Parlamenti Államtitkárság

Rétvári Bence

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Vezető hírek

A munka, az adócsökkentések és családok támogatása a kivezető út

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 17. 9:04

A szegénységből a munka, az adócsökkentések és a családok támogatása a kivezető út - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az MTI-nek adott nyilatkozatában.

Az üldözött keresztény közösségek vezetői üdvözlik a kormány őket támogató politikáját

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 13. 15:55

A keresztényüldözésről tartott háromnapos nemzetközi konferencián részt vevő közel-keleti keresztény egyházi vezetők megerősítették, hogy helyes a magyar kormány politikája, amely az otthonaikból elüldözött keresztények hazatérését támogatja - mondta az üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkár.

Versenyképes alapellátást szeretnénk kialakítani

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 12. 21:10

Az elmúlt években az alapellátásnak biztosított pluszforrásoknak, célzott pályázatoknak köszönhetően 198, hosszú távon üres háziorvosi praxist sikerült betölteni az országban - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára csütörtökön Miskolcon egy egészségügyi alapellátásról szóló konferencián.

A béremelések hatására egyre több a pedagógus

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 6. 10:28

A béremelések, illetve az életpályamodell bevezetésének a hatására az elmúlt években több ezerrel nőtt a pedagógusok száma - jelentette ki Rétvári Bence pénteken az M1 aktuális csatorna műsorában.

Sokszor meggyűlik a bajunk a kettős mércével

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 5. 16:48

A kelet-európaiaknak, magyaroknak sokszor meggyűlik a bajuk a kettős mércével - jelentette ki Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára A Kominform hatása a kommunisták magyarországi tevékenységére című konferencián Budapesten csütörtökön.

A napokban a megemelt bérek érkeznek a pedagógusok számláira

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. október 5. 12:54

A napokban utalják a pedagógusoknak az életpálya alapján megemelt béreiket - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a pedagógusok világnapján tartott sajtótájékoztatón.

Egész napos rendezvénnyel ünneplik az öt éves Mesemúzeumot

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. szeptember 30. 17:41

Koncertekkel, író-olvasó találkozókkal, kreatív művészeti foglalkozásokkal, kalandpályával, könyvbemutatóval, körhintával, bábelőadással és szabadtéri kiállítással ünnepeli alapításának ötödik évfordulóját szombaton a budapesti Mesemúzeum.

Több év alatt több száz milliárd forintos fejlesztés az egészségügyben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. szeptember 25. 9:52

A következő években több száz milliárd forintot fordítanak a budapesti és Pest megyei kórházfejlesztésekre - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Budapest történetének legnagyobb egészségügyi fejlesztése kezdődik meg

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. szeptember 22. 14:32

Budapest történetének legnagyobb egészségügyi fejlesztése kezdődik - hangoztatta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára és Kocsis Máté, a Fidesz budapesti választmányának elnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatón.