Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Schanda Tamás János

európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár

Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

Új könyvtári oktatási központot adtak át Budapesten

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. december 8. 13:11

Új oktatási központot és projektirodát adtak át a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) Közraktár utcai épületében pénteken Budapesten.

Diákok ezrei tanulhatnak jobb körülmények között Tolnában

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. december 7. 8:01

Gyermekek ezreinek oktatásához és egészségmegőrzéséhez biztosíthatóak jobb feltételek Tolnában abból a mintegy 9,5 milliárd forintból, amelyet a megye intézményei eddig elnyertek az Emberi Erőforrás Fejlesztés Operatív Program (EFOP) pályázatain - mondta az európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár szerdán Dombóváron.

A Pécsi Tudományegyetem mintegy 24 milliárd forintos EFOP forráshoz jut

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. november 25. 10:06

A Pécsi Tudományegyetem mintegy 24 milliárd forintnyi támogatásban részesül az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programból (EFOP), 27 támogatási szerződésben önálló pályázóként vagy konzorcium tagjaként - mondta Schanda Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára Pécsett, a IV. Fiatalok Európában elnevezésű konferencián.

Komárom-Esztergom megye tízmilliárd forintnyi EFOP forrást nyert el

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. november 24. 9:15

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében Komárom-Esztergom megyében mintegy tízmilliárd forintnyi fejlesztési forrást nyertek el mostanáig a pályázók – mondta el oroszlányi sajtótájékoztatóján Schanda Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára.

Egyházi és civil szervezeteket támogat a kormány

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. november 16. 13:51

Tizenkétmilliárd forint fejlesztési forrással támogatja az egyházi és civil szervezeteket a kormány a társadalmi együttműködés előmozdítása érdekében - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Kecskeméten.

Hőseink emléke ma is fontos

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 22. 10:17

„A jóban, és a küzdelemben is egyaránt osztozunk, hogy a megpróbáltatásokból végül megerősödve kerüljünk ki” – emelte ki Schanda Tamás, az EMMI európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára Tallinnban, az 1956-os forradalom évfordulójára rendezett megemlékezésen.

Közel 28 milliárd forintos EFOP fejlesztés Veszprém megyében

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 19. 8:59

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Veszprém megyei fejlesztései pillanatnyilag megközelítik a 28 milliárd forintot, de a pályázatok folyamatos elbírásával ez a szám még emelkedik a jövőben – mondta Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár a veszprémi sajtótájékoztatóján.

A lengyel-magyar barátságot erősíti az alapítvány

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 18. 13:37

Az évszázadok óta megóvandó értéknek tartott lengyel-magyar barátság erősítését célozza a Waclaw Felczak Alapítvány - mondta az erről szóló előterjesztést ismertetve Schanda Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára.

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program a humánterületet érintő összes fejlesztést összefogja

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 13. 16:11

Az EFOP-ból megvalósuló heves megyei fejlesztések pillanatnyilag meghaladják a 26 milliárd forintot, de ez még nem a végleges összeg, ugyanis a pályázatok kisebb része még döntés előtt áll – jelentette be Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár Egerben, sajtótájékoztatón.

A mesék értéket közvetítenek

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. szeptember 16. 16:33

A nemzet jövője nagyban függ attól, mit adunk át gyermekeinknek és nekik milyen a testi, lelki, szellemi felkészültségük – mondta köszöntőjében Schanda Tamás szombaton a Mesém 10 – Az én mesémet adom neked című meseíró pályázat díjátadó ünnepségén a Néprajzi Múzeumban.