Parlamenti Államtitkárság

Dr. Völner Pál

parlamenti államtitkár

Vezető hírek

Hazánk nem nyitja ki a kapukat

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 27. 8:08

Az Európai Bíróságra óriási nyomás nehezedik a kvótaperben, a befolyásolás szándékával fellépő szereplők azt szeretnék elérni, hogy a testület ne a magyar és szlovák érveket fogadja el - nyilatkozta a Magyar Időknek Völner Pál. Az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a lap keddi számában olvasható interjúban kijelentette: nem nyithatjuk meg kapuinkat az illegális migránsok előtt.

A bevándorlók családjai a szülőföldjükön egyesülhessenek

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 20. 9:13

Magyarország is támogatja a bevándorló családok újraegyesítését, de nem Európában, hanem a szülőföldjükön - reagált a Magyar Hírlapnak Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Nils Muiznieks, az Európa Tanács emberi jogi biztosának hétfői jelentésére, amely szerint az európai országoknak meg kell szüntetniük a menekült családok újraegyesítését gátló akadályokat.

A bangladesi migránsok ügyében hozott döntés a schengeni egyezményt támadja

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 15. 10:33

Az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára szerint az Emberi Jogok Európai Bírósága által Ilias és Ahmed bangladesi bevándorlók ügyében hozott döntése a schengeni határvédelmi egyezményt támadja.

Bizniszmigrációt indíthat el a strasbourgi bíróság döntése

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 14. 15:03

Magyarország fellebbezett a strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bíróságának két bangladesi menedékkérővel kapcsolatos márciusi döntése ellen, mert a kormány álláspontja szerint „bizniszmigrációt” indíthat el az emberi jogok európai egyezményének ilyen értelmezése – mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára 2017. június 14-i sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Magyarország fellebbez a strasbourgi bíróság bangladesiekkel kapcsolatos döntése ellen

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 10. 9:58

Magyarország fellebbez a strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bíróságának két bangladesi menedékkérővel kapcsolatos márciusi döntése ellen - közölte Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI-vel.

A DK nyílt támadást intézett a független igazságszolgáltatás ellen

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 9. 14:08

Az Igazságügyi Minisztérium mély megdöbbenéssel értesült arról, hogy a magát demokratának valló Gyurcsány Ferenc nyílt támadást intézett a független magyar igazságszolgáltatás ellen, hiszen a Sukoró-ügyben hozott, jogerős bírósági döntés után azt mondta: ha az ellenzék kerül hatalomra, börtönbe kerülnek az ügyben eljáró bírók.

Völner Pál a devizahitelesek megsegítéséről

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 6. 13:12

Völner Pál államtitkár Hadházy Ákos (LMP) napirend előtti felszólalására felelt az Országgyűlés 2017. június 6-i ülésnapján.

Litván delegációval tárgyalt Völner Pál

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 18. 17:28

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a litván országgyűlés (Seimas) Államigazgatási és Önkormányzati bizottságának elnökével, Povilas Urbsysszal és alelnökével, Algis Strelciunasszal tárgyalt 2017. május 16-án az Országházban.

Az eszközkezelő megmentette a lakásokat

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 18. 15:48

Völner Pál államtitkár Z. Kárpát Dániel (Jobbik) interpellációjára válaszolt az Országgyűlés 2017. május 15-i ülésnapján.