2017. márc. 7.

2017. március 7., kedd 9:00 - 10:00 Miniszterelnöki Kabinetiroda, 114-es tárgyaló
1054 Budapest, Garibaldi utca 2.

Az állami rendezvények egyenlő esélyű hozzáférésének biztosítása érdekében stratégiai együttműködési megállapodást köt a Miniszterelnöki Kabinetiroda kezdeményezésére a Honvédelmi Minisztérium és négy országos fogyatékosságügyi érdekképviseleti szervezet. Az aláírást követően a felek sajtótájékoztatót tartanak a témában.

A sajtótájékoztatón részt vesz Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott, Szekeres Pál, az EMMI fogyatékos emberek társadalmi integrációjával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos, Szabó László, a Honvédelmi Minisztérium programigazgatója, dr. Kósa Ádám EP-képviselő, dr. Tapolczai Gergely országgyűlési képviselő, valamint a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége és az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége képviselői.

Az eseményhez sajtó akkreditáció tartozik.

Résztvevők

  • Szekeres Pálaz EMMI fogyatékos emberek társadalmi integrációjával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztosa