Sportért Felelős Államtitkárság

Dr. Szabó Tünde

sportért felelős államtitkár

Vezető hírek

Átadták a Lantos Mihály Atlétikai Centrumot

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. július 26. 13:31

Ünnepélyes keretek között adták át július 25-én Budapesten az MTK Lantos Mihály Atlétikai Centrumát. Az avatáson beszédet mondott dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára, dr. Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke és Karácsony Gergely, Zugló polgármestere.

Elkészül a nemzeti sportinformációs rendszer

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. július 21. 12:49

A jövő év végén teljes körűen megkezdi működését a nemzeti sportinformációs rendszer - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára.

Stratégiai megállapodást kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Szabadidősport Szövetség

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. július 20. 14:33

Stratégiai partnerségi megállapodást kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és a Magyar Szabadidősport Szövetség. A dokumentumot az EMMI részéről dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, a szövetség képviseletében pedig Czene Attila elnök írta alá.

Útnak indították a BHSE olimpikonjait

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. július 19. 13:31

Ünnepélyes keretek között indította útra a Budapesti Honvéd Sportegyesület riói olimpiára készülő sportolóit dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Simicskó István honvédelmi miniszter, a BHSE társadalmi elnöke.

Újra összemérték tudásukat a sztáratléták Fehérváron

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. július 19. 12:55

Hatodik alkalommal rendezték meg a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat. A nemzetközi seregszemle végén ünnepélyes keretek között vették át az érmeket a helyezettek, a díjakat többek között dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár adta át.

Orosz lovas nyerte az EMMI díját a CSIO Budapest Grand Prix-n

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. július 18. 17:13

A CSIO Világkupa díjugrató versenyen tizenhatan teljesítették az alappályát az Emberi Erőforrások Minisztériumának 150 cm-es, Longines világranglista pontokért megrendezett összevetéses versenyszámában. Az EMMI díját Kozmann György sportért felelős helyettes államtitkár adta át Maria Madenovának a Nemzeti Lovardában.

Sikeresen zárult a strandkézilabda-világbajnokság

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. július 18. 8:54

Sikeresen zárult a 7. Strandkézilabda-világbajnokság, amelynek a Margit-szigeti Palatinus strand adott otthont hat napon keresztül. A vasárnapi döntőt követően dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár adta át a legjobb férfi és női csapatnak járó érmet a horvát és spanyol strandkézilabdázóknak.

Új uszoda, jégcsarnok és sportpark építésére pályázik Nyíregyháza

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. július 16. 14:32

Új uszodával és jégcsarnokkal valamint szabadidős és sportparkkal gyarapodhat a közeljövőben Nyíregyháza – ezt dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere jelentette be sajtótájékoztató keretében a szabolcsi megyeszékhelyen.

Megkezdődött CSIO Világkupa Díjugrató Verseny

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. július 15. 9:22

A Nemzeti Lovardában megkezdődött a CSIO Világkupa díjugrató verseny. A kiemelt, hazai rendezésű nemzetközi eseményre tizenkilenc nemzet több mint száz versenyzőt és háromszáz lovat nevezett be.