Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság

Vízkelety Mariann

igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkár

Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

A helyi áldozatsegítő programok összhangban vannak a központi stratégiával

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2017. március 30. 14:25

A helyi önkormányzatok és kormányhivatalok áldozatsegítéssel kapcsolatos megközelítése nagyon közel áll az Igazságügyi Minisztérium (IM) által elfogadott áldozatvédelmi stratégiához - mondta a tárca igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára 2017. március 30-án egy budapesti konferencián.

Létező igényekre épül az új áldozatvédelmi stratégia

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2017. február 22. 11:31

Létező igényekre épül az Igazságügyi Minisztérium (IM) által kialakított új áldozatvédelmi stratégia - mondta a tárca igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára a bűncselekmények áldozatainak napján.

500 millió forintot biztosít az igazságügyi tárca a jogi karok támogatására

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2017. január 28. 10:22

Ötszázmillió forintot biztosít az igazságügyi tárca a jogi karok támogatására, és ebből 225 millió jut arra, hogy egy ösztöndíjprogrammal felkeltsék a fiatalok érdeklődését a vidéki egyetemeken folyó jogászképzés iránt – nyilatkozta Vízkelety Mariann, az Igazságügyi Minisztérium igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára a Mediaworks lapoknak.

Vízkelety Mariann a Munkaügyi Bírák Országos Egyesületével egyeztetett

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2016. október 7. 12:58

Vízkelety Mariann igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkár az Országgyűléshez benyújtott közigazgatási perrendtartás tervezetével összefüggő szervezeti változásokról egyeztetett a Munkaügyi Bírák Országos Egyesületének képviselőivel, dr. Tallián Blanka elnökkel, dr. Tálné dr. Molnár Erika egyesületi titkárral és dr. Németh Zoltánnal, a Budapest Környéki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság elnökével 2016. október 6-án.

Vízkelety Mariann a női jogokról

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2016. szeptember 27. 10:42

Bartos Mónika, a Fidesz képviselője az Országgyűlés 2016. szeptember 26-i ülésnapján azt mondta, hogy a bevándorláshullám felelőtlen kezelése komoly feszültségeket okozott az EU-ban, a bevándorlókat fogadó, korábban békés országokban az elmúlt két évben jelentősen emelkedett a zaklatások és az erőszakos bűncselekmények száma. A kormánypárti politikus arról kérdezett, hogy kiállnak-e nők mellett a hazai és nemzetközi jogvédő szervezetek.

Vízkelety Mariann a közpénzügyek alaptörvényi szabályairól

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2016. szeptember 13. 17:21

Dr. Vízkelety Mariann, az Igazságügyi Minisztérium igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára A közpénzügyek alaptörvényi szabályai címmel tartott előadást 2016. szeptember 13-án.