Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Még karácsony előtt kiutalják a januári családtámogatásokat is

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, Nemzetközi Ügyekért Felelős Államtitkárság, 2017. december 13. 13:15

Még karácsony előtt megkapják a jogosultak a januárban esedékes családtámogatásokat, azaz a családi pótlékot, a gyermekgondozási segélyt (gyes) és a gyermeknevelési támogatást (gyed) - jelentette be Novák Katalin család- és ifjúságügyért is felelős államtitkár.

Százhúsz szabadkai nagycsaládnak vitt ajándékot a Katolikus Karitász

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2017. december 13. 13:03

Százhúsz sokgyermekes szabadkai családnak vitt tartós élelmiszerekből, bejgliből és édességből álló karácsonyi ajándékcsomagot szerdán a Katolikus Karitász.

Országossá vált a hátrányos helyzetű gyermekes családoknak szánt ételcsomagosztás

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2017. december 13. 12:00

Szerdától az egész országra kiterjeszti a kormány a hátrányos helyzetű gyermekes családoknak szánt ételcsomag osztását, amelyre a következő években 18,3 milliárd forintot fordít - jelentette be Czibere Károly Sárbogárdon.

Jövőre is megtartják a szigetvári Zrínyi-napokat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2017. december 13. 11:54

A kormány döntött a Zrínyi-hagyomány és a magyar történelmi hősök emlékének és nemzeti örökségének megőrzéséről, és biztosítja ennek forrását a jövő évi költségvetésben.

Határidőre minden gyógyszertár csatlakozik az elektronikus egészségügyi szolgáltatási térhez

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. december 13. 10:56

A december 15-i határidőre várhatóan minden gyógyszertár csatlakozik az elektronikus egészségügyi szolgáltatási térhez (eeszt) - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának e-health koordinációval kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztosa szerdán Budapesten újságíróknak.

A kiszámíthatóság és a nyugalom meghozta az eredményét

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Oktatásért Felelős Államtitkárság, 2017. december 13. 8:25

A kiszámíthatóság és a nyugalom meghozta eredményét - mondta Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért felelős államtitkára szerda reggel az M1 aktuális csatornán a PIRLS- (Progress in International Reading) felmérés eredményeivel kapcsolatban.

Megnyílt a Karátson Gábor Emlékszoba

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. december 13. 8:00

Emlékhely nyílt Karátson Gábor festő, író, filozófus egykori műteremlakásában kedden. A Deák Ferenc utcában kialakított emlékpont 2018 januárjától lesz látogatható.

Megújult sportújságíró-képzés indul 2018 őszén a TF-n

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2017. december 12. 20:25

Új alapokra helyezett, felsőfokú, posztgraduális sportújságíró-képzés indul 2018 őszén a Testnevelési Egyetemen (TF) - jelentette be Mocsai Lajos, a TF rektora és Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) elnöke kedden sajtótájékoztatón. Szabó Tünde sportállamtitkár azt hangsúlyozta, hogy a sportújságírók szerepe Magyarországon meghatározó.

Fejlesztésekről tárgyalt a mai napon a Szociálpolitikai Tanács

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2017. december 12. 16:28

A szociális ágazatot érintő fejlesztési programokat, valamint az Országos Fogyatékosságügyi Program végrehajtásának tapasztalatait vizsgálta a szociális ágazatvezetés legjelentősebb szakmai véleményező és javaslattevő testülete.

Szabó Dénes karnagy miniszteri elismerésben részesült

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2017. december 12. 14:01

Az emberi erőforrások minisztere Szabó Dénes Kossuth- és Liszt-díjas karnagynak kiemelkedő szakmai teljesítményéért elismerő oklevelet adományozott, melyet dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár adott át Budapesten.