Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Magyar és lengyel társszervezésű rendezvény az üldözött keresztények védelmében az Emberi Jogi Tanács genfi ülésén

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 17. 14:49

Az EMMI Üldözött Keresztények Megsegítéséért Felelős Helyettes Államtitkárságának és nemzetközi partnereinek kezdeményezésére, a Külügyi- és Külgazdasági Minisztérium szakmai támogatásával „A vallási kisebbségek helyzete fegyveres konfliktusokban a Közel-Keleten” címmel hazánk társszervezésével kísérőrendezvényt tartottak az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának genfi üléséhez kapcsolódóan.

A választás tétje, hogy kié lesz Magyarország

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. március 15. 9:02

Az április 8-ai választás tétje az, hogy kié lesz Magyarország - mondta Balog Zoltán Budapesten, a Kelenvölgyi Közösségi Házban tartott lakossági fórumon szerda este.

Építkező kormány szeretnénk lenni

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. március 14. 19:04

Építkező kormány szeretnénk lenni - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere szerdán Budapesten, az első dél-budai református gimnázium alapkőletételén.

Egészségügyi elismeréseket adtak át március 15. alkalmából

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2018. március 14. 16:54

Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár Batthyány-Strattmann László-díjakat, Pro Sanitate-díjakat és Miniszteri Elismerő Okleveleket adott át a mai napon a Pesti Vigadóban.

Magyarországon a nők támogatásának fontos eszköze a családpolitika

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. március 14. 15:49

Magyarországon a nők 90 százalékának van gyereke vagy szeretne gyermeket, ezért a nők támogatásának fontos eszköze a családpolitika - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára szerdán az MTI-nek.

Új épületszárnyat adtak át a balassagyarmati kórházban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2018. március 14. 13:26

Új épületszárnyat adtak át a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórházban szerdán, a beruházás 1,78 milliárd forintból készült el.
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár az átadási ünnepségen hangsúlyozta: jól látszik, hogy a kormány az elmúlt hét-nyolc évben komolyan vette az egészségügyet.

Száz férőhelyes óvodát adtak át Piliscsabán

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. március 14. 13:24

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az átadás alkalmával elmondta, hogy az óvoda létrehozását a magyar adófizetők pénzéből, költségvetési forrásból 220 millió forinttal tudták támogatni, mivel ezt ma az ország gazdaságának fejlődése lehetővé teszi.

Magyarország akkor gyarapodik, ha független

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. március 14. 11:20

A magyarok azt gondolják, hogy ha maguk intézhetik az ügyeiket, vagyis szuverének és függetlenek, akkor tud az ország gyarapodni és erősödni - mondta Balog Zoltán, mielőtt állami kitüntetéseket adott át a nemzeti ünnep alkalmából.

Újabb egyeztetés az Egészségügyért Felelős Államtitkárság és a szakszervezetek között

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2018. március 13. 17:30

A múlt héten ismét tárgyalóasztalhoz ült az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága az ágazati reprezentatív szakszervezetek és stratégiai partnereik képviselőivel.

Hozzáértő, elkötelezett és bátor emberekre van szükség

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. március 13. 17:26

Magyarországnak hozzáértő, elkötelezett és bátor emberekre van szüksége - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedden a Pesti Vigadóban, ahol a nemzeti ünnep alkalmából Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket adott át.