Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság

Vízkelety Mariann

igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkár

Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

Létező igényekre épül az új áldozatvédelmi stratégia

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2017. február 22. 11:31

Létező igényekre épül az Igazságügyi Minisztérium (IM) által kialakított új áldozatvédelmi stratégia - mondta a tárca igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára a bűncselekmények áldozatainak napján.

500 millió forintot biztosít az igazságügyi tárca a jogi karok támogatására

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2017. január 28. 10:22

Ötszázmillió forintot biztosít az igazságügyi tárca a jogi karok támogatására, és ebből 225 millió jut arra, hogy egy ösztöndíjprogrammal felkeltsék a fiatalok érdeklődését a vidéki egyetemeken folyó jogászképzés iránt – nyilatkozta Vízkelety Mariann, az Igazságügyi Minisztérium igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára a Mediaworks lapoknak.

Vízkelety Mariann a Munkaügyi Bírák Országos Egyesületével egyeztetett

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2016. október 7. 12:58

Vízkelety Mariann igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkár az Országgyűléshez benyújtott közigazgatási perrendtartás tervezetével összefüggő szervezeti változásokról egyeztetett a Munkaügyi Bírák Országos Egyesületének képviselőivel, dr. Tallián Blanka elnökkel, dr. Tálné dr. Molnár Erika egyesületi titkárral és dr. Németh Zoltánnal, a Budapest Környéki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság elnökével 2016. október 6-án.

Vízkelety Mariann a női jogokról

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2016. szeptember 27. 10:42

Bartos Mónika, a Fidesz képviselője az Országgyűlés 2016. szeptember 26-i ülésnapján azt mondta, hogy a bevándorláshullám felelőtlen kezelése komoly feszültségeket okozott az EU-ban, a bevándorlókat fogadó, korábban békés országokban az elmúlt két évben jelentősen emelkedett a zaklatások és az erőszakos bűncselekmények száma. A kormánypárti politikus arról kérdezett, hogy kiállnak-e nők mellett a hazai és nemzetközi jogvédő szervezetek.

Vízkelety Mariann a közpénzügyek alaptörvényi szabályairól

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2016. szeptember 13. 17:21

Dr. Vízkelety Mariann, az Igazságügyi Minisztérium igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára A közpénzügyek alaptörvényi szabályai címmel tartott előadást 2016. szeptember 13-án.

Szakmai egyeztetés a Magyar Közigazgatási Bírák Egyesületével

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2016. szeptember 12. 15:31

Az Igazságügyi Minisztérium a Magyar Közigazgatási Bírák Egyesületének (MKBE) képviselőivel folytatott szakmai egyeztetést 2016. szeptember 12-én. A felek áttekintették az önálló közigazgatási bíráskodás megteremtésére irányuló elképzeléseiket.