Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Nyugállományba vonul Beton atya

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2017. március 26. 13:58

Közel negyedszázados püspöki szolgálat után nyugdíjba vonul Balás Béla, a kaposvári egyházmegye püspöke. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma köszönetét fejezi ki püspök atyának a több mint 50 éves papi és közel negyedszázados püspöki munkájáért, a hívek lelki gondozásáért, az ifjúság neveléséért, a regnumi közösség építéséért, az egyházmegye szolgálatáért.

Demográfiai szempontból fontosak a családtudományok

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 26. 12:15

A családtudományoknál a demográfiai kérdést tartja fontosnak a kormány, például annak kutatását, mi befolyásolja a gyermekvállalási kedvet - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

MEFS-ünnepség Gödöllőn a 110. születésnapon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2017. március 25. 17:41

Emléküléssel és kitüntetések átadásával ünnepelték szombaton a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) - Európa első egyetemi sportszövetsége - 110. születésnapját.

A nagyobbik típusú Bogányi-zongorát kapja a pécsi Kodály Központ

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2017. március 25. 14:22

A nagyobbik típusú - csaknem 108 millió forintot érő - Bogányi-zongorával gazdagodik a pécsi Kodály Központ - jelentette be Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár és Páva Zsolt polgármester szombaton a baranyai megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón.

A megkérdezettek többsége éjszakára megállítaná az iskolabuszokat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Oktatásért Felelős Államtitkárság, 2017. március 25. 11:41

Mintegy 30 ezren töltötték ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) a veronai buszbalesettel kapcsolatos internetes kérdőívét, a válaszadók 65 százaléka úgy gondolta, hogy a több országot érintő iskolai kiránduláson részt vevő autóbuszoknak éjjel 11 óra és hajnali 4 óra között pihenőt kell tartaniuk - mondta Palkovics László oktatásért felelős államtitkár szombaton Budapesten.

Sikerült zavartalanul elindítani a MOB-tól átvett feladatok végzését

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2017. március 25. 9:27

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sportért felelős államtitkára szerint nagy kihívás volt, de sikerült január elsejétől a Magyar Olimpiai Bizottságtól (MOB) átvett feladatok végzését zavartalanul elindítani.

Ünnepnap a sportnak a tao-rendszer további engedélyezése

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2017. március 25. 9:23

Ünnepnapnak nevezte a pénteket Szabó Tünde sportért felelős államtitkár amiatt, hogy Brüsszel engedélyezte a társaságiadókedvezmény-rendszer (tao) további hat éven keresztüli működését változatlan formában.

Tovább működhet a tao-rendszer

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. március 24. 17:20

Változatlan formában további hat éven keresztül működhet a társaságiadókedvezmény-rendszer (tao), Brüsszelben pénteken engedélyezték a folytatást - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Sajtóközlemény a március 23-i tanácsadó testületi ülésről

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. március 24. 12:06

Az Üldözött Keresztények Megsegítéséért Felelős Helyettes Államtitkárság munkáját támogató, egyházi és karitatív szervezetek vezetőiből és képviselőiből álló tanácsadó testület az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2017. március 23-án tartott első operatív ülésén Rétvári Bence államtitkár és Török Tamás helyettes államtitkár tájékoztatást nyújtott a 2016. novemberi alakuló ülés óta eltelt időszak eseményeiről és munkájáról.

A magyar cigányság kultúrkincse európai kulturális erőforrás

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2017. március 23. 20:52

Archaikus hagyománnyal és megújulásra képes modernséggel, jelentős kulturális kifejezőerővel a magyar cigányság kultúrkincse magyar, de egyben európai kulturális erőforrás - jelentette ki Langerné Victor Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára Brüsszelben csütörtökön.