Parlamenti Államtitkárság

Rétvári Bence

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

Javulnak a magyar népegészségügyi mutatók

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. december 8. 14:15

Öt év alá csökkent az Európai Unió és Magyarország lakosainak várható élettartama közötti különbség, de más pozitív mutatók és kedvező trendek is láthatók - ismertette az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Budapesten.

Bekapcsolódnak a táboroztatásba a Nemzeti Kastélyprogramban felújított épületek

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. december 7. 16:37

A Nemzeti Kastély- és Várprogramban felújított helyszínek egy részébe is szerveznek jövőre iskolai kirándulásokat és nyári táborokat - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtöki sajtótájékoztatón, Budapesten.

30 milliárdot költenek a nyugdíjasok Erzsébet-utalványára

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. december 7. 15:57

Harmincmilliárd forintot költenek a nyugdíjasoknak szánt 10 ezer forint értékű étkezési Erzsébet-utalványokra, ez tartalmazza a 2,7 millió érintett utalványának összegét, valamint az eljuttatás és a gyártás költségét - mondta el az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten.

Karácsonyig megkapják új számítógépeiket a közép-magyarországi iskolák

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. december 6. 8:06

Még karácsony előtt megkapja 650 közép-magyarországi oktatási intézmény azt a 14 ezer számítógépet és monitort, hatezer laptopot és hétezer projektort, amelyet 6,2 milliárd forintos költségvetési forrásból finanszíroznak - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Indul az Erzsébet-utalványokról szóló televíziós kampány

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. december 4. 10:28

Indul az Erzsébet-utalványokról szóló televíziós felvilágosító kampány hétfőn - jelentette be Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Budapesten.

November 30-áig mindenkinek kifizették a nyugdíjprémiumot

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. december 2. 11:32

November 30-áig minden nyugdíjasnak és nyugdíjszerű ellátásban részesülőnek, összesen 2,7 millió embernek fizették ki a nyugdíjprémiumot, ami maximum 12 ezer forint lehetett. A magyar kormány 30 milliárd forintot fordított a nyugdíjprémium kifizetésére - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

A béremeléseknek is köszönhetően javul az orvosutánpótlás

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. december 1. 8:30

Kevesebb az elvándorló orvos és nőtt a friss diplomás gyógyítók száma Magyarországon - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken az MTI-nek.

A jövő héten kezdik utalni az egészségügyi dolgozók megemelt béreit

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. november 25. 14:30

A jövő héten kezdik utalni az egészségügyi dolgozók megemelt béreit - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szombaton az MTI-nek.

Már alig van egészségtelen étel az iskolai büfékben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. november 25. 11:48

A kormány intézkedéseinek köszönhetően már alig található egészségtelen étel az iskolai büfékben - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szombaton az Iskolabüfé fesztiválon.

Csütörtökön megkezdődik az Erzsébet-utalványok kézbesítése

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. november 23. 14:06

A nyugdíjasoknak és a nyugdíjszerű ellátásban részesülőknek a postások viszik ki a 10 ezer forintos juttatást - közölte az Emmi parlamenti államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.