Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Schanda Tamás János

európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár

Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

A magyarországi németek példát mutattak

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2018. január 19. 15:26

A magyarországi németek példát mutattak: felálltak, újra munkába kezdtek és megmutatták erejüket - hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikaiért felelős államtitkára Bólyban, a magyarországi németek elhurcolásának emléknapján, pénteken.

Több mint 25 milliárdnyi EFOP-forrás jut Fejér megyének

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2018. január 18. 15:37

Fejér megye több mint 25 milliárd forint támogatást nyert el az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében, de ez nem a végleges összeg, mert vannak még döntés előtt álló projektek - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón, Székesfehérváron.

16 milliárdos fejlesztés Vas megyében

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. december 22. 13:09

Jövőre még több támogatást és figyelmet kapnak a családok - közölte az Emmi európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára Szombathelyen.

Egészségügyi ösztöndíjprogramot indít a kormány

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. december 18. 13:17

Az egészségügyi intézmények szakdolgozói állományának erősítése érdekében 4,4 milliárd forint felhasználásával ösztöndíjprogram indul azok számára, akik vállalják egészségügyi szakképesítés megszerzését - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

39 milliárd forintos bértámogatás a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásához

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2017. december 15. 11:00

Mintegy 39 milliárd forintos bértámogatást nyújt a kormány jövőre a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató, akkreditált cégeknek - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára.

A kormány kiemelten támogatja a gyermekek egészséges táplálkozását

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. december 11. 14:10

A gyermekek étkezési kultúrájának, étkezési körülményeinek javítását célzó Menő menzák az iskolában című, szeptemberben lezárult pályázat keretében az Emberi Erőforrások Minisztériuma 314 iskolai alapítvány kérelmét támogatta összesen csaknem hatmilliárd forint értékben - jelentette be a tárca család- és ifjúságügyért felelős államtitkára Kecskeméten.

Új könyvtári oktatási központot adtak át Budapesten

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. december 8. 13:11

Új oktatási központot és projektirodát adtak át a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) Közraktár utcai épületében pénteken Budapesten.

Tízmilliárd forinttal támogatja a szabadidősportot a kormány

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2017. december 8. 10:35

Tízmilliárd forintos támogatást nyújt a kormány a szabadidősport ösztönzésére 37 szervezet számára a következő három évben az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sportért felelős államtitkára.

Diákok ezrei tanulhatnak jobb körülmények között Tolnában

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. december 7. 8:01

Gyermekek ezreinek oktatásához és egészségmegőrzéséhez biztosíthatóak jobb feltételek Tolnában abból a mintegy 9,5 milliárd forintból, amelyet a megye intézményei eddig elnyertek az Emberi Erőforrás Fejlesztés Operatív Program (EFOP) pályázatain - mondta az európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár szerdán Dombóváron.