Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság

Kis Miklós

vidékfejlesztésért felelős államtitkár

Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

Barackpálinka és borünnep kezdődött Kecskeméten

Agrárminisztérium, Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság, 2018. június 19. 18:12

A bor, a szőlő és a gyümölcsök a délalföldi térség mezőgazdaságának kiemelkedő termékei közé tartoznak, éppen ezért termelésük, értékesítésük, illetve minőségük további növelése és fogyasztásuk népszerűsítése kiemelt fontosságú – hangsúlyozta dr. Viski József, az Agrárminisztérium vidékfejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára a III. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál szakmai konferenciáján.

Afrikai fejlesztési projekt a helyi munkahelyteremtésért

Agrárminisztérium, Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság, 2018. június 13. 19:35

Afrikára – mind nyersanyag-forrásai, mind a növekvő felvevő piacai miatt – komoly partnerként tekintünk, - hangsúlyozta Kis Miklós, az Agrárminisztérium vidékfejlesztési államtitkára az első közös V4-es afrikai fejlesztési projekt megnyitóján, a kenyai Kilifiben.

Hasznos információk az elnyert vidékfejlesztési támogatások igénybevételéhez

Agrárminisztérium, Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság, 2018. június 5. 10:45

A nyertes vidékfejlesztési projektek minél gyorsabb és sikeresebb megvalósítása érdekében elengedhetetlen, hogy a gazdálkodók a kifizetési igénylés során a vonatkozó szabályok szerint járjanak el. A Magyar Államkincstár 31/2018. (V.30.) számú közleménye a legfontosabb gyakorlati tudnivalókat tartalmazza.

Módosult a vidékfejlesztési projektek sikeres megvalósítását segítő tájékoztató

Agrárminisztérium, Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság, 2018. május 25. 11:46

A gazdák vidékfejlesztési beruházásainak eredményes megvalósítása érdekében módosult az EMVA Irányító Hatóság, vidékfejlesztési projekteket érintő tájékoztatója. A Széchenyi2020 honlapon elérhető iránymutatás a nyertes pályázók számára a fejlesztéseik során felmerülő kérdésekben nyújt segítséget.

Az államfő kinevezte az új kormány államtitkárait

Kormányzat, 2018. május 22. 18:38

Áder János köztársasági elnök kedden az Országház épületében kinevezte Orbán Viktor negyedik kormányának államtitkárait, akik egyúttal hivatali esküjüket is letették.

Megalakult a negyedik Orbán-kormány

Kormányzat, 2018. május 18. 9:28

Kinevezte Orbán Viktor negyedik kormányának minisztereit Áder János köztársasági elnök pénteken Budapesten, ezzel megalakult az új kabinet.