Közigazgatási Államtitkárság

Dr. Lengyel Györgyi

közigazgatási államtitkár

Közigazgatási Államtitkárság

Vezető hírek

Átadták a Szentendrei Régi Művésztelep vendégházát

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2018. március 21. 19:00

A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. főigazgatójának meghívására Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára adta át a Szentendrei Régi Művésztelepen felépült 4 lakásos vendégházat.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója alkalmából tartottak megemlékezést Karcagon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. október 23. 14:00

Az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire, helyi mártírjaira emlékeztek 2017. október 23-án Karcagon. Az ünnepi megemlékezésen részt vett Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára.

Megkezdődött a Magyar Nőorvos Társaság Délkelet-Magyarországi szekciójának XXXVIII. kongresszusa

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. október 20. 11:54

A Magyar Nőorvos Társaság Délkelet-Magyarországi szekciójának idei kongresszusa 2017. október 20-21. között kerül megrendezésre, Szolnokon. A rendezvény megnyitóján részt vett Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára. Prof. Dr. Mosonyi Attila, a kongresszus elnöke felkérésére államtitkár asszony elvállalta a rendezvény fővédnökségét is.

Megkezdődött a Keleti Nyitás műfordítói és országismereti tábor Lakiteleken

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. augusztus 29. 14:57

A Lakiteleki Népfőiskola és a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány szervezésében idén is megrendezik a Keleti Nyitás műfordítói és országismereti tábort. A megnyitón részt vett Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára.

Kárpátaljáról érkezett Erzsébet-táboros gyermekek látogattak el a Parlamentbe

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. július 21. 16:23

Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára köszöntötte a Parlamentben a Kárpátaljáról érkezett 212 gyermeket.

Elkezdődött a XXIII. Jász Világtalálkozó

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. június 23. 17:00

2017. június 23-25. között rendezik a XXIII. Jász Világtalálkozót Jászladányban. Az ünnepélyes megnyitón köszöntőt mondott Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára.

Negyedszer tartottak Duna-napot Torockón

Miniszterelnökség, 2017. június 10. 21:25

Negyedik alkalommal szervezett Duna-napot szombaton a Duna Médiaszolgáltató Zrt. az erdélyi Torockón. Az egész napos rendezvény délelőttjén gyermekprogramokkal, kiállításmegnyitókkal, könyvbemutatóval, a kora délutáni órákban népzenei műsorokkal várták az érdeklődőket, este könnyűzenei együttesek váltják egymást a Székelykő sziklafalára néző színpadon.

Az Ausztráliában élő magyar közösség is megemlékezett a március 15-i forradalom és szabadságharc évfordulójáról

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2017. április 5. 13:48

Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára elfogadta az Ausztráliában élő magyar közösség meghívását, hogy együtt emlékezzenek az 1848. március 15-i forradalom és szabadságharc évfordulóján.

Új patológiával és gyógyszertárral bővült a Hetényi Géza Kórház

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2015. október 6. 14:28

Új épületben kapott helyet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház patológiai osztálya és az intézet gyógyszertára. Az ünnepélyes átadásra 2015. szeptember 25-én került sor, Szolnokon. Dr. Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára kiemelte, a gyógyítás mellett nagyon fontosak az építkezések, a korszerűsítések, de mindezek hiába volnának, ha a dolgozók nem végeznék a legjobb tudásuk szerint a munkájukat.