Parlamenti Államtitkárság

Dr. Völner Pál

parlamenti államtitkár

Vezető hírek

Az alaptörvényről és a családtámogatási rendszerről tájékozódtak kanadai képviselők

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 11. 13:50

Az alaptörvényről és a családtámogatási rendszerről tájékozódtak Magyarországra érkezett kanadai országgyűlési képviselők – mondta el az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára 2017. október 11-én az MTI-nek.

Rendszeres embervásárt akar indítani Brüsszel

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 10. 7:46

Az Európai Egyesült Államok kikiáltásához vezető út egyik fontos állomása lenne a kötelező betelepítési kvóta, nagyobb számú idegen csoportok szisztematikus beköltöztetésével ugyanis gyorsan szét lehetne zilálni Európa ma még egységes nemzeteit – mondta a Magyar Időknek Völner Pál, aki szerint a kvótarendszer a gyakorlatban egyfajta embervásárként működne.

Az unió azt üzeni, Európa kapui nyitva

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 2. 10:34

Brüsszel zöld lámpának tekinti az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló kvótaítéletét ahhoz, hogy egyúttal fel is gyorsítsa és automatizmussá tegye a migránsok gyors ütemű betelepítését a kontinensre – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Hírlapban 2017. október 2-án megjelent interjúban.

A nemzetállami intézkedések védik az EU-t

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. szeptember 27. 9:11

A nemzetállami intézkedések védik meg az EU határait, az unió e téren nem volt sikeres – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna 2017. szeptember 27-i reggeli műsorában.

Brüsszel a "Soros-terv" szerint halad

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. szeptember 26. 14:50

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárának elmondása szerint Brüsszel a "Soros-terv" szerint halad, holott a milliárdos víziója szerinti kötelező betelepítési kvótáról szóló vita lassan "okafogyottá válik", mert kedden lejár az azt előíró határozat hatálya.

Soros 2015-ben vázolta fel tervét

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. szeptember 23. 17:52

Soros György milliárdos spekuláns 2015 júliusában a Financial Timesban vázolta fel elképzeléseit, amelyek szerint az uniónak évente egymillió bevándorlót kell befogadnia és egy állandó, kötelező mechanizmus révén kell szétosztania a tagállamok között - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

A kormány üdvözli az EJEB döntését a fellebbezés ügyében

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. szeptember 20. 15:03

Magyarország üdvözli az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) döntését, amellyel elfogadták a magyar kormány fellebbezését azon két bangladesi menedékkérő ügyében, akiket a testület elsőfokú ítélete szerint 2015 őszén jogellenesen tartottak fogva, majd küldtek vissza Szerbiába - közölte Völner Pál igazságügyi államtitkár az MTI-nek adott szerdai telefonos interjújában.

A kvótaper csupán a kezdet volt

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. szeptember 14. 7:58

Jean-Claude Juncker a bevándorláspárti Brüsszel hangja, megszokhattuk már, hogy a bizottság újra és újra megtámadja Magyarországot amiatt, hogy nem bevándorláspárti, ők azt szeretnék elérni, hogy elbontsuk a kerítést, beengedjük a migránsokat – nyilatkozta az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a Magyar Időknek.

Az unióban élő terroristagyanús személyeket is ki kell szűrni

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. augusztus 29. 7:43

A Nyugat-Európában egyre szaporodó terrorista támadások miatt szükséges, hogy a magyar bűnüldözés az unióban élő terroristagyanús személyeket is azonosítsa, adott esetben kiszűrje, feltartóztassa – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Időknek.