Parlamenti Államtitkárság

Rétvári Bence

miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Vezető hírek

Állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át Rétvári Bence

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. augusztus 17. 13:45

Állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkára Budapesten pénteken, az augusztus 20-ai nemzeti ünnep alkalmából.

Rétvári Bence Erzsébet-táborban nyaraló kárpátaljai diákokat köszöntött

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. augusztus 10. 16:40

Kárpátaljai diákokat köszöntött az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken az Országházban; a magyarul tanuló kétszáz, ukrán nemzetiségű gyerek korábban a zánkai Erzsébet-táborban nyaralt.

A családokat segíti a kormány a szünidei gyermekétkeztetéssel

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. augusztus 8. 14:25

A családtámogatás egyik formájaként tekint a kormány a szünidei gyermekétkeztetésre, ezért növelték az erre szánt forrásokat, valamint bővítették az igénybevétel idejét és a jogosultak körét - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Sikeres a mai magyar nemzetpolitika

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. augusztus 7. 17:30

A mai magyar nemzetpolitika sikeresebb, mint a rendszerváltás óta eltelt időben bármikor - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a Rákóczi Szövetség által kárpát-medencei vezetőtanároknak rendezett táborban kedden a Veszprém megyei Királyszálláson.

Szerdán kezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. július 31. 16:35

Szerdán indul a 2018-19-es tanév tankönyveinek kiszállítása az iskolákba. Az alaprendelések 12,5 millió tankönyve augusztus végéig érkezik meg az intézményekbe - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) üllői raktárában tartott sajtótájékoztatón.

Tovább erősödhetnek a családok

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. július 26. 14:15

Jövőre, a nemrég elfogadott 2019-es költségvetésnek köszönhetően, tovább erősödhetnek a magyar családok - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Az Európai Unió inkább a migrációt támogatja, mint a rászorulókat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. július 19. 14:35

Az Európai Unió jelenleg inkább támogatja az illegális bevándorlást, mint a rászoruló családokat - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára csütörtökön Kismaroson.

Új lelkiegészség-központ jön létre a XV. kerületben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. július 13. 12:10

Lelkiegészség-központ jön létre a XV. kerületi Dr. Vass László Egészségügyi Intézményben az Egészséges Budapest Program keretében - jelentette be László Tamás, a Fidesz választókerületi elnöke pénteken Budapesten.

Béremeléssel becsülik meg az egészségügyben a dolgozókat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. június 28. 17:03

Minden kormányzatnak feladata kifejezni az elismerést és a megbecsülést az egészségügyben dolgozók felé, ezért döntött a kormány a béremelésről a szektorban - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Vácon.