Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Schanda Tamás János

európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár

Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

Jól haladnak az uniós forrású egészségügyi fejlesztések

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. július 5. 12:57

Az uniós forrású egészségügyi fejlesztések jól haladnak, a projektek kétharmadára már szerződést kötöttek, és a következő időszakban kezdődhet a betegbiztonságot, az ellátás színvonalát vagy a megelőzést célzó programok megvalósítása - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten újságírókkal.

A fejlesztési források az összmagyarság érdekét szolgálják

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. június 17. 8:23

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében kiírt pályázatok minden magyar ember érdekeit szolgálják – mondta Schanda Tamás Kolozsváron, a Pont Csoport és Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa által szervezett szakmai fórumon.

Magyarországot az erős családok erősíthetik tovább

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. június 9. 16:27

Magyarország csak akkor erősödhet tovább, ha a társadalom magját alkotó családok is erősek - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára pénteken Kecskeméten.

A magyar nyelv összekötő kapocs

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. május 20. 14:30

Anyanyelvünk a legnagyobb kincsünk, amely összeköt minket, magyarokat bárhol éljünk is a világban – kezdte megnyitó beszédét Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár a XX. Simonyi Zsigmond helyesírási verseny Kárpát-medencei döntőjén szombaton Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán.

15 milliárd forint támogatás a közösségek fejlesztésére

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. április 21. 11:20

A közösségek ereje és értéke felbecsülhetetlen. Magyarország kormánya fontos partnerének tekinti azokat a helyi közösségeket, amelyek tevékenységükkel a társadalmat, a körülöttük élőket szolgálják. Két pályázati felhívás keretében több mint 600 szervezet jutott összesen 15 milliárd forint fejlesztési forráshoz.

Egyházi gimnáziumokat fejlesztenek Miskolcon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. április 10. 16:53

Másfél milliárd forint támogatást ad a kormány az Új Széchenyi Terv keretében a miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon és a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium fejlesztésére - jelentette be Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára hétfőn a borsodi megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.

Meghirdették az Emmi-hez tartozó két operatív program teljes keretét

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. március 31. 13:35

Meghirdették az Emberi Erőforrások Minisztériumához (Emmi) tartozó két operatív program teljes rendelkezésre álló keretét - jelentette be Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár pénteken sajtótájékoztatón.

152 milliárdot értek az EMMI szabályossági intézkedései

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. július 8. 17:34

Az Európai Bizottság Foglalkoztatási Főigazgatójának július 6-án kelt levelében foglaltak szerint a Bizottság a magyar hatóság által végrehajtott intézkedéseket megfelelőnek és elégségnek tartja ahhoz, hogy az Európai Unió által a tagállam számára folyósított kifizetések folyamata újraindulhasson. Ezáltal a korábban benyújtott elszámolások eredményeként mintegy 152 milliárd Ft támogatást kap Magyarország.

Svéd humánfejlesztések magyar mintára

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. június 16. 11:04

Három napos látogatáson vett részt Svédország küldöttsége az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárságán, hogy közelebbről megismerkedjenek a magyar humánfejlesztések operatív irányításának mechanizmusaival.

Tízmilliárd forintból fejlesztik a sürgősségi gyermekellátást

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. április 25. 18:07

Tízmilliárd forintból fejlesztik a sürgősségi és baleseti gyermekellátást - jelentette be Köpeczi-Bócz Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár Budapesten, a Heim Pál Gyermekkórházban.