Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság

Kis Miklós

vidékfejlesztésért felelős államtitkár

Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

1,5 milliárd forintról már döntöttek a halgazdálkodási programban

Agrárminisztérium, Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság, 2018. augusztus 14. 19:05

Mintegy 1,5 milliárd forint összegben születtek támogatói döntések az uniós költségvetésből finanszírozott Magyar Halgazdálkodási Operatív Programban (MAHOP) augusztusig, a nyár végéig további 1,5 milliárd forintról dönthetnek, ami hozzájárul a halágazat fejlesztési elképzeléseinek megvalósításához - mondta Kis Miklós Zsolt, az Agrárminisztérium (AM) vidékfejlesztésért felelős államtitkára kedden Budapesten, a Sziget fesztiválon tartott sajtótájékoztatón.

Borünnep kezdődött Balatonfüreden

Agrárminisztérium, Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság, 2018. augusztus 10. 20:10

A bor egy valódi érték, ami tradicionális védjegye nem csak a magyar gasztronómiának, hanem a magyar agrárkultúrának, sőt a magyarság kultúrájának is – hangsúlyozta Kis Miklós, az Agrárminisztérium vidékfejlesztési államtitkára a Balatonfüredi Borhetek nyitó rendezvényén, pénteken.

Újabb vidékfejlesztési források a borászoknak

Agrárminisztérium, Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság, 2018. július 20. 21:47

A vidék, valamint a vidéken élő emberek gazdasági ereje Magyarország fejlődésének egyik legfontosabb pillére – hangsúlyozta Kis Miklós, az Agrárminisztérium vidékfejlesztési államtitkára Zalaszabaron, a Kányavári Borbirtok borászati üzemének avatóünnepségén.

150 millió forintos vidékfejlesztési támogatással épült hűtőház Csornán

Agrárminisztérium, Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság, 2018. július 6. 13:09

A vidékfejlesztési támogatással megvalósult beruházás jó példa arra, hogy termelői összefogással a gazdálkodók sikeresebbek lehetnek, és nagyobb fejlesztéseket álmodhatnak, hozhatnak létre – hangsúlyozta Kis Miklós, az Agrárminisztérium vidékfejlesztési államtitkára Csornán, a Hanság-Fertőmenti TÉSZ hűtőházának átadóünnepségén.

Újabb 21 milliárd forintról született döntés a Vidékfejlesztési programban

Agrárminisztérium, Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság, 2018. július 3. 16:04

Júniusban újabb 17 pályázati felhívás esetében, 634 kérelem támogatásáról született döntés több mint 21 milliárd forint értékben a Vidékfejlesztési programban - mondta Kis Miklós, az Agrárminisztérium (AM) vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

Barackpálinka és borünnep kezdődött Kecskeméten

Agrárminisztérium, Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság, 2018. június 19. 18:12

A bor, a szőlő és a gyümölcsök a délalföldi térség mezőgazdaságának kiemelkedő termékei közé tartoznak, éppen ezért termelésük, értékesítésük, illetve minőségük további növelése és fogyasztásuk népszerűsítése kiemelt fontosságú – hangsúlyozta dr. Viski József, az Agrárminisztérium vidékfejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára a III. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál szakmai konferenciáján.

Afrikai fejlesztési projekt a helyi munkahelyteremtésért

Agrárminisztérium, Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság, 2018. június 13. 19:35

Afrikára – mind nyersanyag-forrásai, mind a növekvő felvevő piacai miatt – komoly partnerként tekintünk, - hangsúlyozta Kis Miklós, az Agrárminisztérium vidékfejlesztési államtitkára az első közös V4-es afrikai fejlesztési projekt megnyitóján, a kenyai Kilifiben.