Parlamenti Államtitkárság

Vargha Tamás

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Vezető hírek

Magyarország átvette a V4 védelmi együttműködés irányítását

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. július 13. 15:36

A Visegrádi Négyek védelempolitikai együttműködésének irányairól és az elnökség átadásáról egyeztettek július 13-án Varsóban.

Együttműködés a biztonságért

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. július 5. 16:16

Az első szó, ami eszembe jut arról, amit itt láttunk, az az együttműködés volt. Ennek láttuk ékes bizonyítékát, és szeretnék gratulálni minden egyes katonának, aki a felkészülésben és a bemutatóban részt vett, hiszen magas szinten, magas színvonalon művelik mesterségüket – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes július 5-én, szerdán Győrben, a Szentesi Fokos 2017 elnevezésű gyakorlat kiemelt látogatói napján.

Az Európai Védelmi Alap létrehozásáról tárgyaltak Brüsszelben

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 29. 17:10

Vargha Tamás, honvédelmi miniszterhelyettes részt vett a NATO védelmi minisztereinek csütörtöki értekezletén, június 29-én, Brüsszelben.

Átadták a kormány nagyszabású hadisír-rekonstrukciós programja részeként megújult első hadisírokat

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 26. 17:41

Az első világháború centenáriuma kapcsán indult pályázat segítségével renovált síremlékeket a Vas megyei Halogyon 2017. június 26-án avatták és szentelték újjá. A rendezvényen Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettese, V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő, valamint Horváth István, a település polgármestere vett részt.

Közép-Európa összetart a tömeges illegális migrációval szemben

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 19. 14:57

A Közép-európai Védelmi Együttműködés tömeges illegális migráció kezelésében játszott szerepének erősítéséről egyeztettek június 19-én hétfőn, Prágában.

Intenzív a visegrádi védelmi együttműködés

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 12. 12:28

A visegrádi védelmi együttműködés erősítéséről tárgyalt Vargha Tamás miniszterhelyettes, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára Krakkóban.

Elsősorban illetményemelésre fordítják a honvédelem pluszforrásait

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 10. 8:34

Elsősorban a katonák illetményének emelésére fordítják azt a 73 milliárd forintot, amellyel a jövő évi büdzsében emelkedik a honvédelmi költségvetés - mondta a Honvédelmi Minisztérium államtitkára az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

A 2018-as büdzsé a magyar emberek biztonságának költségvetése is

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. május 8. 12:12

A jövő évi büdzsé a magyar emberek biztonságának költségvetése is - hangoztatta a Belügyminisztérium, valamint a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára közös sajtótájékoztatóján.

A kitartás és a munka meghozta a gyümölcsét

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 6. 13:37

„Kívánom minden ballagó diáknak, hogy ma, a változások korában emberként, magyarként, európaiként ne csak passzív személője, hanem alakítója, jobbá, igazságosabbá, szebbé formálója legyen a világnak” – mondta Vargha Tamás május 5-én, pénteken, Debrecenben, a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium ballagási ünnepségén.