Parlamenti Államtitkárság

Vargha Tamás

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Vezető hírek

Megérkezett Budapestre a NATO főtitkára

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. március 23. 12:27

Megérkezett Budapestre március 23-án, csütörtökön délelőtt a NATO főtitkára, aki a fővárosban zajló NATO Transzformációs Szemináriumon vesz részt.

A programszervezés célja, hogy mindenki méltóképpen ünnepelhessen

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. március 10. 10:42

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából szervezett programok legfontosabb célja idén is az, hogy méltóképpen, biztonságban ünnepelhessen és emlékezhessen minden magyar ember - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a nemzeti ünnep programjairól tartott sajtótájékoztatón.

Idén is számos programmal várják az ünneplőket március 15-én

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. március 2. 11:31

A nemzeti ünnep hagyományos programjai mellett a nemzeti múzeumnál és a budai Várban is számos színes program várja az ünneplőket az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján.

Interparlamentáris Unió tagjainak látogatása

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. február 28. 16:45

Vargha Tamás parlamenti államtitkár február 28-án, Budapesten fogadta az Interparlamentáris Unió brit nemzeti csoportjának delegációját.

A kormány az illetményekben is kifejezi a katonák megbecsülését

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. február 10. 12:51

A kormány elkötelezett abban, hogy az illetményekben is kifejezze a katonák megbecsülését - hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Pozsonyban ülésezett a magyar-szlovák katonai vegyes bizottság

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. január 18. 8:27

Aktuális biztonsági kérdések, a kétoldalú katonai együttműködés, közös hadisír megállapodás, valamint a varsói csúcs döntéseinek végrehajtása is szerepelt a magyar-szlovák katonai vegyes bizottság január 17-én tartott ülésének napirendjén.

Magyarország erősödik, tovább nő a rendőrök és a katonák bére

Kormányzat, 2016. december 15. 13:31

Magyarország erősödik, és januártól tovább nő a rendőrök és a katonák bére - erről a belügyi és a honvédelmi tárca államtitkárai beszéltek közös sajtótájékoztatójukon.

Magyarország elkötelezett a közös védelem iránt

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2016. december 15. 8:39

Magyarország elkötelezett a NATO egyik alapköve, a közös védelem elve iránt - mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes december 14-én, szerdán, a fővárosban, a Magyar Atlanti Tanács NATO-nagykövetek, valamint katonai- és légügyi attasék számára tartott év végi fogadásán.

Négymilliárd forint értékű technikai eszközt kapott a honvédség

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2016. december 14. 13:50

Az egyre javuló gazdasági körülmények lehetővé teszik, hogy 2026-ra a NATO által megkívánt GDP-arányos 2 százalékra emelje védelmi kiadásait Magyarország - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, amikor négymilliárd forint értékű technikai eszközt adott át a honvédségnek.