Parlamenti Államtitkárság

Völner Pál

miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár

Vezető hírek

A parlament hozzájárulása nélkül mások ne dönthessenek migrációs ügyekben

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. május 31. 8:51

Az Országgyűléshez benyújtott alaptörvény-módosításnak a bevándorlással kapcsolatban az az egyik fontos eleme, hogy a magyar parlament hozzájárulása nélkül nem lehet dönteni ilyen kérdésben, nem határozhatják meg mások, hogy ki éljen az országunkban – jelentette ki a Magyar Hírlapnak adott interjúban Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára 2018. május 31-én.

Magyarország nem lesz a migránsbiznisz áldozata

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. április 17. 15:47

Magyarország ahogy eddig, a jövőben is meg fogja védeni határait, és nem fogja engedni, hogy a migránsbiznisz áldozatává tegyék - mondta az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára.

A MAHART újraindítja dömösi átkelőhajóját

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. április 5. 15:23

A MAHART PassNave Kft. újraindítja a dömösi járatát, amely a Duna bal partján lévő dömösi vasúti megálló és a jobb parton található kikötő között biztosítja az átkelést a folyón – mondta el a társaság ügyvezetője 2018. április 5-én a dömösi kikötőben.

Felújították a Törvényházat Egerben

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. április 3. 15:04

A kormány kiemelt célja az igazságszolgáltatásban is, hogy a feladatellátáshoz méltó környezet kialakítását segítse – hangoztatta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára 2018. április 3-án Egerben, a felújított Törvényház átadásán.

Soros-jelöltjei tönkretennék a gazdaságot is

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. április 3. 11:25

Az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára szerint Soros jelöltjei nem csak a migránsokat engednék be, de ismét tönkretennék a gazdaságot, ezért aki szeretné megvédeni Magyarország biztonságát és gazdasági önrendelkezését, az április 8-án a Fidesz–KDNP jelöltjeire szavaz.

Nem használható föl a migráció az állam ellenében

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 24. 23:00

A Stop Soros néven emlegetett törvénycsomag nem adna engedélyt olyan szervezetek működésére, amelyek a migrációt az állam ellenében használnák föl - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

Nemzetbiztonsági okokból szükséges a Stop Soros törvénycsomag

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 23. 14:54

Nemzetbiztonsági okokból nagy szükség van a Stop Soros törvénycsomagra, ez az elmúlt napokban még bizonyosabbá vált - nyilatkozta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a sajtó képviselőinek pénteken.

Magyarország benyújtotta az ellenkérelmet a kötelezettségszegési eljárásban

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 22. 15:55

Magyarország a héten benyújtotta az ellenkérelmet a kötelezettségszegési eljárásban az Európai Unió Bíróságához - nyilatkozta az Igazságügyi Minisztérium (IM) államtitkára a közmédiának Budapesten csütörtökön.

Karácsony Gergely vonja ki a politikai erővonalból Bárándy Pétert

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 14. 16:31

Karácsony Gergelynek ki kell vonnia a politikai erővonalból Bárándy Péter volt szocialista igazságügyi minisztert - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára újságíróknak szerdán Budapesten.