Parlamenti Államtitkárság

Rétvári Bence

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

62 millió forintból felújítják a váci mentőállomást

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 14. 11:27

A kormány döntése alapján a központi költségvetésből 62 millió forintot biztosítanak a váci mentőállomás felújítására - jelentette be Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán Vácon, a mentőállomáson tartott sajtótájékoztatón.

Felére csökkent az országból elvándorló orvosok száma

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 12. 7:58

Az elmúlt években felére csökkent az országból elvándorló orvosok száma, míg 2011-ben több mint 800 orvos kért külföldi munkavállalási engedélyt, 2016-ban már 400-nál is kevesebb - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Több az orvos, többen végeznek az egyetemen, kisebb az elvándorlás

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 10. 8:26

A béremelések és az orvosutánpótlást segítő ösztöndíjprogramok hatására 2010 és 2016 között 10 százalékkal nőtt a dolgozó orvosok száma Magyarországon, 40 százalékkal emelkedett a végzős orvosok száma, és 2016-ban kevesebb, mint feleannyi magyar orvos kért külföldi munkavállalási engedélyt, mint 2011-ben - nyilatkozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Szerb miniszterekkel tárgyalt Rétvári Bence

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 9. 14:55

A magyar-szerb kormányzati csúcstalálkozó keretében Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára tárgyalt Slavica Đukić-Dejanović demográfiáért és népességpolitikáért felelős miniszter asszonnyal, Vladan Vukosavljević kultúráért és médiáért felelős miniszterrel, és Mladen Šarčević oktatási, tudományos és technológiai fejlesztési miniszterrel.

Több színház és szélesebb színházi kínálat Magyarországon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 6. 8:30

Az utóbbi nyolc évben nőtt a magyarországi színházak száma, nagyobb lett a színházi kínálat és egyre szélesebb a közönség is - mondta el az MTI-nek kedden az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

Félmillió ember ellátását oldotta meg odaköltöző háziorvos

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 2. 8:40

Az utóbbi évek pályázataival, négymilliárd forintos ráfordítással sikerült elérni, hogy félmillió embert helyben élő háziorvos, 137 ezret fogorvos lásson el - mondta el az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

Átadták a Magyar Táncművészeti Egyetem új pedagógiai központját

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 1. 14:03

Átadták a Magyar Táncművészeti Egyetem Koreográfus- és Táncpedagógus-képző Intézetének új épületét csütörtökön Budapesten.

Együttműködési megállapodást írt alá az EMMI a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. február 1. 11:28

Az Emberi Erősforrások Minisztériuma Üldözött Keresztények Megsegítéséért Felelős Helyettes Államtitkárságának vezetője, Azbej Tristan adta át a Balog Zoltán miniszter által aláírt együttműködési keretmegállapodást hétfőn.

Február végén mutatja be az Örök tél című filmet a közmédia

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. január 30. 17:57

A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján, február 25-én tűzi műsorra a Duna Televízió Szász Attila Örök tél című filmjét, amely a szovjet Gupvi munkatáborok elhallgatott világát mutatja be.

A MITEM elmúlt négy éve óriási sikertörténet

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. január 25. 15:39

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a találkozó csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a Madách Nemzetközi Színházi Találkozó (MITEM) elmúlt négy éve óriási sikertörténet.