Közigazgatási Államtitkárság

Lengyel Györgyi

közigazgatási államtitkár

Közigazgatási Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

Kárpátaljáról érkezett Erzsébet-táboros gyermekek látogattak el a Parlamentbe

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. július 21. 16:23

Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára köszöntötte a Parlamentben a Kárpátaljáról érkezett 212 gyermeket.

Elkezdődött a XXIII. Jász Világtalálkozó

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. június 23. 17:00

2017. június 23-25. között rendezik a XXIII. Jász Világtalálkozót Jászladányban. Az ünnepélyes megnyitón köszöntőt mondott Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára.

Az Ausztráliában élő magyar közösség is megemlékezett a március 15-i forradalom és szabadságharc évfordulójáról

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. április 5. 13:48

Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztérium közigazgatási államtitkára elfogadta az Ausztráliában élő magyar közösség meghívását, hogy együtt emlékezzenek meg az 1848. március 15-i forradalom és szabadságharc évfordulóján.

Új patológiával és gyógyszertárral bővült a Hetényi Géza Kórház

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2015. október 6. 14:28

Új épületben kapott helyet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház patológiai osztálya és az intézet gyógyszertára. Az ünnepélyes átadásra 2015. szeptember 25-én került sor, Szolnokon. Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára kiemelte, a gyógyítás mellett nagyon fontosak az építkezések, a korszerűsítések, de mindezek hiába volnának, ha a dolgozók nem végeznék a legjobb tudásuk szerint a munkájukat.

A Nógrád Megyei Levéltár új épületét adták át Salgótarjánban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2015. szeptember 1. 12:26

Átadták a Magyar Nemzeti Levéltár Nógrád Megyei Levéltára új épületét 2015. augusztus 28-án Salgótarjánban; a beruházás a magyar állam, az Európai Unió és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával 234 millió forintból készült el.

Újabb állomáshoz érkezett a Védőnői Centenárium ünnepi programsorozata

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2015. június 9. 17:26

A védőnői szolgálat fennállásának 100. évfordulója alkalmából szervezett rendezvénysorozat következő helyszínén, Szolnokon tartott ünnepi beszédet Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára.

Ünnepi gálaest Szegeden

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2015. március 16. 15:45

Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára ünnepi beszédet mondott az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából a Csongrád Megyei Kormányhivatal és a Csongrád Megyei Önkormányzat közös díjátadó gálaesten.

Mézeskalácsot sütött önkéntesekkel együtt a közigazgatási államtitkár

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2014. december 3. 17:49

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet által szervezett mézeskalácssütésben és adománygyűjtésben vett részt dr. Lengyel Györgyi. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közigazgatási államtitkára ezzel csatlakozott a tárca kampányához, amelyet azért indított a tárca, hogy az állami vezetőin keresztül felhívja a figyelmet az önkéntes tevékenységek széles körére és az önkénteseket foglalkoztató szervezetekre, intézményekre.

Jogi úton vesz elégtételt az államtitkár

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2014. november 18. 14:22

Dr. Lengyel Györgyiről, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkáráról az elmúlt hetekben több hazai médiumban valótlan állításokat tartalmazó cikkek jelentek meg.

Átadták az jászfényszarui Egészségházat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2014. október 7. 15:28

Október 6-án délután dr. Lengyel Györgyi közigazgatási államtitkár asszony részvételével ünnepélyesen átadták Jászfényszaru felújított és kibővített Egészségházát. Ezentúl a jászfényszaruiak könnyebben és gyorsabban tudnak olyan orvosi ellátásban részesülni, melyek miatt mostanáig a környező kórházakba kellett járniuk.