Igazságügyi Minisztérium

Trócsányi László

igazságügyi miniszter

Vezető hírek

Európának több segélyt kell nyújtania a menekültválság sújtotta Jordániának

Igazságügyi Minisztérium, 2018. április 19. 12:46

Európának nem csak erkölcsi támogatást, hanem több anyagi segélyt is kell nyújtania Jordániának, amely az egyik legnagyobb elszenvedője a szíriai háború kiváltotta menekültválságnak - jelentette ki Trócsányi László igazságügy-miniszter a The Jordan Times című jordániai lapnak adott interjújában, az arab országban tett látogatása alkalmával.

Magyarország támogatja Jordániát a regionális kihívások kezelésében

Igazságügyi Minisztérium, 2018. április 17. 18:34

Magyarország támogatja Jordániát a regionális kihívások kezelésében - hangsúlyozta az igazságügyi miniszter kedden az MTI-nek.

Magyarország nem lesz a migránsbiznisz áldozata

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. április 17. 15:47

Magyarország ahogy eddig, a jövőben is meg fogja védeni határait, és nem fogja engedni, hogy a migránsbiznisz áldozatává tegyék - mondta az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára.

Koppenhágai nyilatkozat az emberi jogok hatékonyabb biztosításáról

Igazságügyi Minisztérium, Európai Uniós és Nemzetközi Igazságügyi Együttműködésért Felelős Államtitkárság, 2018. április 13. 10:28

Az Európa Tanács tagállamainak igazságügyi miniszterei elfogadták a Koppenhágai Nyilatkozatot. A Koppenhágában tartott konferencián Magyarországot Kecsmár Krisztián, az Európai Uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős államtitkár képviselte.

A terrorizmus és a bevándorlás megfékezéséről is tárgyalt a magyar és az algériai igazságügyi miniszter

Igazságügyi Minisztérium, 2018. április 5. 11:50

A terrorizmus és a bevándorlás megfékezéséről is tárgyalt Trócsányi László igazságügyi miniszter algériai kollégájával Budapesten. Mindketten egyetértettek abban, hogy a problémákat helyben kell kezelni. Az algériai miniszter azt mondta, a terrorizmus visszaszorításával és a béke megteremtésével lehet megállítani a migrációt.

Felújították a Törvényházat Egerben

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. április 3. 15:04

A kormány kiemelt célja az igazságszolgáltatásban is, hogy a feladatellátáshoz méltó környezet kialakítását segítse – hangoztatta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára 2018. április 3-án Egerben, a felújított Törvényház átadásán.

Soros-jelöltjei tönkretennék a gazdaságot is

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. április 3. 11:25

Az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára szerint Soros jelöltjei nem csak a migránsokat engednék be, de ismét tönkretennék a gazdaságot, ezért aki szeretné megvédeni Magyarország biztonságát és gazdasági önrendelkezését, az április 8-án a Fidesz–KDNP jelöltjeire szavaz.

A migrációs politikáról és a határellenőrzésről tárgyalt Trócsányi László Marokkóban

Igazságügyi Minisztérium, 2018. április 3. 8:07

A migrációs politikáról és a határellenőrzés fontosságáról tárgyalt a magyar és a marokkói igazságügyi miniszter Marrákesben.