Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Schanda Tamás János

európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár

Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

Nyolcmilliárd forint egyházaknak és civil szervezeteknek közösségfejlesztésre

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2017. február 24. 17:00

Nyolcmilliárd forintos keretösszeggel hirdettek meg közösségfejlesztésre felhasználható pályázati forrást egyházi és civil szervezetek számára az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken sajtótájékoztatón, Székesfehérváron.

A kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Oktatásért Felelős Államtitkárság, 2017. február 23. 16:22

A jelenlegi uniós fejlesztési ciklus végéig a felsőoktatási intézményeknél a kutatás-fejlesztési kapacitások fejlesztésére van szükség, hogy 2020 után is lehessen erre építeni, és az egyetemek, főiskolák képesek legyenek együttműködni a vállalkozásokkal - közölte az oktatásért felelős államtitkár csütörtökön Győrben.

14 milliárd forintot kapnak közösségfejlesztésre civil és egyházi szervezetek

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. február 21. 11:43

A helyi közösségek fejlesztésére 14 milliárd forintot kap 569 civil és egyházi szervezet, az uniós forrású EFOP-program célja az önkéntes tevékenység népszerűsítése, a generációk közötti együttműködés erősítése és az ifjúsági közösségek támogatása az elkövetkező 3-4 évben - jelentette be Novák Katalin sajtótájékoztatón.

Az egész életen át tartó tanulás támogatására írtak ki pályázatokat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2017. január 19. 13:12

Összesen 12,75 milliárd forint értékben írtak ki pályázatokat az egész életen át tartó tanulás támogatására az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében.

Schanda Tamás János az új európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. szeptember 2. 11:03

Áder János köztársasági elnök az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárává nevezte ki Schanda Tamás Jánost, aki az erről szóló okmányokat pénteken vehette át a Sándor-palotában.

Balog Zoltán kezdeményezi Dr. Köpeczi-Bócz Tamás államtitkár felmentését

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. július 19. 19:13

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a mai nappal kezdeményezi Dr. Köpeczi-Bócz Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár felmentését.

152 milliárdot értek az EMMI szabályossági intézkedései

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. július 8. 17:34

Az Európai Bizottság Foglalkoztatási Főigazgatójának július 6-án kelt levelében foglaltak szerint a Bizottság a magyar hatóság által végrehajtott intézkedéseket megfelelőnek és elégségnek tartja ahhoz, hogy az Európai Unió által a tagállam számára folyósított kifizetések folyamata újraindulhasson. Ezáltal a korábban benyújtott elszámolások eredményeként mintegy 152 milliárd Ft támogatást kap Magyarország.

Svéd humánfejlesztések magyar mintára

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. június 16. 11:04

Három napos látogatáson vett részt Svédország küldöttsége az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárságán, hogy közelebbről megismerkedjenek a magyar humánfejlesztések operatív irányításának mechanizmusaival.

Tízmilliárd forintból fejlesztik a sürgősségi gyermekellátást

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. április 25. 18:07

Tízmilliárd forintból fejlesztik a sürgősségi és baleseti gyermekellátást - jelentette be Köpeczi-Bócz Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár Budapesten, a Heim Pál Gyermekkórházban.