Igazságügyi Minisztérium

Trócsányi László

igazságügyi miniszter

Vezető hírek

Magyarország fellebbez a bangladesi bevándorlók ügyében hozott döntés ellen

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 25. 16:21

Magyarország a Nagykamarához fordul az Emberi Jogok Európai Bírósága által az Ilias és Ahmed bangladesi bevándorlók kontra Magyarország ügyben hozott döntés miatt – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülése után tartott sajtótájékoztatón 2017. április 25-én Budapesten.

Trócsányi László megbeszélése Thorbjørn Jaglanddal

Igazságügyi Minisztérium, 2017. április 24. 16:14

Trócsányi László igazságügyi miniszter a mai napon részt vett az Emberi Jogok Európai Bírósága új magyar bírája, Paczolay Péter ünnepélyes beiktatásán Strasbourgban.

Május 20-ig az emberek megerősíthetik a kormány álláspontját

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 21. 14:15

A nemzeti konzultáció során május 20-ig az emberek megerősíthetik a kormány illegális bevándorlásról kialakított álláspontját - mondta Völner Pál sajtótájékoztatón.

A Soros által támogatott szervezetek sérelmezik a támogatás feltüntetését

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 20. 23:15

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárának közlése szerint főleg a Soros György által támogatott szervezetek érzik úgy, hogy megbélyegzi őket, ha fel kell tüntetniük a külföldről kapott támogatást.

A civiltörvényt azok kritizálják, akik nem az ország érdekeit tartják szem előtt

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 20. 8:48

Azon civil szervezetek kritizálják az új törvényt, amelyek nem az ország érdekeit tartják szem előtt - mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Erős viták előtt állunk

Igazságügyi Minisztérium, 2017. április 11. 15:06

Uniós szinten "erős viták előtt állunk", de azokat Magyarország szuverenitásának védelmében meg kell tudni vívni - hangoztatta az igazságügyi miniszter kedden Budapesten, egy migrációs fórumon.

A párbeszéd javítja a jogalkotás és a jogalkalmazás alkotmányosságát

Igazságügyi Minisztérium, 2017. április 10. 15:25

A jogállamiság, az alapjogvédelem színvonala az Alkotmánybíróság (Ab), a bíróságok és az Igazságügyi Minisztérium (IM) létfontosságú közös ügye és felelőssége - mondta Sulyok Tamás, az Ab elnöke az Ab, a Kúria és az IM közös konferenciáján Budapesten hétfőn.

A brüsszeli csúcsvezetők renitensként kezelik Magyarországot

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 4. 19:29

Renitensként kezelik és a "büntetőpadra" akarják ültetni Magyarországot a keménykedő brüsszeli csúcsvezetők – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a The Times című konzervatív brit napilapban 2017. április 4-én megjelent írásra reagálva.

Völner Pál a magyar–vietnámi igazságügyi egyezményekről

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 5. 15:35

A Magyarország és a Vietnami Szocialista Köztársaság közötti, az elítélt személyek átszállításáról, valamint kiadatásról szóló egyezmény expozéját Völner Pál államtitkár mondta el az Országgyűlés 2017. április 4-i ülésnapján.