Sportért Felelős Államtitkárság

Szabó Tünde

sportért felelős államtitkár

Sportért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

Sikeres évet zár a magyar sport

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2018. december 12. 10:11

A sportért felelős államtitkár szerint sikeres évet zár a magyar sport: jól szerepeltünk a világversenyeken és ismét rendeztünk jelentős nemzetközi eseményeket. Szabó Tünde a Magyar Időknek azt is elmondta, hogy töretlenül emelkedik az igazolt versenyzők száma, egyre népszerűbb a sportos életforma és a fejlesztések is jó ütemben haladnak.

Az Európa Sportfővárosa cím számos előnnyel jár, és lehetőség is egyben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2018. december 6. 14:47

Az, hogy jövőre Budapest lesz Európa Sportfővárosa, számos előnyt és lehetőséget rejt, a nemzetközi sportversenyek megrendezése pedig egyben nagy felelősséget is jelent - mondta az MTI-nek Szabó Tünde sportért felelős államtitkár.

Átadták a felújított tiszafüredi kajak-kenu telepet

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2018. szeptember 28. 14:15

Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára pénteken átadta a City-Gas Tiszafüredi Kajak-Kenu Sportegyesület megújult telepét, amelyen 15 millió forint értékben hajtottak végre fejlesztéseket.

Folytatódik a tanuszoda- és tornaterem-fejlesztés

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2018. augusztus 8. 11:45

Folytatódik a tanuszoda- és tornaterem-fejlesztés, melynek második ütemében 26 településen épül tanuszoda, illetve 20 településen tornaterem, mindezek mellett 8 teljesen új iskola épül, 20 pedig bővül, míg egy iskola teljes rekonstrukción esik át - jelentette be Szabó Tünde sportért felelős államtitkár.

Több mint félezren érdemelték ki a jó tanuló, jó sportoló díjat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2018. június 12. 17:13

Több mint félezer fiatal érdemelte ki a Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója 2017-díjat, közülük a legjobbak kedden vették át oklevelüket az Agrárminisztériumban.

Ünnepélyes uszodaátadás Fehérgyarmaton

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2018. június 10. 10:33

A tizenkettedik új tanuszodát adta át Fehérgyarmaton ünnepélyes keretek között Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Tilki Attila, a térség országgyűlési képviselője és Péter Csaba polgármester.

Húzóágazat a sport

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2018. június 5. 8:32

A sport az átlagosnál 26 százalékkal jobban élénkíti a magyar gazdaságot, vagyis jelentős húzóerőt jelent a többi gazdasági szektor számára is - hangzott el a hétvégén befejeződött XV. Országos Sporttudományi Kongresszuson, amelynek egyik fővédnöke és előadója Szabó Tünde sportért felelős államtitkár volt.

Újra egy helyen a Sportkórház

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2018. május 31. 14:39

Két, európai szabványoknak megfelelő modern műtővel, hétfőn a Sportsebészeti Osztály is megkezdi működését az OSEI új épületében, a Karolina úton. Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár az intézmény főigazgatójával dr. Soós Ágnessel még a hétfői műtétek előtt bejárta az épület felújított részeit, a röntgent, az új műtőket és kórtermeket is.

Több ezer érdeklődő a Sport és Innováció nemzetközi konferencián

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2018. május 11. 12:41

Több ezer érdeklődő és szakember vett részt a Sport és Innováció elnevezésű nemzetközi konferencián, amelynek célja a sportban, a sportgazdaságban rejlő lehetőségek feltárása, és ennek érdekében innovációk, sporttudományos fejlesztések, adaptálható megoldások bemutatása volt.