Parlamenti Államtitkárság

Dr. Nagy István

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Kiemelt szakmai területek

Találatok száma: 10

Hírek

Az átlagosnál nagyobb és jobb minőségű gabonatermés várható

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. augusztus 12. 10:45

Van okunk az optimizmusra, ha az agrárgazdaság eredményeit és a jövő kilátásait tekintjük – mondta a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Székkutason, a VII. Székkutasi Régiós Szántóversenyen.

Jól képzett szakemberek nélkül nincs biztos jövő az agráriumban

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. augusztus 11. 13:15

Jól képzett szakemberek nélkül nincs biztos jövő és perspektíva az agráriumban - mondta a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára pénteken Hajdúböszörményben a VI. Hajdúsági Expo és Traktorhúzó Európa Kupa sajtótájékoztatóján.

Az átlaghoz képest több étkezési búza termett idén

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. augusztus 9. 14:17

Az átlaghoz képest több étkezési őszi búza termett az idén: az étkezési és a takarmánybúza aránya általában harminc-hetven százalékos, az idén viszont fele-fele arányú - hangsúlyozta a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán a Vas megyei Chernelházadamonyához tartozó Kukucsa majorban.

Jó minőségű gabonatermés várható

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. augusztus 8. 13:58

Az országosan csaknem egymillió hektáron termett őszi búza már a magtárakban van - mondta a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Magyarok Kenyere gabonájának Heves megyei begyűjtése és megszentelése alkalmából rendezett záróünnepélyen.

Egyre erősödik a méhészek és a fogyasztók közötti közvetlen kapcsolat

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. augusztus 5. 11:09

A méhészet piaci erejének növelése a magasabb hozzáadott értékű termékek előállításával, a helyi termékek értékesítésének előmozdításával, valamint a hazai termékek fogyasztásösztönző programjának működtetésével érhető el – mondta Nagy István a 30. Nemzetközi mézvásár és méhésztalálkozón, Jászberényben.

Középpontban a munkahely-teremtés

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. augusztus 5. 8:59

Főként olyan innovatív elképzelések megvalósítását kívánjuk támogatni, amelyek a munkahely-teremtést állítják középpontba – mondta a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára egy szakmai rendezvényen Bősárkányban.

Közel háromszorosára nőtt a termelői piacok száma

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. augusztus 4. 13:58

A kormány támogatásának köszönhetően közel háromszorosára nőtt a termelői piacok száma - mondta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a zsámbéki termelői piacon megtartott sajtótájékoztatóján.

Fesztivál a Tisza-tó csodálatos természeti adottságainak megismerésére

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. július 29. 9:05

A Természet Operaháza a Kárpát-medence természeti kincseinek és kulturális értékeinek ötvözetét kínálja a magyaroknak és a külföldi turistáknak – mondta a Természet Operaháza Tisza-Tavi Fesztivál gálakoncertjén az agrártárca miniszterhelyettese.

Új vakcinagyártó egységgel bővült a Ceva-Phylaxia budapesti üzeme

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. július 12. 15:02

Magyarország a Ceva-Phylaxia egyik kiemelt stratégiai központja, valamint legnagyobb kutatási és gyártó telephelye- hangsúlyozta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Ceva-Phylaxia új budapesti vakcinagyártó egységének avatásán.

A Földművelésügyi Minisztérium összesen 40 millió forinttal segíti 72 civil szervezet munkáját az agrárágazati szervezetek számára kiírt pályázattal

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2017. július 6. 9:54

A 2017. évi pályázati felhívásra 88 civil szervezet jelentkezett. A nyertesek átlagosan 500 ezer forintot kapnak 2017. évben megvalósítandó programjaikhoz.