2017. szept. 15.

2017. szeptember 15., péntek 10:00 - 11:00 Igazságügyi Minisztérium, földszint, kis konferenciaterem
1055 Budapest, Kossuth tér 2-4.

Rendszerszintű, meghatározó változások zajlanak a közműszolgáltatókat érintően. A Kormány a családok és a kis- és közepes vállalkozások terheinek további mérséklése, valamint a kkv szektor versenyképességének javítása érdekében július 1-jétől ingyenessé tette a közműcsatlakozásokat, mérsékelte vagy teljesen ingyenessé tette az ide kapcsolódó eljárási díjakat, továbbá a korábbinál lényegesen gyorsabb munkára kényszerítette a szolgáltatókat.

Szeptember 1-jétől a Kormány megtörte a közműszolgáltatók a saját területükön, a közműcsatlakozásokat kivitelező vállalkozók esetében fenntartott monopóliumhelyzetét, és megnyitotta ezen munkálatok lehetőségét valamennyi vállalkozás számára.

Mit eredményezett és mit eredményezhet a szabályozás megváltoztatása? Mekkora megtakarítást jelentett mindez a családok és a kkv szektor számára?

Az eddigi tapasztalatokat Bartal Tamás, a Miniszterelnökség (ME) kabinet ügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkára sajtótájékoztató keretében foglalja össze 2017. szeptember 15-én, pénteken, 10 órakor.

REGISZTRÁCIÓ: Kérem, a zökkenőmentes belépés érdekében minden szerkesztőség jelezze részvételi szándékát az eseményre delegált munkatársak nevét és személyi igazolvány számát feltüntetve legkésőbb 2017. szeptember 15-én, pénteken 9 óráig a [[[CJexLWMOOhCqw2mmc2FqdG9AbWUuZ292Lmh1]]] címen.