Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Schanda Tamás János

európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár

Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

Egyházi és civil szervezeteket támogat a kormány

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. november 16. 13:51

Tizenkétmilliárd forint fejlesztési forrással támogatja az egyházi és civil szervezeteket a kormány a társadalmi együttműködés előmozdítása érdekében - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Kecskeméten.

Hőseink emléke ma is fontos

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 22. 10:17

„A jóban, és a küzdelemben is egyaránt osztozunk, hogy a megpróbáltatásokból végül megerősödve kerüljünk ki” – emelte ki Schanda Tamás, az EMMI európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára Tallinnban, az 1956-os forradalom évfordulójára rendezett megemlékezésen.

Közel 28 milliárd forintos EFOP fejlesztés Veszprém megyében

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 19. 8:59

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Veszprém megyei fejlesztései pillanatnyilag megközelítik a 28 milliárd forintot, de a pályázatok folyamatos elbírásával ez a szám még emelkedik a jövőben – mondta Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár a veszprémi sajtótájékoztatóján.

A lengyel-magyar barátságot erősíti az alapítvány

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 18. 13:37

Az évszázadok óta megóvandó értéknek tartott lengyel-magyar barátság erősítését célozza a Waclaw Felczak Alapítvány - mondta az erről szóló előterjesztést ismertetve Schanda Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára.

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program a humánterületet érintő összes fejlesztést összefogja

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 13. 16:11

Az EFOP-ból megvalósuló heves megyei fejlesztések pillanatnyilag meghaladják a 26 milliárd forintot, de ez még nem a végleges összeg, ugyanis a pályázatok kisebb része még döntés előtt áll – jelentette be Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár Egerben, sajtótájékoztatón.

Országszerte 67 központban segítik a nők elhelyezkedését

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, Nemzetközi Ügyekért Felelős Államtitkárság, 2017. szeptember 29. 13:02

Országszerte 67 Női Információs és Szolgáltató Központ (Nő-Köz-Pont) jön létre a nők munkaerőpiaci elhelyezkedésének segítésére - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.

Az EU-támogatások nem adományok

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2017. szeptember 21. 12:47

Az uniós integrációval Magyarország a csatlakozás előnyei mellett annak minden hátrányos következményét is vállalta, így az EU-támogatások nem tekinthetők adománynak, azokat hazánk jogos ellentételezésként kapja - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára az Európai Szociális Alap fennállásának 60. évfordulója alkalmából tartott csütörtöki sajtótájékoztatón, Szolnokon.

A mesék értéket közvetítenek

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. szeptember 16. 16:33

A nemzet jövője nagyban függ attól, mit adunk át gyermekeinknek és nekik milyen a testi, lelki, szellemi felkészültségük – mondta köszöntőjében Schanda Tamás szombaton a Mesém 10 – Az én mesémet adom neked című meseíró pályázat díjátadó ünnepségén a Néprajzi Múzeumban.

Egymilliárd forint ultrahangkészülékek beszerzésére

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. szeptember 8. 10:59

Ultrahangkészülékek beszerzésére egymilliárd forintos keretre pályázhatnak közfinanszírozott egészségügyi intézmények - közölte az egészségügyért felelős államtitkár pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.