Környezetügyért Felelős Államtitkárság

dr. Rácz András

környezetügyért felelős államtitkár

Vezető hírek

Fenntartható fejlődési és környezetügyi kérdésekről egyeztettek a szakmai szervezetekkel

Agrárminisztérium, Környezetügyért Felelős Államtitkárság, 2018. június 15. 10:02

A környezeti nevelés erősítésére, valamint a kármentesítésre szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni Rácz András, az Agrárminisztérium környezetügyért felelős helyettes államtitkára.

Bivalyhúst népszerűsítő program indult

Agrárminisztérium, Környezetügyért Felelős Államtitkárság, 2018. június 13. 15:25

Vendéglátóipari szakemberek számára tartottak gasztronómiai napot szerdán Ópusztaszeren, annak a most indulót programnak az első állomásaként, mely a bivalyhúst és az abból készült ételeket hivatott népszerűsíteni.

Új fejezet a zajvédelem történetében

Agrárminisztérium, Környezetügyért Felelős Államtitkárság, 2018. június 13. 12:30

Korszakváltáshoz érkezett Magyarországon a zajvédelem: a ciklikus adatszolgáltatást a zajterhelés folyamatos vizsgálata váltja föl - jelentette be az Agrárminisztérium környezetügyért felelős államtitkára a kormány zajtérképezési projektjének nyitó rendezvényén kedden, Budapesten.

Főszerepben az ökoturisztika

Agrárminisztérium, Környezetügyért Felelős Államtitkárság, 2018. május 25. 13:12

Magyarország Kormánya 2018-at a családok évének nyilvánította. Ebből a magyar nemzeti parkok is kiveszik részüket, hiszen a családbarát ökoturizmus legnagyobb volumene a nemzeti parkoknál van – fogalmazott dr. Rácz András, az Agrárminisztérium államtitkára az eseménysorozat nyitányaként szolgáló Testi-lelki feltöltődés – az ökoturisztika szerepe az egészségmegőrzésben című konferencián, pénteken, Sopronban.

Az államfő kinevezte az új kormány államtitkárait

Kormányzat, 2018. május 22. 18:38

Áder János köztársasági elnök kedden az Országház épületében kinevezte Orbán Viktor negyedik kormányának államtitkárait, akik egyúttal hivatali esküjüket is letették.

Megalakult a negyedik Orbán-kormány

Kormányzat, 2018. május 18. 9:28

Kinevezte Orbán Viktor negyedik kormányának minisztereit Áder János köztársasági elnök pénteken Budapesten, ezzel megalakult az új kabinet.