Parlamenti Államtitkárság

Dr. Völner Pál

parlamenti államtitkár

Vezető hírek

Magyarország szuverenitását kérdőjelezik meg a kötelezettségszegési eljárásokkal

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. december 9. 9:05

Az ország szuverenitását akarják megkérdőjelezni a kötelezettségszegési eljárásokkal - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szombat reggel telefonon az MTI-nek.

A kormány válaszolt a civiltörvénnyel kapcsolatban az Európai Bizottságnak

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. december 5. 13:30

Alaptalannak tartja a kormány a külföldről támogatott civilszervezetek ügyében folyó kötelezettségszegési eljárást, és ezt kedden közölte az Európai Bizottsággal a szervezetnek küldött válaszban – jelentette be Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten tartott sajtótájékoztatóján 2017. december 5-én.

Elengedhetetlen a nemzetközi együttműködés az emberkereskedelem elleni küzdelemben

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. december 4. 10:37

Elengedhetetlen a nemzetközi együttműködés az emberkereskedelem elleni küzdelemben, hiszen gyakran több országot is behálózó bűnszervezetek állnak a cselekmények mögött – mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az emberkereskedelemről rendezett konferencián 2017. november 4-én, Budapesten.

Elismerés övezi a közjegyzők munkáját

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. november 17. 13:54

Elismerés övezi a közjegyzői hivatásrend tevékenységét, és élvezi a jogalkotó bizalmát is, mert a rájuk bízott feladatokat magas színvonalon és hatékonyan tudják ellátni - mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára egy konferencián.

A Soroshoz köthető ügyekben különösen érzékeny az Európai Bizottság

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. november 7. 8:26

A Soros Györgyhöz köthető ügyekben különösen érzékeny és arrogáns az Európai Bizottság a magyar kormánnyal – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára 2017. november 7-én, kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Sürgeti az idő a migrációpártiakat

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 30. 8:28

Az Európai Unió erőviszonyainak átrendeződésétől tartanak a bevándorláspárti liberálisok a 2019-es EP-választások után, ezért a következő időszakban próbálják majd áterőltetni a Soros-tervet és életbe lépetni a migránsok állandó elosztását előíró kötelező kvótarendszert - nyilatkozta a Magyar Időknek Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Az ország elsöprő többsége nem akar párhuzamos társadalmakat

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 24. 11:47

Az ország elsöprő többsége nem akar párhuzamos társadalmakat, gettósodást, migránsokat - nyilatkozta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Pesti Srácoknak adott interjújában.

Brüsszel ismét kettős mércét alkalmaz - Reagálás Tomás Bocek, az Európa Tanács (ET) főtitkárának menekültügyi különmegbízottja nyilatkozatára

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 19. 15:45

Az Igazságügyi Minisztérium a leghatározottabban visszautasítja Tomás Bocek, az Európa Tanács (ET) főtitkárának menekültügyi különmegbízottja állításait. A Magyarország bevándorláspolitikáját támadó újabb jelentés egyszerűen nem felel meg a valóságnak, Brüsszel ismét kettős mércét alkalmaz.

Parlament előtt a Czeglédy-ügyben károsult diákok kártalanítása

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 19. 11:20

A kormány támogatja a Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli kárrendezéséről szóló kormánypárti javaslatot - jelentette ki Völner Pál az Országgyűlés csütörtöki ülésén.