Emberi Erőforrások Minisztériuma

Dr. Kásler Miklós

az emberi erőforrások minisztere

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Folytatódik a Kincses kultúróvoda program

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2018. november 12. 14:45

Folytatódik a Kincses kultúróvoda című, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által irányított program a jövő évben is - jelentette be a tárca kulturális ügyekért felelős államtitkára hétfőn Békéscsabán.

Autizmusbarát közösségi tér nyílt Budapesten

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2018. november 12. 14:34

Közösségi teret nyitott Budapesten az autistákat foglalkoztató csokoládéműhely, a Kockacsoki Nonprofit Kft. A KockaPont autistáknak szervezett foglalkoztatási programoknak, kluboknak ad helyet a jövőben.

A szociális munkások munkájukkal közösséget és nemzetet építenek

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2018. november 12. 14:21

Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a szociális munka napja alkalmából hétfőn a Parlamentben megköszönte a területen dolgozó mintegy 100 ezer ember segítő munkáját.

Elkezdődött a nyugdíjprémiumok folyósítása

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. november 12. 10:53

Megkezdődött az idei nyugdíjprémiumok kifizetése, így aki bankszámlára kapja azt, annak hétfőn már megérkezik az összeg a számlájára - mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Az első világháború magyar hőseinek avattak emlékművet Budapesten

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. november 12. 9:05

Az első világháború magyar hőseinek emlékművét avatták fel a nagy háború befejezésének 100. évfordulóján, vasárnap Budapesten, a Fiumei úti sírkertben.

Növelni kell a társadalmi befogadást a fogyatékossággal élők iránt

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2018. november 12. 9:02

Növelni kell a társadalom érzékenységét és befogadását a fogyatékossággal élő emberek iránt - hangoztatta Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szombaton Zalaapátiban.

Löw Immánuel Emlékplakettel tüntették ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkárát

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2018. november 11. 18:14

Az idei esztendőben a Szegedi Zsidó Hitközség, Löw Immánuel emlékplakettet adományozott Dr. Latorcai Csabának, az Emberi Erőforrások Minisztériuma közigazgatási államtitkárának, a Szegedi Új Zsinagóga felújítása érdekében végzett tevékenységéért.

A magyar gyermekekben van a magyar jövő

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. november 11. 8:03

A magyar gyermekekben van a magyar jövő, a gyermekek és a gyermeket nevelők támogatása kiemelt cél - mondta Novák Katalin a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A jelnyelv a magyar kultúra része

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. november 9. 13:13

2011 óta az Alaptörvény védi a magyar jelnyelvet mint a magyar kultúra részét. A Magyar Országgyűlés 2017-ben a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) kezdeményezésére a jelnyelvi törvény elfogadásának évfordulója alkalmából, november 9-ét a Magyar Jelnyelv Napjává nyilvánította.

A családtámogatások megvédését is kérik a nemzeti konzultációban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. november 9. 12:33

A nemzeti konzultációban arra is felhatalmazást kér a kormány a választóktól, hogy kétharmados védelemmel "betonozhassa" be a családtámogatásokat - mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.