Sportért Felelős Államtitkárság

Dr. Szabó Tünde

sportért felelős államtitkár

Vezető hírek

Szabó Tünde védnökségével kezdetét vette a Nemzeti Bor Maraton

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. május 13. 9:44

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár a védnöke a 2015-ben világrekordot döntő Nemzeti Bor Maratonnak, amelynek idei tematikáját az „Olimpia éve” adta, így a futás mellett több ötkarikás sportág is részt vesz az egész ország területére kiterjedő sportrendezvényen.

Sportági együttműködéséről egyeztetett Magyarország és Georgia

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. május 11. 18:58

Dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára hivatalában fogadta Zaza Kandelaki grúz nagykövetet. A bemutatkozó látogatáson a nagykövet méltatta a magyar sportolók sikereit, elismerően szólt a hazai sportéletről, ezért szeretné ösztönözni a két ország együttműködését a sport területén.

Olimpiai sportágakat próbálhattak ki a diákok Miskolcon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. május 6. 11:52

A miskolci Generáli Aréna adott otthont A Sport Legyen a Tied! Borsod-Abaúj-Zemlén megyei eseményének. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) támogatásával indított programon Kozmann György sportért felelős helyettes államtitkár köszöntötte a jelen lévő fiatalokat, pedagógusokat, sportszakembereket.

Balog Zoltán szakmai díjakat és sportösztöndíjakat adott át

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. május 5. 14:32

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár Csik Ferenc-, Bay Béla-, Kemény Ferenc-, Eszterházy Miksa- és Kerezsi Endre-díjakat, miniszteri elismerő okleveleket, valamint a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíját adta át a Magyar Sport Napja alkalmából a Pesti Vigadóban.

Strandkézilabda-világbajnokság helyszíne lesz a Margit-sziget

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. május 4. 9:30

A Magyar Kézilabda Szövetség meghívására Magyarországra érkezett Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda Szövetség egyiptomi elnöke. A látogatás alkalmából írták alá a július 12-17. között a Margit-szigeti Palatinus-strandon sorra kerülő 7. Strandkézilabda-világbajnoksággal kapcsolatos szerződést.

A labdarúgás jövője múlik az egyeztetéseken

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. május 3. 13:21

A mostani rendezvény különösen figyelemreméltó, hiszen földünk és országunk legnépszerűbb sportágának jelenéről és jövőjéről, annak irányvonalairól döntenek az itt jelenlévők - emelte ki dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár köszöntőjében az UEFA 40. kongresszusán Budapesten.

Sportpolitika a Jogász Vándorgyűlésen

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. április 29. 22:29

A Magyar Jogász Egylet ezekben a napokban, csü­tör­tökön, pénteken és szombaton tartja Harmincnyolcadik Jogász Vándorgyűlését Lillafüreden. Péntek délután a sportjog témakörébe tartozó előadásokat hallhattak a résztvevők, ennek keretében dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára a kormányzat sportpolitikájáról beszélt.

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjának nyertesei

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. április 27. 13:02

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere döntött a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjának nyerteseiről.

Győr városa rendezheti 2018-ban az U18-as Atlétikai Európa-bajnokságot

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. április 24. 16:56

Az Európai Atlétikai Szövetség amszterdami tanácsülésén egyhangúan Magyarországnak, azon belül is Győr városának ítélte az U18-as Európa-bajnokság rendezési jogát.