Egészségügyért Felelős Államtitkárság

Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán

egészségügyért felelős államtitkár

Egészségügyért Felelős Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

Másodfokú hőségriasztás lép életbe éjféltől

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. június 21. 15:57

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. június 22. (csütörtök) 00:00 órától június 26. (hétfő) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.

220 milliárd forinttal több jut egészségügyre 2018-ban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. június 21. 13:52

Jövőre 221,7 milliárd forinttal több jut egészségügyre, mint ebben az évben - mondta az egészségügyért felelős államtitkár sajtótájékoztatón az Országgyűlés által a múlt héten elfogadott 2018-as költségvetésről szóló törvénnyel kapcsolatban.

A kormány bátorságát tükrözi az egészségügyi ellátórendszerről szóló jelentés elkészítése

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. június 14. 19:21

A kormány bátorságát tükrözi az egészségügyi ellátórendszerről szóló jelentés elkészítése - mondta az egészségügyért felelős államtitkár újságíróknak egy budapesti háttérbeszélgetésen.

Júliusig el kell készülnie a védőnői szolgálatról szóló koncepciónak

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. június 13. 13:10

Az államilag szervezett védőnői ellátás megszervezéséről szóló koncepciónak július végéig el kell készülnie - hangsúlyozta az egészségügyért felelős államtitkár a védőnők napja alkalmából tartott ünnepi rendezvényen.

Az e-szolgáltatási rendszerben recept nélkül lehet felírni a gyógyszert

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. június 13. 8:41

Az e-egészségügyi szolgáltatási rendszerben nem lesz szükség arra, hogy valaki elmenjen a rendelőbe gyógyszer felíratni - erről az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára beszélt kedden az M1 aktuális csatornán.

Az emberek egészségi állapotáért legkevésbé az egészségügyi ellátórendszer felelős

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. június 9. 13:47

A lakosság egészségi állapotáért a legkevésbé az egészségügyi ellátórendszer felelős, az egyén egészségi állapotát 43 százalékban az életmód, a jövedelem és a végzettség befolyásolja - közölte az egészségügyért felelős államtitkár egy pénteki budapesti konferencián.

Húsz új mentőautó állt szolgálatba

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. június 7. 17:52

Húsz új mentőautó áll szolgálatba az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ) többségük a közép-magyarországi régió betegeit látja majd el. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a mentőautók bemutatásán szerdán azt mondta, a kormány kiemelten kezeli a mentés helyzetét, ennek köszönhető az is, hogy a mentők jövedelme 26 hónap alatt, négy lépcsőben összesen 67 százalékkal fog emelkedik.

Átadták a nyíregyházi kórház helikopterleszállóját

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. június 7. 13:22

Átadták a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház gyermekgyógyászati tömbjének tetején kiépített helikopterleszállót szerdán, a legmodernebb berendezésekkel felszerelt leszállópályát - rendkívüli helyzetben - éjszaka is használhatják a mentőhelikopterek.

A patikák az egészségügyi rendszer részei

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. június 7. 13:19

A kormány 2010-ben hozott felelős döntésének eredményeként a patikák ma már az egészségügyi rendszer részeként működnek - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára szerdán Debrecenben, a 14. országos patikanap ünnepélyes megnyitóján.

Idén és jövőre is 130 ezer forinttal nő a háziorvosi praxisok támogatása

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2017. június 1. 11:23

Idén és jövőre is átlagosan 130 ezer forinttal nő a háziorvosi praxisok havi támogatása - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, budapesti sajtótájékoztatón.