Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Schanda Tamás János

európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár

Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

Közel 28 milliárd forintos EFOP fejlesztés Veszprém megyében

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 19. 8:59

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Veszprém megyei fejlesztései pillanatnyilag megközelítik a 28 milliárd forintot, de a pályázatok folyamatos elbírásával ez a szám még emelkedik a jövőben – mondta Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár a veszprémi sajtótájékoztatóján.

A lengyel-magyar barátságot erősíti az alapítvány

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 18. 13:37

Az évszázadok óta megóvandó értéknek tartott lengyel-magyar barátság erősítését célozza a Waclaw Felczak Alapítvány - mondta az erről szóló előterjesztést ismertetve Schanda Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára.

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program a humánterületet érintő összes fejlesztést összefogja

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 13. 16:11

Az EFOP-ból megvalósuló heves megyei fejlesztések pillanatnyilag meghaladják a 26 milliárd forintot, de ez még nem a végleges összeg, ugyanis a pályázatok kisebb része még döntés előtt áll – jelentette be Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár Egerben, sajtótájékoztatón.

A mesék értéket közvetítenek

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. szeptember 16. 16:33

A nemzet jövője nagyban függ attól, mit adunk át gyermekeinknek és nekik milyen a testi, lelki, szellemi felkészültségük – mondta köszöntőjében Schanda Tamás szombaton a Mesém 10 – Az én mesémet adom neked című meseíró pályázat díjátadó ünnepségén a Néprajzi Múzeumban.

Visszautasítja az Emmi Hadházy Ákos koraszülött alapítvánnyal kapcsolatos vádjait

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. szeptember 12. 21:37

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma visszautasította Hadházy Ákos LMP-s politikus vádjait a Korábban Érkeztem nevű, koraszülötteket és családjukat támogató alapítvánnyal ellen.

Jól haladnak az uniós forrású egészségügyi fejlesztések

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. július 5. 12:57

Az uniós forrású egészségügyi fejlesztések jól haladnak, a projektek kétharmadára már szerződést kötöttek, és a következő időszakban kezdődhet a betegbiztonságot, az ellátás színvonalát vagy a megelőzést célzó programok megvalósítása - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten újságírókkal.

A fejlesztési források az összmagyarság érdekét szolgálják

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. június 17. 8:23

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében kiírt pályázatok minden magyar ember érdekeit szolgálják – mondta Schanda Tamás Kolozsváron, a Pont Csoport és Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa által szervezett szakmai fórumon.

Magyarországot az erős családok erősíthetik tovább

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. június 9. 16:27

Magyarország csak akkor erősödhet tovább, ha a társadalom magját alkotó családok is erősek - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára pénteken Kecskeméten.

A magyar nyelv összekötő kapocs

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. május 20. 14:30

Anyanyelvünk a legnagyobb kincsünk, amely összeköt minket, magyarokat bárhol éljünk is a világban – kezdte megnyitó beszédét Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár a XX. Simonyi Zsigmond helyesírási verseny Kárpát-medencei döntőjén szombaton Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán.

15 milliárd forint támogatás a közösségek fejlesztésére

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. április 21. 11:20

A közösségek ereje és értéke felbecsülhetetlen. Magyarország kormánya fontos partnerének tekinti azokat a helyi közösségeket, amelyek tevékenységükkel a társadalmat, a körülöttük élőket szolgálják. Két pályázati felhívás keretében több mint 600 szervezet jutott összesen 15 milliárd forint fejlesztési forráshoz.