Parlamenti Államtitkárság

Rétvári Bence

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Vezető hírek

Meg kell becsülni az ápolókat

Kormányzat, 2017. február 19. 11:42

Erkölcsileg és anyagilag is meg kell becsülni az ápolók munkáját, ezért döntött úgy a kormány, hogy 2019-re 65 százalékkal emelik a bérüket - mondta Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott a váci Jávorszky Ödön Kórházban az ápolók napján.

Versenyképes bérek a versenyképes felsőoktatásért

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. február 13. 8:18

Ha versenyképes felsőoktatást akarunk, akkor versenyképes bérekre van szükség - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában annak kapcsán, hogy januártól - a tavalyi 15 után - újabb öt százalékkal emelkedett az oktatók bére, jövőre pedig ugyanekkora bővülés következik.

A napokban kapták meg magasabb fizetésüket a felsőoktatásban dolgozók

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. február 12. 11:01

Idén 5 százalékkal nőtt a felsőoktatásban dolgozó oktatók-kutatók bére, az érintettek a napokban kapták meg magasabb fizetésüket - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára sajtótájékoztatón.

A kormány támogatásával kezdődhet két, a kairói terrortámadásban megsérült kopt nő kezelése

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. február 8. 11:46

A magyar kormány segítségével kezdődhet meg a kairói terrortámadásban megsebesült két egyiptomi kopt nő rehabilitációja a Honvéd Kórházban - nyilatkozta Török Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek.

Már nem a pedagógusokról szól a Tanítanék Mozgalom

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. február 6. 12:14

Egyre kevesebb a Tanítanék Mozgalom tevékenységének szakmai tartalma, az már nem a pedagógusokról vagy az iskolákról szól, hanem politikai célokról - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Az átlagost meghaladóan nőttek a bérek az oktatás- és egészségügyben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. január 28. 11:47

Az átlagost meghaladó mértékű az oktatás- és egészségügyben az emberek jövedelememelkedése - mondta el Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombaton budapesti sajtótájékoztatóján.

A védőnőket is bevonják a méhnyakrákszűrésbe

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. január 27. 14:09

Új szereplőként a védőnőket is bevonják a méhnyakrákszűrésbe a betegségből eredő halálozás csökkentése és a szűrésen való részvétel növelése érdekében - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az MTI-nek pénteken Budapesten.

Még egy hónapig lehet jelentkezni első körben a Határtalanul! program felhívásaira

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. január 27. 12:41

Még egy hónapig lehet jelentkezni első körben a Határtalanul! program 2017/2018-as tanévre vonatkozó felhívásaira - közölte Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára.

Keresztényüldözés elleni központtá válna Magyarország

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. január 27. 12:38

Magyarország a keresztényüldözés ellen fellépő szervezetek központjává és támogatójává akar válni - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Az összefogás új lehetőségei az üldözött és diszkriminált keresztény közösségek érdekében című nemzetközi konferencián.