Parlamenti Államtitkárság

Vargha Tamás

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Vezető hírek

Közép-Európa összetart a tömeges illegális migrációval szemben

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. június 19. 14:57

A Közép-európai Védelmi Együttműködés tömeges illegális migráció kezelésében játszott szerepének erősítéséről egyeztettek június 19-én hétfőn, Prágában.

Intenzív a visegrádi védelmi együttműködés

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 12. 12:28

A visegrádi védelmi együttműködés erősítéséről tárgyalt Vargha Tamás miniszterhelyettes, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára Krakkóban.

Elsősorban illetményemelésre fordítják a honvédelem pluszforrásait

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 10. 8:34

Elsősorban a katonák illetményének emelésére fordítják azt a 73 milliárd forintot, amellyel a jövő évi büdzsében emelkedik a honvédelmi költségvetés - mondta a Honvédelmi Minisztérium államtitkára az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

A 2018-as büdzsé a magyar emberek biztonságának költségvetése is

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. május 8. 12:12

A jövő évi büdzsé a magyar emberek biztonságának költségvetése is - hangoztatta a Belügyminisztérium, valamint a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára közös sajtótájékoztatóján.

A kitartás és a munka meghozta a gyümölcsét

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 6. 13:37

„Kívánom minden ballagó diáknak, hogy ma, a változások korában emberként, magyarként, európaiként ne csak passzív személője, hanem alakítója, jobbá, igazságosabbá, szebbé formálója legyen a világnak” – mondta Vargha Tamás május 5-én, pénteken, Debrecenben, a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium ballagási ünnepségén.

200 főre nőhet az Iszlám Állam elleni misszióban részt vevő honvédek száma

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 4. 17:08

Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a parlamentben azt mondta, a kétharmados támogatást igénylő országgyűlési határozati javaslat felhatalmazást adna arra, hogy a Magyar Honvédség 2019. december 31-ig nagyobb létszámmal, legfeljebb 200 fővel - váltási időben 400 fővel - folytassa tevékenységét Irakban.

Lehorgonyzott múlt

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 21. 8:32

Immár negyedik éve, hogy a Parlament északi részén kialakított kikötőben horgonyt vetett és megnyitotta fedélzetét a látogatók előtt a Lajta Monitor Múzeumhajó. Az idei ünnepélyes megnyitón Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes mondott beszédet április 20-án.

Ismét látogatható a Parlament előtt a Lajta Monitor Múzeumhajó

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 19. 13:43

Csütörtöktől ismét a Parlament északi részénél kialakított kikötőben állomásozik a Lajta Monitor Múzeumhajó. Az immár negyedik alkalommal kiállított egykori hadihajó ünnepélyes megnyitóján Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára mond beszédet.

Megérkezett Budapestre a NATO főtitkára

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. március 23. 12:27

Megérkezett Budapestre március 23-án, csütörtökön délelőtt a NATO főtitkára, aki a fővárosban zajló NATO Transzformációs Szemináriumon vesz részt.