul a Gül Baba türbéje2015. február 26.

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősítette a kormány a Gül Baba türbéjének felújítását.
Megemlékezés a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján

Megemlékezés a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján2015. február 25.

Nemet kell mondanunk a totalitárius eszmékre és gyakorlatokra, és igent az alaptörvényben foglalt értékek érvényesülésére – mondta a budapesti Clark Ádám téren rendezett 2015. február 24-i, szerdai megemlékezésen Trócsányi László igazságügyi miniszter.
Ahmet Davutoglu török kormányfő budapesti látogatása

Ahmet Davutoglu török kormányfő budapesti látogatása2015. február 24.

Orbán Viktor miniszterelnök katonai tiszteletadással fogadja a hivatalos látogatáson Budapesten tartózkodó Ahmet Davutoglu török kormányfőt.
Bűncselekmények áldozatainak napja alkalmából tartott szakmai konferencia

Bűncselekmények áldozatainak napja alkalmából tartott szakmai konferencia2015. február 23.

Itt az ideje annak, hogy a tisztességes eljárást kiterjesszük a sértettre, a sértett eljárási jogaira is – jelentette ki Trócsányi László igazságügyi miniszter 2015. február 23-án Budapesten, a bűncselekmények áldozatainak napja alkalmából tartott szakmai konferencián.
Vlagyimir Putyin Budapesten

Vlagyimir Putyin Budapesten 2015. február 17.

Budapestre érkezett Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki Orbán Viktor miniszterelnökkel az Országházban folytat megbeszélést, majd tárgyalásuk után közös sajtótájékoztatót tartanak.
Hatalmas volt az érdeklődés a busójárás iránt

Hatalmas volt az érdeklődés a busójárás iránt2015. február 15.

A busójárás, mint az egyik legkülönlegesebb hazai népszokás jelentőségére hívta fel a figyelmet Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Mohácson, a város télűző, tavaszköszöntő fesztiváljának hatalmas érdeklődés mellett rendezett fő programjain. Fotók: Sóki Tamás/MTI
Európa energiabiztonsága nehezen képzelhető el Georgia nélkül

Európa energiabiztonsága nehezen képzelhető el Georgia nélkül2015. február 10.

Miután az Ukrajnát elkerülő gázvezetékek kísérletei sorra elbuktak, Georgia szerepe Európa számára rendkívüli mértékben megnőtt – mondta Orbán Viktor miniszterelnök Irakli Garibashvili georgiai kormányfővel közösen tartott sajtótájékoztatóján.
Stratégiai megállapodásokat kötött az NFM

Stratégiai megállapodásokat kötött az NFM2015. február 10.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elsősorban a jogalkotási tevékenység előkészítésében, illetve a mindennapi munkában számít a stratégiai partnerek tapasztalataira - mondta Fónagy János, amikor újabb 6 partnerrel írt alá stratégiai megállapodást. Ezzel 25 szervezetre nőtt az együttműködés intézményes kerete.
Átadták a Barátság I. kőolajvezeték felújított szakaszát

Átadták a Barátság I. kőolajvezeték felújított szakaszát2015. február 9.

Ünnepélyesen átadta Orbán Viktor magyar és Robert Fico szlovák kormányfő a Barátság I. kőolajvezeték Százhalombatta és Ipolyság (Sahy) közötti felújított szakaszát a szlovák Transpetrol kőolajszállító vállalat kistompai (Tupá) átemelő állomásánál. Fotók: Botár Gergely
Tovább kell növelni a gazdaságon belül az agrárium szerepét

Tovább kell növelni a gazdaságon belül az agrárium szerepét2015. február 5.

Az agrárium és a hozzá kötődő ágazatok a magyar gazdaság teljesítményének 20-25 százalékát adják, ezt az arányt és a vidék megbecsülését tovább kell növelni a következő években - jelentette ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter egy szolnoki gazdafórumon. Fotó: Pelsőczy Csaba
Ötmilliárd forintos beruházás Orosházán

Ötmilliárd forintos beruházás Orosházán2015. február 3.

Százötven új munkahely létrejöttét jelentették be Orosházán a kanadai érdekeltségű Linamar Hungary Zrt. kibővült és új gépekkel felszerelt üzemcsarnokában. Az autóipari és gépgyártó cég 1,5 milliárd forintos uniós támogatással megvalósuló új technológiai fejlesztésének bejelentésén ott volt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.
Angela Merkel Budapesten

Angela Merkel Budapesten2015. február 2.

Hivatalos látogatásra érkezett a magyar fővárosba hétfőn Angela Merkel német kancellár. Fotók: Árvai Károly, Botár Gergely, Burger Barna/Miniszterelnökség, KKM
Átadták a demjéni Cascade barlangfürdőt

Átadták a demjéni Cascade barlangfürdőt 2015. január 29.

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter adta át a Cascade barlang- és élményfürdőt a Heves megyei Demjénben. Fotók: Bartolf Ágnes