Igazságügyi Minisztérium

Trócsányi László

igazságügyi miniszter

Vezető hírek

A svéd politikai vezetés újra bizonyítja, hogy bevándorláspárti

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. augusztus 7. 9:00

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára szerint a svéd politikai vezetés "köztudottan migránspárti", a saját országát már "elárasztotta" migránsokkal, a magyar kormány viszont ezt továbbra sem akarja.

Kecsmár Krisztián a Bel- és Igazságügyi Tanács informális ülésén vett részt

Igazságügyi Minisztérium, Európai Uniós és Nemzetközi Igazságügyi Együttműködésért Felelős Államtitkárság, 2018. július 13. 14:21

Kecsmár Krisztián, az Igazságügyi Minisztérium Európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős államtitkára képviselte Magyarországot a Bel- és Igazságügyi Tanács informális ülésén Innsbruckban 2018. július 12-13-án.

Hétpárti egyeztetés a gyülekezési és a magánélet védelméről szóló törvényekről

Igazságügyi Minisztérium, 2018. július 4. 18:50

Trócsányi László igazságügyi miniszter és Pintér Sándor belügyminiszter szakmai egyeztetésre hívta a parlamenti pártokat a gyülekezési és a magánélet védelméről szóló törvényekről az Igazságügyi Minisztériumba.

Osztrák–magyar bilaterális igazságügyi miniszteri találkozó

Igazságügyi Minisztérium, 2018. július 3. 13:13

Trócsányi László igazságügyi miniszter kétoldalú megbeszélést folytatott Joseph Moserrel, az igazságügyért és reformokért felelős osztrák miniszterrel a fontosabb igazságügyi kérdésekről 2018. július 2-án, Sopronban.

Trócsányi László prioritásnak tartja a közigazgatási bíróság kérdését

Igazságügyi Minisztérium, 2018. június 30. 12:13

Prioritásnak tartja a közigazgatási bíróság kérdését Trócsányi László igazsági miniszter, aki a boon.hu hírportálon megjelent interjúban hangsúlyozta: a cél a közigazgatási bíráskodás színvonalának emelése.

Stratégiai megállapodást kötött az Audi, a Mol és az SZTE

Kormányzat, 2018. június 29. 18:50

Egyebek mellett megújuló üzemanyagok fejlesztéséről szóló stratégiai megállapodást kötött az Audi Hungaria Zrt., a Mol-csoport és a Szegedi Tudományegyetem (SZTE), a dokumentumot pénteken írták alá Szegeden.

Gyorsabbak lesznek a büntetőeljárások

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. június 29. 8:16

A július 1-jén hatályba lépő új büntetőeljárási törvény egyik legfontosabb célja az, hogy erősebb védelmet kapjanak az áldozatok és a sértettek – mondta Völner Pál igazságügyi államtitkár a Magyar Hírlapnak.

Trócsányi Lászlót a Miskolci Egyetem díszdoktorává avatták

Igazságügyi Minisztérium, 2018. június 28. 20:16

A Miskolci Egyetem 2018. június 28-ai diplomaátadó ünnepi szenátusi ülésén Doctor Honoris Causa címet adományozott Prof. Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszternek, egyetemi tanárnak.

A közösségi médiában közzétett tartalom is privátszféra része

Igazságügyi Minisztérium, 2018. június 26. 18:08

Az Igazságügyi Minisztérium a Kormány képviseletében a mai napon benyújtotta az Országgyűlésnek a gyülekezési jogról valamint a magánélet védelméről szóló törvényjavaslatokat.