Emberi Erőforrások Minisztériuma

Dr. Kásler Miklós

az emberi erőforrások minisztere

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Vas Megye Díszpolgára címmel tüntették ki Kásler Miklóst

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. augusztus 18. 13:23

Vas Megye Díszpolgára címmel tüntették ki Prof. Dr. Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét. Az elismerést - amelyet első alkalommal adtak át - szombaton a Vas megye és Vas Megyei Önkormányzati Hivatal szervezésében megrendezésre kerülő Megyenapon vette át Hosszúperesztegen.

Megnyílt a 32. Mesterségek Ünnepe

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. augusztus 17. 21:40

Megnyílt a 32. Mesterségek Ünnepe, amelyen mintegy ezer kézműves mester és több száz fellépő mutatkozik be péntektől hétfőig a budai Várban.

Állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós és Gulyás Gergely

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. augusztus 17. 20:35

Állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Budapesten, a Pesti Vigadóban az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából.

Állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át Rétvári Bence

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2018. augusztus 17. 13:45

Állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkára Budapesten pénteken, az augusztus 20-ai nemzeti ünnep alkalmából.

Kezdeményezik a teljes tankönyvellátás ingyenessé tételét

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Oktatásért Felelős Államtitkárság, 2018. augusztus 17. 13:31

Kezdeményezni fogják a teljes tankönyvellátás ingyenessé tételét - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért felelős helyettes államtitkára az M1 aktuális csatornán pénteken.

Ősztől országos kampány népszerűsíti a nevelőszülői szakmát

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2018. augusztus 17. 11:15

A nevelőszülői munkát ősztől országos kampány népszerűsíti. Megyénként mutatják be a hivatást, ezzel próbálva a fiatalok figyelmét felhívni a nevelőszülői pályára - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán pénteken.

Hiteltelen az ellenzék parlamenti kezdeményezése

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. augusztus 17. 8:58

Hiteltelennek tartjuk az ellenzéki pártok rendkívüli parlamenti ülésre vonatkozó kezdeményezését. A baloldalnak egyértelmű a felelőssége a devizahitezési válság kialakulásában, ezt súlyosbítva, amikor az Országgyűlésben segíthettek volna a devizahiteleseknek, nem tették. Ebből is látszik, hogy egy öncélú politikai akcióhoz akarják felhasználni a devizakárosultakat.

A tankönyvek több mint 60 százalékát már kiszállították

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Oktatásért Felelős Államtitkárság, 2018. augusztus 16. 14:09

A 2018-19-es tanévre rendelt tankönyvek 62 százalékát már kiszállították az iskolákba, ez 7,5 millió kötetet jelent - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

A magyar fiatalok döntő többsége itthon és családban képzeli el a jövőt

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. augusztus 16. 8:09

Négyévente nyolcezer, 15-29 év közötti fiatal mondja el véleményét családról, házasságról, gyermekvállalásról, továbbtanulásról, karrierről, barátokról és további olyan kérdésekről, amelyek aktívan foglalkoztatják őket.

Ilyen még nem volt: megszületett az első aranyérem

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Oktatásért Felelős Államtitkárság, 2018. augusztus 15. 12:52

Újabb magyar győzelem a kanadai diákolimpián. Három érmet hozott el a magyar diákokból álló csapat a Nemzetközi Földrajzi Olimpián, a kanadai Québec-ben lebonyolított vetélkedőn (International Geography Olympiad). A versenyen 43 ország 163 tanulója mérte össze tudását.