Közigazgatási Államtitkárság

dr. Tomasitz István

közigazgatási államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

Magyar innováció Afrikában

Agrárminisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2018. október 12. 19:49

Az innovatív magyar agrárcégek számára hatalmas lehetőséget jelentenek az afrikai piacok – hangsúlyozta Belánszky-Demkó Zsolt, az Agrárminisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára kenyai látogatása során, Mwea-ban.

Magyar Napok Düsseldorfban

Agrárminisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2018. szeptember 29. 13:50

Az Agrárminisztérium (AM) nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára hazánk kiváló minőségű mezőgazdasági termékeinek németországi piacra jutásáról egyeztetett az Észak-Rajna-Vesztfáliai tartomány fővárosában.

Olasz vásárokon is keresettek a magyar élelmiszerek

Agrárminisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2018. szeptember 27. 13:55

Tapasztalataink alapján a prémium kategóriás magyar élelmiszerek iránt nagy az érdeklődés az olasz fogyasztók körében, így a magyar kistermelőknek további lehetőségeket jelent ez a piac. - mondta el Belánszky-Demkó Zsolt az Agrárminisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára Francesco Maria Mari úrral, a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara elnökével folytatott egyeztetésen.

Szingapúr a magyar élelmiszerexport fontos hídfőállása

Agrárminisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2018. április 27. 13:29

Magyarország minőségi élelmiszerei számára Szingapúr nem csupán fontos regionális bázis, de a városállam kikötője egyben utat jelent a még távolabbi országok felé – nyilatkozta Tóth Katalin helyettes államtitkár a szingapúri Food and Hotel Asia kiállításon.

Átadták a Róth Szakgimnázium megújult kollégiumát

Agrárminisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2018. április 25. 9:18

Tárcánk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a fenntartásában működő oktatási intézmények arra készítsék fel diákjaikat, hogy felnőttként védjék és fenntartható módon hasznosítsák Magyarország természeti értékeit - hangsúlyozta Gulyás Andrea a Földművelésügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára a soproni Róth Szakgimnázium kollégiumában tartott ünnepségen.

Kitűnő az együttműködés a szaktárca és a külhoni agrárszervezetek között

Agrárminisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2018. április 13. 11:38

A közös siker nyomán az eddig elért eredményeinket, megkezdett együttműködési programjainkat a jövőben is folytatni tudjuk. Hiszen nemcsak a múltunk közös itt, a Kárpát-medencében, hanem gondjaink is, ebből eredően eredményes megoldást is csak közösen találhatunk rájuk – hangsúlyozta Tóth Katalin, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fórumán tartott köszöntőbeszédében, Szekszárdon.

Innovatív mezőgazdasági technológiák és agrárdigitalizáció a 21. Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásáron

Agrárminisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2018. április 11. 14:24

Tóth Katalin, a Földművelésügyi Minisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára képviselte hazánkat a 21. Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásár megnyitóján, mely a nyugat-balkáni régió egyik legjelentősebb multiszektorális kiállítása. Az április 10. és 14. között megrendezett eseményen számos hazai vállalkozás mutatta be termékeit a magyar standon.

A fenntartható mezőgazdaságról tárgyaltak Rómában

Agrárminisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2018. április 6. 11:35

Magyarország elkötelezett a hagyományos mezőgazdasági gyakorlatok és az innovatív technológiák ötvözése mellett a mezőgazdaság fenntarthatóságának és jövedelmezőségének javítása érdekében. Ezért a kezdetektől fogva üdvözöljük az agroökológiai megközelítést és támogatjuk az agroökológiai gyakorlatok térnyerését – hangsúlyozta Tóth Katalin, a Földművelésügyi Minisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a II. Nemzetközi Agroökológiai Szimpóziumon tartott beszédében.

Összefogás a Peszéri-erdő természeti értékeinek megőrzéséért

Agrárminisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2018. március 28. 14:57

Egy olyan projekt elindulásának lehetünk tanúi, amely az erdészeti és a természetvédelmi ágazat együttműködésével jött létre a Peszéri-erdő természeti értékeinek megőrzése érdekében – mondta Gulyás Andrea, a Földművelésügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára az OAKEYLIFE projekt nyitórendezvényén tartott köszöntőbeszédében.

Földmérő szakemberek tanácskoztak Székesfehérváron

Agrárminisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2018. március 13. 16:42

A rendezett birtokviszonyok, a pontos és hiteles térképi adatbázisok az agrárium, a vidék és az ország gazdasági fejlődésének alappillérei – hangsúlyozta Gulyás Andrea, a Földművelésügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára a GISopen 2018. konferencián tartott köszöntőbeszédében.