Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Nemzetközi elismerés a mosonmagyaróvári Gondoskodás Alapítványnak

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2018. január 23. 15:26

Demenciával élőket segítő szakembereket és példamutató gyakorlatot folytató szervezeteket díjaztak Szófiában a Bulgária Európai Uniós elnökségének védnöksége alatt rendezett szakmai konferencián.

Kárpátaljai magyar hívek Közel-Keletre szánt adományát vette át Azbej Tristan helyettes államtitkár

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. január 23. 14:38

Az Ökumenikus Imahét keretein belül az üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkár hétfőn Beregszászra látogatott, ahol az imaórát követő előadásán ismertette a világban jelenleg üldöztetést szenvedő keresztények helyzetét.

Miniszteri elismeréseket adtak át az önkéntesség, az esélyteremtés és a gyermekvédelem területén dolgozóknak

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, Nemzetközi Ügyekért Felelős Államtitkárság, 2018. január 23. 14:30

Az önkéntesség, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok esélyteremtése és a gyermekvédelem területén kiemelkedő munkát végző embereknek adtak át miniszteri elismeréseket kedden Budapesten.

Kulturális Örökség Európai Éve - Műemléki konferenciával folytatódtak a nyitóprogramok

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2018. január 23. 13:19

Az Örökségünk - Múlt és jövő találkozása című XXVIII. Országos Műemléki Konferenciával folytatódtak kedden a Kulturális Örökség Európai Éve 2018. programsorozat eseményei a Magyar Tudományos Akadémián.

Utolsó útjára kísérték Tőkéczki László történészt

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. január 23. 12:54

Református szertartás szerint utolsó útjára kísérték Tőkéczki László Széchenyi-díjas történészt kedden Budapesten, a Fiumei Úti Sírkert Nemzeti Emlékhelyen.

Egyre nagyobb lesz az igény a közművelődési szakemberekre

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2018. január 23. 12:22

Az Országgyűlés által tavaly elfogadott törvénymódosításnak köszönhetően jelentős mértékben erősödik a közművelődési szakterület szerepe a helyi közösségek fejlesztésében, ami növeli a szakemberek iránti igényt. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma konferenciát szervez annak érdekében, hogy segítse a települések és a közművelődési intézmények feladatellátását.

Bölcsődefejlesztések a közép-magyarországi régióban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, Nemzetközi Ügyekért Felelős Államtitkárság, 2018. január 23. 8:44

A kormány idén elsősorban a közép-magyarországi régióban hoz létre új bölcsődéket, illetve bővíti a férőhelyeket, mivel az ország ezen része eddig kimaradt az európai uniós fejlesztési forrásokból - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.

Megkezdődött az Arany 200 országos lemezbemutató turné

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2018. január 22. 21:08

Megkezdődött az Arany 200 című produkció országos lemezbemutató turnéja a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben hétfő este megtartott koncerttel.

Letette az esküt a téli olimpiára és paralimpiára utazó magyar csapat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2018. január 22. 17:50

Letette az esküt hétfőn a február 9-én kezdődő phjongcshangi téli olimpiára és a március 9-én rajtoló téli paralimpiára utazó magyar csapat.

Idén 10 milliárd forintot szánnak bölcsődei fejlesztésekre

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, Nemzetközi Ügyekért Felelős Államtitkárság, 2018. január 22. 15:41

Idén 10 milliárd forintot kívánnak bölcsődei fejlesztésekre fordítani, ami döntően új férőhelyek létrehozását jelenti, és elsősorban a közép-magyarországi régiót érinti - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára egy szentendrei családi bölcsődében tartott sajtótájékoztatón.