Közigazgatási Államtitkárság

Dr. Lengyel Györgyi

közigazgatási államtitkár

Közigazgatási Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója alkalmából tartottak megemlékezést Karcagon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. október 23. 14:00

Az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire, helyi mártírjaira emlékeztek 2017. október 23-án Karcagon. Az ünnepi megemlékezésen részt vett Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára.

Megkezdődött a Magyar Nőorvos Társaság Délkelet-Magyarországi szekciójának XXXVIII. kongresszusa

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. október 20. 11:54

A Magyar Nőorvos Társaság Délkelet-Magyarországi szekciójának idei kongresszusa 2017. október 20-21. között kerül megrendezésre, Szolnokon. A rendezvény megnyitóján részt vett Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára. Prof. Dr. Mosonyi Attila, a kongresszus elnöke felkérésére államtitkár asszony elvállalta a rendezvény fővédnökségét is.

Megkezdődött a Keleti Nyitás műfordítói és országismereti tábor Lakiteleken

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. augusztus 29. 14:57

A Lakiteleki Népfőiskola és a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány szervezésében idén is megrendezik a Keleti Nyitás műfordítói és országismereti tábort. A megnyitón részt vett Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára.

Kárpátaljáról érkezett Erzsébet-táboros gyermekek látogattak el a Parlamentbe

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. július 21. 16:23

Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára köszöntötte a Parlamentben a Kárpátaljáról érkezett 212 gyermeket.

Elkezdődött a XXIII. Jász Világtalálkozó

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. június 23. 17:00

2017. június 23-25. között rendezik a XXIII. Jász Világtalálkozót Jászladányban. Az ünnepélyes megnyitón köszöntőt mondott Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára.

Az Ausztráliában élő magyar közösség is megemlékezett a március 15-i forradalom és szabadságharc évfordulójáról

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. április 5. 13:48

Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára elfogadta az Ausztráliában élő magyar közösség meghívását, hogy együtt emlékezzenek az 1848. március 15-i forradalom és szabadságharc évfordulóján.

Új patológiával és gyógyszertárral bővült a Hetényi Géza Kórház

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2015. október 6. 14:28

Új épületben kapott helyet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház patológiai osztálya és az intézet gyógyszertára. Az ünnepélyes átadásra 2015. szeptember 25-én került sor, Szolnokon. Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára kiemelte, a gyógyítás mellett nagyon fontosak az építkezések, a korszerűsítések, de mindezek hiába volnának, ha a dolgozók nem végeznék a legjobb tudásuk szerint a munkájukat.

A Nógrád Megyei Levéltár új épületét adták át Salgótarjánban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2015. szeptember 1. 12:26

Átadták a Magyar Nemzeti Levéltár Nógrád Megyei Levéltára új épületét 2015. augusztus 28-án Salgótarjánban; a beruházás a magyar állam, az Európai Unió és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával 234 millió forintból készült el.

Újabb állomáshoz érkezett a Védőnői Centenárium ünnepi programsorozata

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2015. június 9. 17:26

A védőnői szolgálat fennállásának 100. évfordulója alkalmából szervezett rendezvénysorozat következő helyszínén, Szolnokon tartott ünnepi beszédet Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára.

Ünnepi gálaest Szegeden

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2015. március 16. 15:45

Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára ünnepi beszédet mondott az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából a Csongrád Megyei Kormányhivatal és a Csongrád Megyei Önkormányzat közös díjátadó gálaesten.