Tudás- és innováció-menedzsmentért felelős államtitkárság

Tudás- és innováció-menedzsmentért felelős államtitkárság

Vezető hírek

Négy évtized után újraindul a szakképzés Sümegen

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Tudás- és innováció-menedzsmentért felelős államtitkárság, 2018. szeptember 25. 15:02

A négy évtized után újrainduló sümegi szakképzés küldetése, hogy visszaadja a kétkezi munka presztízsét ötvözve a régi mesterek tudását a mai kor vívmányaival - jelentette ki a Pápai Szakképzési Centrum megújult sümegi Acsády Ignác Szakképző Iskolájának átadó ünnepségén kedden a Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára.

Magyarország versenyképességét is alapvetően meghatározza az innovációs képesség

Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2018. szeptember 24. 10:34

Magyarország versenyképességét is alapvetően meghatározza az innovációs képesség - mondta el Szigeti Ádám, az Innovációs és Technológiai Minisztérium innovációért felelős helyettes államtitkára vasárnap, a Tudományok Fővárosa elnevezésű rendezvényen a budapesti Akvárium Klubban.

Megalakult a Szakképzési Innovációs Tanács

Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2018. szeptember 7. 15:50

Megtartotta alakuló ülését az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére létrejött Szakképzési Innovációs Tanács. A testület legfőbb célja, hogy rendszeres fórumot biztosítson az érdemi párbeszédhez a kormányzat és a szakképzési rendszer meghatározó szereplői között.