Parlamenti Államtitkárság

Rétvári Bence

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

1,9 milliárd jut fiatalok droghasználatának megelőzésére

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 24. 14:20

Csaknem kétmilliárd forint jut a legveszélyeztetettebb, gyermekotthonban élő fiatalok droghasználatának megelőzésére, visszaszorítására az EFOP Legyen más a szenvedélyed! 2. című projektjének keretében - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának három államtitkára.

A kormány célja, hogy Magyarország családbarát ország legyen

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 20. 18:40

A kormány eltökélt a családok segítésében, célja, hogy Magyarország családbarát ország legyen - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a kosdi Csoda-Vár Óvoda mintegy 20 millió forintból felújított konyhájának átadója után az MTI-nek.

A kormány mindent megtesz, hogy a lehető legegészségesebb ételek legyenek az iskolákban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 20. 8:32

A kormány "következetesen mindent megtesz", hogy a gyermekek a lehető legegészségesebb élelemhez jussanak az iskolákban - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére.

Felszentelték a felújított Szentháromság-szobrot Vácrátóton

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 19. 20:38

Szentmise keretében felszentelték és felavatták a restaurált, csaknem 240 éves Szentháromság-szobrot pénteken a Pest megyei Vácrátóton.

2010 óta negyven százalékkal nőtt a védőnői szolgálatok finanszírozása

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 19. 14:11

2010 óta negyven százalékkal, 17,7 milliárd forintról 25 milliárdra nőtt a védőnői szolgálatok finanszírozására fordított összeg - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

A sportlétesítmény-fejlesztés háromszorosan megtérül az egészségügyben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 19. 13:18

Minden sportlétesítmény-fejlesztésre költött forint háromszoros megtakarítást eredményez az egészségügyi kiadásokban - mondta Rétvári Bence államtitkár a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) jubileumi, 30. küldöttgyűlésén pénteken.

Nagy szükség van a Magyarország melletti kiállásra

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 17. 19:59

Jelenleg a korábbinál is nagyobb szükség van arra, hogy kiálljunk Magyarország mellett - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a nemzeti konzultációról szervezett országjárás keretében tartott váci lakossági fórumon szerdán.

Csökkent a kórházi várólisták hossza és a várakozási idő is

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 17. 13:01

Nemcsak a kórházi várólisták hossza, hanem a várakozási idő is csökkent az elmúlt években - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. Rétvári Bence azt mondta, 2012-ben több mint 70 ezren voltak a várólistákon, ez a szám mára 28 ezer alá mérséklődött.

2010-hez képest egyhavi nyugdíjjal többet kapnak a nyugdíjasok

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 16. 14:59

A kormány megtartotta a nyugdíjasoknak tett korábbi ígéretét, sőt messze felül is múlva azt most több mint egyhavi nyugdíj értékével van több a nyugdíjasok zsebében, mint 2010-ben - hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

A gazdaság többletteljesítményéből jut az egészségügyi béremelésre

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. május 16. 9:09

A kormány a gazdaság többletteljesítményéből igyekszik minél nagyobb részt az egészségügyben dolgozók bérfejlesztésére fordítani, hogy a lemaradásukat be tudják hozni - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.