Parlamenti Államtitkárság

Dr. Völner Pál

parlamenti államtitkár

Vezető hírek

Litván delegációval tárgyalt Völner Pál

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 18. 17:28

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a litván országgyűlés (Seimas) Államigazgatási és Önkormányzati bizottságának elnökével, Povilas Urbsysszal és alelnökével, Algis Strelciunasszal tárgyalt 2017. május 16-án az Országházban.

Az eszközkezelő megmentette a lakásokat

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 18. 15:48

Völner Pál államtitkár Z. Kárpát Dániel (Jobbik) interpellációjára válaszolt az Országgyűlés 2017. május 15-i ülésnapján.

Soros instrukciói alapján támadják a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló javaslatot

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 12. 14:18

A külföldről támogatott szervezetek átláthatóságát biztosító törvényjavaslatot a bevándorláspárti szervezetek Soros György instrukciói alapján támadják – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára 2017. május 12-én, újságíróknak.

A kvótarendszer jogsértő lenne

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 11. 11:22

Ha meg is valósulna a menedékkérők uniós államok közötti, kvóta szerinti elosztása, a rendszer következetes alkalmazása jogsértő helyzetet eredményezne – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az M1 reggeli műsorában 2017. május 11-én.

Az ügyvédi törvény a közbizalom erősödését célozza

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 5. 13:15

Völner Pál, az igazságügyi tárca parlamenti államtitkára 2017 . május 5-én az Országgyűlésben tartott expozéjában egyre bonyolultabbnak nevezte az utóbbi évtized jogvitáit és úgy értékelt: azokhoz jogi szaktudással rendelkező szakemberek közreműködése szükséges.

A választottbíráskodásról szóló törvényjavaslat vonzóbbá teheti a hazai befektetési környezetet

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 5. 11:45

Az választottbíráskodásról szóló törvényjavaslat új alapokra helyezi a magyarországi állandó választottbíráskodás szervezeti kereteit, kezeli a felmerült szabályozási hiányosságokat, valamint hozzájárul a hazai befektetési környezet vonzóbbá tételéhez, közvetve elősegíti Magyarország versenyképességének javítását, gazdaságának erősödését – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára az előterjesztés 2017. május 5-i parlamenti vitájában.

A képviseleti jogot nem kell külön-külön igazolni az egyes bírósági eljárásokban

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 5. 11:02

A jövőben az általános meghatalmazást elegendő lesz egyetlen bíróság előtt bejegyeztetni, és ez már akár az ország összes bírósága előtt kiválthatja az egyedi meghatalmazást – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a bírósági peres és nemperes eljárásokra adott általános meghatalmazások közhiteles nyilvántartásáról szóló törvényjavaslatot ismertetve 2017. május 5-én az Országgyűlésben.

Magyarország fellebbez a bangladesi bevándorlók ügyében hozott döntés ellen

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 25. 16:21

Magyarország a Nagykamarához fordul az Emberi Jogok Európai Bírósága által az Ilias és Ahmed bangladesi bevándorlók kontra Magyarország ügyben hozott döntés miatt – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülése után tartott sajtótájékoztatón 2017. április 25-én Budapesten.

Május 20-ig az emberek megerősíthetik a kormány álláspontját

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 21. 14:15

A nemzeti konzultáció során május 20-ig az emberek megerősíthetik a kormány illegális bevándorlásról kialakított álláspontját - mondta Völner Pál sajtótájékoztatón.