Parlamenti Államtitkárság

Vargha Tamás

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Vezető hírek

Lehorgonyzott múlt

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 21. 8:32

Immár negyedik éve, hogy a Parlament északi részén kialakított kikötőben horgonyt vetett és megnyitotta fedélzetét a látogatók előtt a Lajta Monitor Múzeumhajó. Az idei ünnepélyes megnyitón Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes mondott beszédet április 20-án.

Ismét látogatható a Parlament előtt a Lajta Monitor Múzeumhajó

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 19. 13:43

Csütörtöktől ismét a Parlament északi részénél kialakított kikötőben állomásozik a Lajta Monitor Múzeumhajó. Az immár negyedik alkalommal kiállított egykori hadihajó ünnepélyes megnyitóján Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára mond beszédet.

Megérkezett Budapestre a NATO főtitkára

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. március 23. 12:27

Megérkezett Budapestre március 23-án, csütörtökön délelőtt a NATO főtitkára, aki a fővárosban zajló NATO Transzformációs Szemináriumon vesz részt.

A programszervezés célja, hogy mindenki méltóképpen ünnepelhessen

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. március 10. 10:42

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából szervezett programok legfontosabb célja idén is az, hogy méltóképpen, biztonságban ünnepelhessen és emlékezhessen minden magyar ember - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a nemzeti ünnep programjairól tartott sajtótájékoztatón.

Idén is számos programmal várják az ünneplőket március 15-én

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. március 2. 11:31

A nemzeti ünnep hagyományos programjai mellett a nemzeti múzeumnál és a budai Várban is számos színes program várja az ünneplőket az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján.

Interparlamentáris Unió tagjainak látogatása

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. február 28. 16:45

Vargha Tamás parlamenti államtitkár február 28-án, Budapesten fogadta az Interparlamentáris Unió brit nemzeti csoportjának delegációját.

A kormány az illetményekben is kifejezi a katonák megbecsülését

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. február 10. 12:51

A kormány elkötelezett abban, hogy az illetményekben is kifejezze a katonák megbecsülését - hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Pozsonyban ülésezett a magyar-szlovák katonai vegyes bizottság

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. január 18. 8:27

Aktuális biztonsági kérdések, a kétoldalú katonai együttműködés, közös hadisír megállapodás, valamint a varsói csúcs döntéseinek végrehajtása is szerepelt a magyar-szlovák katonai vegyes bizottság január 17-én tartott ülésének napirendjén.

Magyarország erősödik, tovább nő a rendőrök és a katonák bére

Kormányzat, 2016. december 15. 13:31

Magyarország erősödik, és januártól tovább nő a rendőrök és a katonák bére - erről a belügyi és a honvédelmi tárca államtitkárai beszéltek közös sajtótájékoztatójukon.