Agrárminisztérium

Dr. Nagy István

agrárminiszter

Találatok száma:

Hírek

Megkezdődött a tihanyi levendulafesztivál

Agrárminisztérium, 2018. június 15. 21:03

Megkezdődött a levendulafesztivál Tihanyban, a június végéig tartó rendezvény látogatóit "szedd magad" levendulaszürettel, zenei és családi programokkal, valamint vezetett túrákkal várják.

Szélesedő kelet-közép-európai együttműködés az uniós agrárpénzek védelmében

Agrárminisztérium, 2018. június 12. 19:03

A Visegrádi Négyek, valamint a balti országok is egyetértettek abban, hogy elfogadhatatlan a Közös Agrárpolitikára fordítható uniós források 2020 utáni időszakra javasolt csökkentése – mondta Nagy István agrárminiszter Bábolnán, a magyar V4-elnökség záró agrárminiszteri találkozóján.

Tudás nélkül nincs sikeres agrárium

Agrárminisztérium, 2018. június 7. 17:46

Tudás nélkül nem lehet sikeres a megújuló agrárium - mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön, Gödöllőn.

Az agrárminisztérium minden segítséget megad a gazdatársadalom erősödéséhez

Agrárminisztérium, 2018. május 31. 14:01

Az agrárminisztérium feladata, hogy minden segítséget megadjon a magyar mezőgazdaság, a gazdatársadalom és a vidéki polgárság megerősödéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az AGÓRA kereskedelmi konferencián, csütörtökön, Budapesten.

Új állattenyésztési törvényt alkotunk

Agrárminisztérium, 2018. május 30. 13:39

Huszonöt év után megalkotunk egy új állattenyésztési törvényt, ez olyan lehetőséget ad a szakmának, amellyel élnie kell - mondta Nagy István agrárminiszter szerdán Herceghalmon.

Megkezdődött a Pálinka Országkóstoló Komáromban

Agrárminisztérium, 2018. május 28. 14:18

A pálinka presztízsének elmúlt években tapasztalt növekedése példaértékű; a termék minőségéből nem lehet engedni és a kiváló minőség után az eredetjelölések használata tovább emelheti az ital rangját - mondta az agrárminiszter hétfőn Komáromban, az idei Pálinka Országkóstoló megnyitóján.

A kormány stratégiai célja a környezettudatos mezőgazdasági termelés ösztönzése

Agrárminisztérium, 2018. május 25. 14:10

A kormány stratégiai célja a környezettudatos mezőgazdasági termelés ösztönzése - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Cargill Takarmány Zrt. új pápai takarmányüzemének alapkőletételén pénteken.

Ma nyílik a IV. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllőn

Agrárminisztérium, 2018. május 25. 11:08

Csodálatos, változatos természeti környezetünk, gazdag élővilágunk és sokszínű tájaink közös örökségünket alkotják – mondta Nagy István agrárminiszter a gödöllői IV. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál sajtóbemutatóján, ahol Áder János köztársasági elnök mondott köszöntőt.

Újra felélénkülhet a hazai komlótermesztés

Agrárminisztérium, 2018. május 22. 16:26

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a magyar komlótermesztés újjáélesztése érdekében a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Heineken Hungária Zrt., a vállalat 30 millió forinttal támogatja a programot - ismertette Nagy István agrárminiszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

Négyszázötven új munkahelyet teremt az SMG cégcsoport Túrkevén

Agrárminisztérium, 2018. április 4. 17:00

Négyszázötven új munkahelyet teremt az indiai tulajdonú Samvardhana Motherson Group (SMG) autóipari beszállító cégcsoport Túrkevén - mondta a földművelésügyi miniszter szerdán a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városban, a cégcsoport túrkevei üzeménél.