Honvédelmi Minisztérium

Dr. Simicskó István

honvédelmi miniszter

Vezető hírek

Simicskó István részt vett a NATO brüsszeli találkozóján

Honvédelmi Minisztérium, 2017. május 25. 20:03

Dr. Simicskó István, Magyarország honvédelmi minisztere a miniszterelnöki delegáció tagjaként és a külgazdasági- és külügyminiszter társaságában vett részt a NATO állam- és kormányfői találkozóján, május 25-én, csütörtökön, Brüsszelben.

Kínai delegációval találkozott a honvédelmi miniszter

Honvédelmi Minisztérium, 2017. május 24. 8:27

Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter udvariassági látogatáson fogadta hivatalában a Zhang Youxia vezérezredes, a kínai Központi Katonai Bizottság felszerelésfejlesztési főcsoportfőnöke által vezetett kínai delegációt május 23-án, kedden Budapesten.

Több mint tíz csapat méri össze szurkolói tudását az Újbudai Vízimajálison

Honvédelmi Minisztérium, 2017. május 21. 13:07

Több mint tíz csapat méri össze szurkolói tudását a Nem vagyunk mi kispályások címmel első alkalommal megrendezett Újbudai Vízimajálison, amelyen a szurkolói pályázat legjobbjait is díjazzák vasárnap Budapesten a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Mindennapjaink küzdelmeiben is segítenek a harcművészetek

Honvédelmi Minisztérium, 2017. május 20. 12:42

A kungfu alapjainak ismerete és a harcművészetek a mindennapok különböző nehéz helyzeteire is felkészültséget adnak - mondta Simicskó István honvédelmi miniszter szombaton Budapesten, a Harcművészek a határontúliakért kulturális és sport rendezvény ünnepi megnyitóján.

A magyar nemzet megmaradásáért kell küzdeni

Honvédelmi Minisztérium, 2017. május 19. 13:12

A 21. század legnagyobb kihívása a haza, Magyarország védelmezése, a nemzet megmaradása - emelte ki a honvédelmi miniszter, a tárca honvédelem napja alkalmából tartott központi ünnepségén.

A honvédségnek választ kell adnia a jövő kihívásaira

Honvédelmi Minisztérium, 2017. május 17. 17:41

A honvédségnek választ kell találnia a jövő kihívásaira, hiszen így garantálható a magyar emberek biztonsága - mondta Simicskó István honvédelmi miniszter szerdai veszprémi előadásában, a Pannon Egyetemen.

Intenzív a visegrádi védelmi együttműködés

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 12. 12:28

A visegrádi védelmi együttműködés erősítéséről tárgyalt Vargha Tamás miniszterhelyettes, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára Krakkóban.

Elsősorban illetményemelésre fordítják a honvédelem pluszforrásait

Honvédelmi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 10. 8:34

Elsősorban a katonák illetményének emelésére fordítják azt a 73 milliárd forintot, amellyel a jövő évi büdzsében emelkedik a honvédelmi költségvetés - mondta a Honvédelmi Minisztérium államtitkára az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

A 2018-as büdzsé a magyar emberek biztonságának költségvetése is

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. május 8. 12:12

A jövő évi büdzsé a magyar emberek biztonságának költségvetése is - hangoztatta a Belügyminisztérium, valamint a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára közös sajtótájékoztatóján.