Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Schanda Tamás János

európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár

Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

Betegbiztonság növelését célzó pályázatok indulnak az egészségügyben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. április 27. 15:25

Mintegy húszmilliárd forint lesz elérhető egészségügyi intézmények számára olyan fejlesztések és szakmai képzések megvalósítására, amelyek a betegek biztonságot növelik - jelentette be csütörtökön Székesfehérváron az egészségügyért, illetve az európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár.

15 milliárd forint támogatás a közösségek fejlesztésére

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. április 21. 11:20

A közösségek ereje és értéke felbecsülhetetlen. Magyarország kormánya fontos partnerének tekinti azokat a helyi közösségeket, amelyek tevékenységükkel a társadalmat, a körülöttük élőket szolgálják. Két pályázati felhívás keretében több mint 600 szervezet jutott összesen 15 milliárd forint fejlesztési forráshoz.

Egyházi gimnáziumokat fejlesztenek Miskolcon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. április 10. 16:53

Másfél milliárd forint támogatást ad a kormány az Új Széchenyi Terv keretében a miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon és a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium fejlesztésére - jelentette be Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára hétfőn a borsodi megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.

Több mint egymilliárd forint a nevelőszülői hálózatok fejlesztésére

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2017. április 11. 13:42

Több mint egymilliárd forintos pályázati keretet biztosít a kormány a nevelőszülői hálózatok infrastrukturális fejlesztésére - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára kedden Cegléden.

Március végéig megjelentek az Emmi kezelésébe tartozó pályázati felhívások

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. április 7. 10:12

Március végéig megjelent az összes, Emberi Erőforrások Minisztériumának területéhez tartozó uniós, illetve EFOP-pályázati felhívás - közölte Rétvári Bence, a tárca parlamenti államtitkára egy szerdai budapesti háttérbeszélgetésen. Schanda Tamás államtitkár közölte: több mint 1000 milliárd forintos keretről van szó.

Hárommilliárd forintos pályázati felhívás a szabadidősport támogatására

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2017. április 3. 9:05

Hárommilliárd forintos pályázati felhívást tett közzé a szabadidősport támogatására az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

Meghirdették az Emmi-hez tartozó két operatív program teljes keretét

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. március 31. 13:35

Meghirdették az Emberi Erőforrások Minisztériumához (Emmi) tartozó két operatív program teljes rendelkezésre álló keretét - jelentette be Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár pénteken sajtótájékoztatón.

NépmesePontok létrehozására írt ki pályázatot a kormány

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. március 22. 13:10

A magyar népmesekincs továbbadását és a gyerekek kompetenciafejlesztését szolgáló NépmesePontok létrehozására írt ki pályázatot a kormány csaknem 1,2 milliárd forint értékben.

Pályázati források a felsőoktatás fejlesztésére

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Oktatásért Felelős Államtitkárság, 2017. március 17. 14:32

A felsőoktatási hallgatók szakkollégiumi támogatását, tudományos műhelyeinek fejlesztését célozza az a közel 11 milliárd forintos pályázat, amelyet az oktatási államtitkár ismertetett sajtótájékoztatón pénteken Budapesten. További közel 30 milliárd forintos keret segíti a felsőoktatási oktatási-kutatási infrastruktúra fejlesztését.