Parlamenti Államtitkárság

Rétvári Bence

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Vezető hírek

Egyre több gyereknek van esélye intézet helyett családba kerülni

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 23. 8:06

Egyre több gyereknek van esélye intézet helyett családba kerülni - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Mindszenty-szobrot avattak Kisnémediben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 22. 21:04

Megalkuvást nem ismerő, de békés eszközökkel küzdő embernek írta le Mindszenty Józsefet az egykori hercegprímásról készült szobor avatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombaton a Pest megyei Kisnémediben.

Több milliárd forintból bővítik az egészségfejlesztési irodák hálózatát

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 21. 13:52

A következő években uniós forrásból 4,5 milliárd forintból bővítik az egészségfejlesztési irodák hálózatát országszerte - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Bicskén, ahol már több mint két éve sikeresen működik a helyi iroda.

A Google kiterjeszti a digital workshop programját a magyar kkv-szektorra

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 20. 16:08

A Google kiterjeszti a digital workshop programját a magyar kis- és közepes vállalkozásokra (kkv), idén legalább 15 000 kkv-t akar elérni, hogy az online platformon található oktatási felület személyes tanácsadás, illetve konferenciák szervezésével járuljon hozzá a cégek digitális készségeinek fejlesztéséhez - mondta Heal Edina, a Google Magyarország vezetője csütörtökön, Budapesten, sajtótájékoztatón.

A kormány hét év alatt tízszeresére növelte az iskolatejprogramra fordított összeget

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 13. 8:59

A kormány 2010 óta tízszeresére növelte az iskolatejprogramra biztosított összeget, idén 4,2 milliárd forintot fordítanak erre a költségvetésből - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Egészségesebbek ételeket adnak az iskolákban, mint hét éve

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 11. 13:21

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerint a menzarendeletnek köszönhetően egészségesebb ételeket kapnak a gyerekek az iskolákban, mint hét éve.

Átadták a Törőcsik Mari-ösztöndíjakat Budapesten

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 7. 11:27

Messaoudi Emina és Kurely László, a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói részesültek idén Törőcsik Mari-ösztöndíjban, az elismerést jelképező okleveleket Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára adta át pénteken Budapesten.

Március végéig megjelentek az Emmi kezelésébe tartozó pályázati felhívások

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 7. 10:12

Március végéig megjelent az összes, Emberi Erőforrások Minisztériumának területéhez tartozó uniós, illetve EFOP-pályázati felhívás - közölte Rétvári Bence, a tárca parlamenti államtitkára egy szerdai budapesti háttérbeszélgetésen. Schanda Tamás államtitkár közölte: több mint 1000 milliárd forintos keretről van szó.

Büntetőjogi felelőssége van a Kék Bálna felbujtóinak

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 6. 9:11

Rétvári Bence államtitkár szerint a Kék Bálna néven elhíresült csoport felbujtóinak büntetőjogi felelőssége van a magyar jog alapján, a jelenség ellen szoftverekkel is lehet védekezni.