Igazságügyi Minisztérium

Trócsányi László

igazságügyi miniszter

Vezető hírek

Nemzetbiztonsági okokból szükséges a Stop Soros törvénycsomag

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 23. 14:54

Nemzetbiztonsági okokból nagy szükség van a Stop Soros törvénycsomagra, ez az elmúlt napokban még bizonyosabbá vált - nyilatkozta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a sajtó képviselőinek pénteken.

Magyarország minden segítséget megad Bosznia-Hercegovina európai uniós integrációjához

Igazságügyi Minisztérium, 2018. március 23. 14:04

Magyarország minden segítséget megad Bosznia-Hercegovina európai uniós integrációjához mind politikai, mind szakértői szinten - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter szarajevói tárgyalásait követően pénteken az MTI-nek.

Magyarország benyújtotta az ellenkérelmet a kötelezettségszegési eljárásban

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 22. 15:55

Magyarország a héten benyújtotta az ellenkérelmet a kötelezettségszegési eljárásban az Európai Unió Bíróságához - nyilatkozta az Igazságügyi Minisztérium (IM) államtitkára a közmédiának Budapesten csütörtökön.

Meg kell őrizni nemzetközi reputációnkat

Igazságügyi Minisztérium, 2018. március 19. 20:52

A következő években számos területen állunk továbbra is elhúzódó nemzetközi vitákban, ezért sem mindegy, ki vezeti 2018 és 2022 között az országot - hangsúlyozta hétfői budapesti lakossági fórumán az igazságügyi miniszter, kiemelve, hogy ma Magyarországnak erős a nemzetközi reputációja.

Nem zárkózhatunk elefántcsonttoronyba

Igazságügyi Minisztérium, 2018. március 19. 14:53

Egyik jogászi hivatásrend sem zárkózhat elefántcsonttoronyba, mert munkáját figyeli a társadalom – mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter egy szakmai kiadvány bemutatóján 2018. március 19-én Budapesten.

Áldozatsegítő központ nyílt Miskolcon

Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2018. március 19. 14:49

A budapesti után áldozatsegítő központ nyílt 2018. március 19-én Miskolcon, a létesítmények átadásával megkezdődött egy országos hálózat létrehozása.

Csongrád Megye Díszpolgára címmel tüntették ki Trócsányi Lászlót

Igazságügyi Minisztérium, 2018. március 14. 20:11

Csongrád Megye Díszpolgára címmel tüntették ki Trócsányi László igazságügyi minisztert, a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzorát. Az elismerést szerdán az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából rendezett Nemzeti esten adták át Szegeden.

Karácsony Gergely vonja ki a politikai erővonalból Bárándy Pétert

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 14. 16:31

Karácsony Gergelynek ki kell vonnia a politikai erővonalból Bárándy Péter volt szocialista igazságügyi minisztert - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára újságíróknak szerdán Budapesten.

Erdély jogtörténete a magyar identitás része

Igazságügyi Minisztérium, 2018. március 12. 13:11

Erdély jogtörténete a magyar identitás része – mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter a témát feldolgozó kötet bemutatóján 2018. március 12-én Budapesten.