Parlamenti Államtitkárság

Dr. Nagy István

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Kiemelt szakmai területek

Találatok száma: 10

Hírek

Stratégiai megállapodást kötött az agrártárca és a méhészek egyesülete

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 23. 15:22

Stratégiai keretmegállapodást kötött az agrártárca és a méhészek egyesülete, az ágazat további fejlesztésével kapcsolatos együttműködésről szóló dokumentumot pénteken írta alá Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára és Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) elnöke.

Földművelésügyi Minisztérium pályázatot hirdet az agrárágazati civil szervezetek számára

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 7. 13:15

Megjelent az agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat 2018. évi kiírása.

KAP-forrás továbbra is csak a gazdáknak járjon

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 4. 14:03

Ellenezzük a mezőgazdaságtól teljesen független új célok, így a migráció KAP-ba történő beemelését - mondta Nagy István, az agrártárca miniszterhelyettese a németországi Plauenben megrendezett 23. Európai Gazdapiacon tartott előadásában.

Rendkívül fontos a Déli Nyitás politikája

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 1. 15:41

Magyarország még intenzívebb partneri kapcsolatot kíván kialakítani az afrikai kontinens országaival - mondta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az Afrika Expó megnyitó ünnepségén, Budapesten.

Megjelent a Zöld Forrás pályázat 2018. évi kiírása

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 28. 11:18

Magyarország környezetpolitikai céljainak – a természeti értékek védelme, az erőforrások takarékos-, hatékony- (fenntartható) használata, továbbá az emberi egészség környezeti feltételeinek javítása – a Nemzeti Környezetvédelmi Program ad átfogó keretet. A civil szervezetek kiemelkedő szerepet vállalnak abban, hogy e célkitűzések teljesüljenek.

A méhészek munkáját ma már megbecsülés övezi

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 22. 16:15

A kiváló minőségű magyar méz Európában is elismert, a méhészek munkáját ma már megbecsülés övezi- mondta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára egy szakmai rendezvényen, Miskolcon.

Sikerült stabilizálni az állattenyésztést

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 9. 13:20

Az agrártárca által az elmúlt években bevezetett intézkedések, így például a sertésstratégia és az állatjóléti, tenyésztésszervezési támogatások egyaránt hozzájárultak a sertéságazat mai sikeréhez – mondta köszöntőjében Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a MOE International Együttműködési Program Konferencián, Budapesten.

A jó gasztronómiához jó alapanyagok szükségesek

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 7. 16:33

Egy ország gasztronómiája csak akkor lehet jó, ha az alapanyagokat az agrárium folyamatosan és jó minőségben tudja biztosítani - hangsúlyozta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten.

A mezőgazdaság sikere az alkalmazkodáson múlik

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 6. 14:39

A magyar mezőgazdaság sikere azon múlik, hogy tud-e élni a digitalizációval, milyen gyorsan alkalmazza a legkorszerűbb számítástechnikai eljárásokat és a precíziós gazdálkodást - szögezte le a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára kedden Budaörsön egy szakmai tanácskozáson.

Erdőpedagógiai nap a Scheiber Sándor Iskolában

Földművelésügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. január 31. 13:41

Magyarország erdei számos kincset rejtenek, az erdők értéke pedig felbecsülhetetlen - mondta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a budapesti Scheiber Sándor Gimnázium és Általános Iskolában.