Parlamenti Államtitkárság

Dr. Völner Pál

parlamenti államtitkár

Vezető hírek

Felgyorsulhatnak az eljárások az új büntetőeljárási törvénnyel

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. február 15. 11:54

Felgyorsulhatnak a bírósági eljárások az új büntetőeljárási törvény elfogadásával – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára 2017. február 14-én az M1 aktuális csatornán.

A Tatabánya–Esztergom járműipari térséget fejlesztő társaság alakult Esztergomban

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. február 8. 17:51

Esztergomban megalakult 2017. február 8-án a Tatabánya–Esztergom Kiemelt Járműipari Térség és Fejlődési Zóna Nonprofit Kft., a társaság alapítói Esztergom és Tatabánya önkormányzata, az Edutus Főiskola, a megyei önkormányzat, valamint a megyei kereskedelmi és iparkamara.

Az egyházi iskolák segítenek továbbadni az értékeket

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. január 27. 17:13

Az egyházi oktatási intézményeknek nemcsak oktatniuk kell, hanem – értékeket felmutató közegként – példát is kell mutatniuk a fiataloknak, nyilatkozta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a Katolikus Rádiónak.

Remélhetőleg nem lesz akadálya az új büntetőeljárási törvény elfogadásának

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. január 21. 14:42

Szakmai egyetértés alakult ki a parlamenti pártok között az új büntetőeljárási törvényről, így remélhetőleg nem lesz akadálya annak, hogy az Országgyűlés tavasszal elfogadja a kódexet – nyilatkozta Völner Pál igazságügyi államtitkár a Magyar Hírlap 2017. január 21-i, szombati számában.

Világháborús emlékműveket avattak Esztergomban

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. január 20. 19:53

Felavatták Esztergomban, az egykori Szent Anna temetőben pénteken a Béke Angyala emlékművet, amely a város közelében lévő, első világháborús hadifogolytábor 3500 áldozatára emlékeztet, valamint a szovjet Vörös Hadsereg környékbeli harcokban elesett katonáinak emlékművét. A megemlékezésen Völner Pál is beszédet mondott.

Lezárult a büntetőeljárási kódex egyeztetése a pártokkal

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. január 10. 14:09

Lezárult a büntetőeljárási kódex egyeztetése a parlamenti pártokkal, a törvényjavaslatot várhatóan februárban kezdi tárgyalni az Országgyűlés – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára az MTI-nek a 2017. január 10-i egyeztetést követően.

A kormány bízik abban, hogy jogi döntés születik a kvótaperben

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2016. december 28. 8:29

A kormány bízik abban, hogy az Európai Bíróság nem politikai, hanem jogi döntést hoz a kvótaperben - nyilatkozta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Hírlap szerdai számában megjelent interjúban.

Átláthatóbbá vált az általános közigazgatási rendtartás

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2016. december 6. 12:48

"Átláthatóbbá és egyértelműbbé" vált az általános közigazgatási rendtartás, nincsenek benne koherenciazavarok – mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára 2016. december 6-án Budapesten, miután a parlament elfogadta az általános közigazgatási rendtartásról és a közigazgatási perrendtartásról szóló jogszabályokat.